Radik Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Vlnečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Vlnečky Čím dál víc mě lákají. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 (upraveno) jak vypadaj na kuzi/gume? Na kůži... moc se mi to nepozdávalo. Gumu jsem nezkoušel. Nejvíce se mi páčí na náramku. Upraveno 2. února 2020 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Rozhodně na kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Rozhodně na tahu... taky jsem zkoušel nato strap, ale tyhle pouzdra bez nožek potřebují asi tah. Naopak Moonům sluší všechno. Já jsem zatím OWG a jsem z nich každý den víc a víc nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) Na kůži... moc se mi to nepozdávalo. Gumu jsem nezkoušel. Nejvíce se mi páčí na náramku. Jo, ten tah je nejlepsi:-)) Ostatne stejne jako na seamasterech (ac me buzna tah vzdycky stval, nejak sem si zvykl) Upraveno 3. února 2020 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) EverGREENy Upraveno 3. února 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Rozhodně na tahu... taky jsem zkoušel nato strap, ale tyhle pouzdra bez nožek potřebují asi tah. Naopak Moonům sluší všechno. Já jsem zatím OWG a jsem z nich každý den víc a víc nadšený Tyhle Marky s Lemanií jsou dobrý, už jsem je párkrát taky skoro měl... zatím to ale ještě nikdy nedopadlo. Jo, ten tah je nejlepsi:-))Ostatne stejne jako na seamasterech (ac me buzna tah vzdycky stval, nejak sem si zvykl)Ten buz náramek mám na GMT, nic pohodlnějšího neznám ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) Jo, ten tah je nejlepsi:-)) Ostatne stejne jako na seamasterech (ac me buzna tah vzdycky stval, nejak sem si zvykl) Tyhle Marky s Lemanií jsou dobrý, už jsem je párkrát taky skoro měl... zatím to ale ještě nikdy nedopadlo. Ten buz náramek mám na GMT, nic pohodlnějšího neznám ;-) Mám SMP prvně (vím, zasloužil bych BAN ), protože mi ten tah připadal hnusnej a tím, jak je po celé délce 20mm, hrozně nepohodlnej. A teď si troufám říci, že pohodlnější tah jsem neměl. Asi ani na Roládách. I když Rlx oyster tah považuji za největší klasiku ze všech tahů a opticky i funkčně je dotažen k dokonalosti. Upraveno 3. února 2020 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Mám SMP prvně (vím, zasloužil bych BAN ), protože mi ten tah připadal hnusnej a tím, jak je po celé délce 20mm, hrozně nepohodlnej. A teď si troufám říci, že pohodlnější tah jsem neměl. Asi ani na Roládách. I když Rlx oyster tah považuji za největší klasiku ze všech tahů a opticky i funkčně je dotažen k dokonalosti. Já jsem měl tyhle bondovky asi 8x a pokaždé mi ten tah přišel docela nepohodlný. SKX pohodlnější, SOH taky, Rolex ani nemluvím... Teda jako nic hrozného, ale taky nic extra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Já jsem měl tyhle bondovky asi 8x a pokaždé mi ten tah přišel docela nepohodlný. SKX pohodlnější, SOH taky, Rolex ani nemluvím... Teda jako nic hrozného, ale taky nic extra...Každý to má jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 To každopádně, ale asi se shodneme, že zužující se tahy jsou pohodlnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Já jsem měl tyhle bondovky asi 8x a pokaždé mi ten tah přišel docela nepohodlný. SKX pohodlnější, SOH taky, Rolex ani nemluvím... Teda jako nic hrozného, ale taky nic extra... Já souhlasím. Buzna tah je podle mě pohodlný a nosím ho rád (jasně, plechový tah ze Subů se dá těžko překonat), ale přijde mi zbytečně masivní v poměru k poudru SMP. Prostě kombo pouzdro + tah jako by k sobě hmotnostně úplně nepatřilo...toliko za mě Jo a SOH jsou na meshi, to bych asi úplně nesrovnával, i když se nosil dobře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Když už jsme u toho, zkoušel někdo jiný tah? Možností by pár bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 (upraveno) To je strašný. Buznatah forever, celkem mi chybí. Upraveno 4. února 2020 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Já jsem je měl chvíli na meshi a bylo to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Já jsem je měl chvíli na meshi a bylo to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Já jsem je měl chvíli na meshi a bylo to super Hoď nějaké foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Hoď nějaké foto..Ty jo, to už je čtyři nebo pět let... Každopádně fotky (nebo fotku), kde byly bondovky na meshi, tady měl v nějakém vlákně prischera - jmenovalo se to nějak co na bondovky nebo tak nějak... A kdyby nic tak při zadání do googlu treba "omega smpc mesh" ti vyjedou nějaké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Teprve nedávno jsem se musel zeptat a nechat se poučit, co že to je vlastně ten "buznatah". Tak teď už vím, co nosím na ruce a vůbec mně to nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se