Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Rozhodně na tahu... taky jsem zkoušel nato strap, ale tyhle pouzdra bez nožek potřebují asi tah. Naopak Moonům sluší všechno. 

Já jsem zatím OWG :) a jsem z nich každý den víc a víc nadšený :)

post-45213-0-03208600-1580719892_thumb.jpg

post-45213-0-41227000-1580719896_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na kůži... moc se mi to nepozdávalo. Gumu jsem nezkoušel. Nejvíce se mi páčí na náramku. :)

Jo, ten tah je nejlepsi:-))

Ostatne stejne jako na seamasterech (ac me buzna tah vzdycky stval, nejak sem si zvykl)

post-248-0-58607600-1580732482_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Rozhodně na tahu... taky jsem zkoušel nato strap, ale tyhle pouzdra bez nožek potřebují asi tah. Naopak Moonům sluší všechno. 

Já jsem zatím OWG :) a jsem z nich každý den víc a víc nadšený :)

Tyhle Marky s Lemanií jsou dobrý, už jsem je párkrát taky skoro měl... zatím to ale ještě nikdy nedopadlo.

Ostatne stejne jako na seamasterech (ac me buzna tah vzdycky stval, nejak sem si zvykl)

Ten buz náramek mám na GMT, nic pohodlnějšího neznám ;-)

Odkaz ke komentáři

Tyhle Marky s Lemanií jsou dobrý, už jsem je párkrát taky skoro měl... zatím to ale ještě nikdy nedopadlo.

Ten buz náramek mám na GMT, nic pohodlnějšího neznám ;-)

Mám SMP prvně (vím, zasloužil bych BAN :D), protože mi ten tah připadal hnusnej a tím, jak je po celé délce 20mm, hrozně nepohodlnej. A teď si troufám říci, že pohodlnější tah jsem neměl. Asi ani na Roládách. I když Rlx oyster tah považuji za největší klasiku ze všech tahů a opticky i funkčně je dotažen k dokonalosti. 

post-25943-0-02412500-1580764481_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Mám SMP prvně (vím, zasloužil bych BAN :D), protože mi ten tah připadal hnusnej a tím, jak je po celé délce 20mm, hrozně nepohodlnej. A teď si troufám říci, že pohodlnější tah jsem neměl. Asi ani na Roládách. I když Rlx oyster tah považuji za největší klasiku ze všech tahů a opticky i funkčně je dotažen k dokonalosti. 

Já jsem měl tyhle bondovky asi 8x a pokaždé mi ten tah přišel docela nepohodlný. SKX pohodlnější, SOH taky, Rolex ani nemluvím... Teda jako nic hrozného, ale taky nic extra...

Odkaz ke komentáři

Já jsem měl tyhle bondovky asi 8x a pokaždé mi ten tah přišel docela nepohodlný. SKX pohodlnější, SOH taky, Rolex ani nemluvím... Teda jako nic hrozného, ale taky nic extra...

Já souhlasím. Buzna tah je podle mě pohodlný a nosím ho rád (jasně, plechový tah ze Subů se dá těžko překonat), ale přijde mi zbytečně masivní v poměru k poudru SMP. Prostě kombo pouzdro + tah jako by k sobě hmotnostně úplně nepatřilo...toliko za mě:) Jo a  SOH jsou na meshi, to bych asi úplně nesrovnával, i když se nosil dobře....

Odkaz ke komentáři

Hoď nějaké foto..

Ty jo, to už je čtyři nebo pět let... Každopádně fotky (nebo fotku), kde byly bondovky na meshi, tady měl v nějakém vlákně prischera - jmenovalo se to nějak co na bondovky nebo tak nějak... A kdyby nic tak při zadání do googlu treba "omega smpc mesh" ti vyjedou nějaké fotky :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...