Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 White Gold Parts on Omega PO 8500 caliber: 1) Omega logo 2) co-axial escapement, fine adjustment via four white-gold screws on the freely oscillating balance; 3) 12-6-9 numeral 4) Arrows Find the white gold on your Omega Planet Ocean... | WatchUSeek Watch Forums Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 diky ale prelozit si 2 bod mam problem souosý únik, jemné nastavení pomocí čtyř šroubů z bílého zlata na volně oscilující váze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Zlatý kolíky na setrvačce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 V 27. 12. 2020 v 1:25, Murphy97 napsal: Pratele, nasel by se zde, prosim, nekdo ochotny z Prahy ci okoli, kdo by mi ukazal nazivo modry keramicky vlnky reference 210.30.42.20.03.001? Tyhle: https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-diver-300m-co-axial-master-chronometer-42-mm-21030422003001 Moc diky za SZ. Foto pujcene z webu Omega. Holky, kluci, nechte me je vyzkouset, prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 4 hodinami, Liqid napsal: White Gold Parts on Omega PO 8500 caliber: 1) Omega logo 2) co-axial escapement, fine adjustment via four white-gold screws on the freely oscillating balance; 3) 12-6-9 numeral 4) Arrows Find the white gold on your Omega Planet Ocean... | WatchUSeek Watch Forums No, to jenom typek pise, co prej nasel na netu, ze by melo byt ze zlata. A dalsi odpovida, ze si mysli, ze v PO nic zlateho nebylo. Pisou tam o AT, kde si i ja pamatuju, ze driv melo byt zlato. O PO, tim spis s 8500, jsem to teda nikdy neslysel a ze by zrovna tohle nebylo nejak prezentovano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Zase trochu drama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jiné nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Bohužial bez možnosti rýchleho nastavenia dátumu. Ale dá sa to prežiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 2 hodinami, Davis napsal: Bohužial bez možnosti rýchleho nastavenia dátumu. Ale dá sa to prežiť Jak to? Rozbité? Taky mám AT a nastavení data fachá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 6 hodinami, adam.ra napsal: Jak to? Rozbité? Taky mám AT a nastavení data fachá. Je tam stroj 8500. Neviem ako pri novších, no tu to nie je možné. Nastavenie cez ručičku hodinovky samozrejme ide, no priame nastavenie datumu ako napr pri RLX Datejust nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Vlnky Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 4 hodinami, Davis napsal: Je tam stroj 8500. Neviem ako pri novších, no tu to nie je možné. Nastavenie cez ručičku hodinovky samozrejme ide, no priame nastavenie datumu ako napr pri RLX Datejust nie je. Aha. Je pravda, že u všech ostatních hodinek točím přímo datem, jak píšeš, ale u těchto (strojek 8900) je to tou hodinovkou. Stále to beru jako rychlé nastavení. Oproti rozbitým vintage primkám, kde musím točit minutovkou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Sakra, jsou to tak skvělý hodinky a stejně mi v hlavě vrtají PO a 300 z heritage kolekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 1 minutou, ragu napsal: Sakra, jsou to tak skvělý hodinky a stejně mi v hlavě vrtají PO a 300 z heritage kolekce. Jj, PO je chronomagorskej must, neboj se jich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Jj, PO je chronomagorskej must, neboj se jich Nojo. Co ty to máš vlastně za referenci? PO jsem tady v inzerci neviděl dlouho a taky bych nevěděl, jestli vzít 42 nebo novější 43.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 2 hodinami, ragu napsal: Nojo. Co ty to máš vlastně za referenci? PO jsem tady v inzerci neviděl dlouho a taky bych nevěděl, jestli vzít 42 nebo novější 43.5. Mám tyhle: https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-planet-ocean-600m-omega-co-axial-42-mm-23230422101003 Pokud vím, tak nový 43,5 mají lug-to-lug cca 49mm, takže pokud bych se měl dneska rozhodovat, váhal bych nad těma novejma navzdory většímu průměru. Pocitově mě to ale víc táhne k těmhle starejm (nelesknou se tolik a i ten font číslic se mi líbí víc). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Přeji Vám všem klidný vstup do Nového roku. Hlavně zdraví, zbytek se vždycky nějak pořeší... Ať není tak zk*rveně dramatický jako tento.... (Alespoň teda pro mě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V 28. 12. 2020 v 20:58, farkyostrava napsal: nevite nekdo, respektive muze nekdo potvrdit ze na PO 8500 byly indexy, ramecek data a rucicky z bileho zlata? prej predtim ani ted uz nejsou... mam takove jednapaninpovidala info Ja to stejny slysel od kamarada, ale pro bondovky. Pry tam jsou indexy z bileho zlata. Dokonce jsem se tu na foru taky ptal...ale mne se zadne odpovedi nedostalo. Takze je to spis bullshit jak pro PO, tak pro SMP, ze?! Nikde jsem tudle informaci oficialne potvrzenou nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alef1 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Přeji Vám všem klidný vstup do Nového roku. Hlavně zdraví, zbytek se vždycky nějak pořeší... Ať není tak zk*rveně dramatický jako tento.... (Alespoň teda pro mě) Krásné hodinky, nádherná fotka !Odesláno z mého SM-A520F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 @alef1 děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se