Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Pořízeny 12/2019 ke 30. narozeninám, které mám až 08/2020. Fólie si nevšímejte, tu sundám, až si je v srpnu "oficiálně" nadělím :-). Do té doby budou odpočívat ve skříni, občas je natáhnu a pokochám se.

post-32698-0-06447200-1578322816_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořízeny 12/2019 ke 30. narozeninám, které mám až 08/2020. Fólie si nevšímejte, tu sundám, až si je v srpnu "oficiálně" nadělím :-). Do té doby budou odpočívat ve skříni, občas je natáhnu a pokochám se.

attachicon.gifcollage_omega.jpg

Tak to je slušný sado, to bych nedal:) Jinak gratulace!

Odkaz ke komentáři

Gratuluji! Taky jsem si je nadělil ke 30 ale naopak asi až dva týdny po :) tohle bych asi nevydržel

Máš můj obdiv

attachicon.gif0CF59667-EC25-4D18-8313-D98831DD62A6.jpeg

Děkuju! A jak jsi spokojený? Rezervu drží? Tuším, že jsi to byl Ty, kdo založil vlákno, ve kterém se to řešilo. Já hned po koupi nechal několikrát protočit chronograf, posledně jsem naměřil cca 50 hodin.

Vydržet se to dá, v životě jsem čekal déle na jiné věci :-).

Odkaz ke komentáři

pepyczek: Spokojený jsem nad míru :) Máš pravdu, to vlákno jsem zakládal. Musím to zaťukat, ale jak mě chvíli na začátku trápily, tak od té doby je to v pohodě. Pár měsíců zpět jsem to znova zkoušel a bylo to něco kolem 50h. Asi to zase za nějaký čas zopakuji.

Jinak ty hodinky si mě totálně omotaly (kór když vezmu, že jsem s nima na začátku vůbec nepočítal a do užšího výběru se dostaly v podstatě na poslední chvíli). Rozhodoval jsem se mezi srdcem a rozumem a srdce to vyhrálo, přestože by pro mě bylo hafo jiných hodinek praktičtějších. Ale k těm kulatinám to nešlo jinak a já doufám, že se dožiju toho, že je pak dám ke kulatinám třeba synovi, který ještě není :)

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifcollage_omega.jpg

...nádhera velká nádhera na tom tahu jsou fakt TOP, velká gratulace!! Upraveno uživatelem rekib1
Odkaz ke komentáři

pepyczek: Spokojený jsem nad míru :) Máš pravdu, to vlákno jsem zakládal. Musím to zaťukat, ale jak mě chvíli na začátku trápily, tak od té doby je to v pohodě. Pár měsíců zpět jsem to znova zkoušel a bylo to něco kolem 50h. Asi to zase za nějaký čas zopakuji.

Jinak ty hodinky si mě totálně omotaly (kór když vezmu, že jsem s nima na začátku vůbec nepočítal a do užšího výběru se dostaly v podstatě na poslední chvíli). Rozhodoval jsem se mezi srdcem a rozumem a srdce to vyhrálo, přestože by pro mě bylo hafo jiných hodinek praktičtějších. Ale k těm kulatinám to nešlo jinak a já doufám, že se dožiju toho, že je pak dám ke kulatinám třeba synovi, který ještě není :)

Máš pravdu, něco na nich asi bude :-). Já jsem věděl, že chci chrona, ideálně s in-housem a nějakým příběhem/historií, cenově kolem 100k. El Primero od Zenithu byly mimo budget, Daytony od R tuplem, takže jsem vybral Moony. Chvilku jsem uvažoval nad pilotníma chronama od IWC (IW377709), ale i když jsem je neměl na ruce, tak tuším, že velikostí by byly na hraně. Navíc s tahem jsou za raketu a celkově vzhledem ke strojku (upravená ETA 7750) pro mě předražené.

Já už mám půlročního kluka, jednou je dostane, tak mu k nim do obálky přiložím takový průvodní dopis, aby věděl, co drží v ruce, jaká byla situace v roce 2019/2020 a tak :-).

...nádhera velká nádhera na tom tahu jsou fakt TOP, velká gratulace!!

Děkuju moc! Nosí se pěkně, těším se, až je vyzkouším na řemenu :-).

Odkaz ke komentáři

Asi to sem úplně nepatří, ale nenašel jsem vhodnější vlákno...od kamaráda mám info, že na vlnkách jsou indexy z bílého zlata, ale nikde jsem to nenašel potvrzené. Nevíte někdo, zda je to pravda? Prý to nemá chytat patinu jak ocel.

Já myslím, že tohle je případ vložky lunety a její stupnice, kterou Omega nazývá Ceragold a uvádí tam 18k zlato. Ale jen u některých modelů. Indexů uvnitř se to podle mě netýká (resp. rozhodně ne těch "běžných" vlnek). Už jen podle toho, že u různých variant jsou indexy různé barvy (myslím tedy základ indexů, ne jejich luminiscenci).

Odkaz ke komentáři

Pod dostatečným světlem jsou fakt modrý. Ale většinou se tam ta modrá musí dost hledat :)

Máš to hezky. Zase začínám přemýšlet že bych je zkusil, možná dřív než ty Zenith co chci. Asi bych zkusil spíš černý teda, ale ta modrá je magická.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...