ave1112 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Neni to guma na chrona?Na chrona nie skor na novsie 8500 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 klasika se neokouka p.s. korunku jsem jeste nevyresil z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Dnes celý deň v kancliku , ale už je veget v tráve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Dnes celý deň v kancliku , ale už je veget v tráveKrásné! Taky trochu zeleně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizi33 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Taky bych se pochlubil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Za pul roku 0,2 sec do plusu. Zacina to byt az nudne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 paradni jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Řekl bych, že nejsem jedinej, komu jsi je "vyfouknul" jediné, co mě uklidňuje, je ten tah na max 18cm ruku, škrtily by mě. Ale kurňa pěkný jsou, tomuhle designu přicházím na chuť čím dál víc... už chápu Nautilkáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 kdyz ja za to nemohu, kdyz neco takoveho vidim, tak se mi zatmi a nevim co cinim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Kdyby jen při tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Na potapky jenon zraloka. Bondovky seda edice Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Tak jsem neodolal a poridil si safiraky Lezete s nema do sprchy, nebo je tech 50m malo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Jsou fajn a přišly ti nějak vhodně pod ruku, nebo záměrně safír ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Jsou fajn a přišly ti nějak vhodně pod ruku, nebo záměrně safír ?Zamerne safir, hesalit me neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Jasný, jsem si to myslel, jenom mě to zajímalo.V poslední době se mi trochu zdálo, že tady všichni Safír dost zavrhujou.Ono má všechno svoje pro a proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Se Ti nezdalo, bylo / je to tak. Taky to moc nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 (upraveno) Tak já celkem chápu, co k tomu koho vede, ale nevidím to tak černobíle. Právě bych měl asi sám ještě dost dilema, ale zaujalo mě, jak se to tu celkem jednoznačně začlo převažovat na stranu hesalitu. Nejlepší zkusit osobně oboje a udělat si čistě svůj názor. Osobní zkušenost je stejně vždycky nejlepší. Upraveno 26. května 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Ja samozrejme taky chapu co k tomu koho vede, ale nechapu proc se to tak vyhranilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Tak tak, to mě právě taky zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se