tkol Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Však ta předposlední foto je s tou texturou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Nene, já měl na mysli plnotučný Constellation já mám ty fotky kvůli kulervoucím cifrům stažené, ale nemůžu to sem bez souhlasu autorů seniora a snakea sázet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 stačí google search nebo reference, my si to najdem sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 To MartarMůj souhlas máš .Nevidím v tom problém.Jirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Tady jsou modrý snejkovy: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=2007966 - chce to prolistovat i nasledující stránku dvě, je tam víc skvělejch fotek A tady stříbrný seniorovy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Moonwatche.... telefon mi misto toho naseptava Moldávie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Mareka01: Kolik si dával? Rubber + překlápěcí spona + nové stěžejky + nahození na hodinky = 15 tis. CZK. A je to fajne. Upraveno 17. května 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Posledne na mesiaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShaGaL Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Omega + Montblanc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 jeste potrebuji ucesat ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Čas na oběd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 tak prej uz jsem zase v tymu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Sem si je na chvilku odlozil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Sem si je na chvilku odlozil Jsou parádní, škoda že na ně nemám pazouru. Já mám speedy akutuálně odložený na podložce - jak jsem se dozvěděl - za 20 litrů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Teďka s těma ďubkama od speedy pusherů už jen za 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ladíš ale jen barevně Marky nejsou extra velké, v Radniční vyzkoušíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Sice jen na chvilku, ale přece jen na ruce tyhle krásky spočinuly. Btw, tušíte, ze kdy by tak mohly pocházet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 O tomto modelu tlustá kniha o hodinkách Omega taktně mlčí. "Breguet" ručky dávala Omega dávala do náramkových chronografů ve třicátých letech, předtím i do kapesních hodinek. Kolem roku 1940 se u chronografů od ruček s očky ustupuje a nahrazují je jiné typy, především "plume" a "sword" hands a později i "leaf", "dauphine" a "alpha" hands. Tj ručky odpovídaní cca 1930 - 1940. Ciferníky stylově velmi podobné se dělaly v období 1935 - 1950, nejvíce na přelomu třicátých a čtyřicátých let. Všechny chronografy od Omegy se ale vyznačovaly tím, že měly centrální vteřinovku chrona a buď jedno chrono tlačítko (na pozici 2h nebo integrované do korunky), nebo od konce třicátých let standardní dvě tlačítka chronografu na pozici 2 a 4h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 O tomto modelu tlustá kniha o hodinkách Omega taktně mlčí. "Breguet" ručky dávala Omega dávala do náramkových chronografů ve třicátých letech, předtím i do kapesních hodinek. Kolem roku 1940 se u chronografů od ruček s očky ustupuje a nahrazují je jiné typy, především "plume" a "sword" hands a později i "leaf", "dauphine" a "alpha" hands. Tj ručky odpovídaní cca 1930 - 1940. Ciferníky stylově velmi podobné se dělaly v období 1935 - 1950, nejvíce na přelomu třicátých a čtyřicátých let. Všechny chronografy od Omegy se ale vyznačovaly tím, že měly centrální vteřinovku chrona a buď jedno chrono tlačítko (na pozici 2h nebo integrované do korunky), nebo od konce třicátých let standardní dvě tlačítka chronografu na pozici 2 a 4h. Děkuji za vyčerpávající popis a smekám před historickou znalostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se