Adamsson Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Já budu trhat partu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Hmm ... Dneska taky ještě větrám modrásky ... yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Chvilku mi trvalo se psychicky srovnat s přibývajícími šrámy, ale tahám je stále a všude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Zase PO..trochu upatlaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 2 hodinami, Adamsson napsal: Zase PO..trochu upatlaný Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 2 minutami, MíraMíra napsal: Nádhera Děkuju. Fakt mi dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 20 minutami, Adamsson napsal: Děkuju. Fakt mi dělají radost To se ti nedivím, jsou fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 3 hodinami, Adamsson napsal: Zase PO..trochu upatlaný Ty PO GMT jsou fakt skvely, ale jsou proste vysoký jak tank... JInak bych je asi moc chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Když jsem nosil před pár lety POčka,tak ta výška mně taky trochu vadila.Jinak jsou naprosto super - yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 (upraveno) Díky všem za pochvalu. Jo, je to pro boj z blízka, ale stejně musím konstatovat, že sedí perfektně. Zápěstí mám oválné 18,5, nosil jsem už všechno možné od 36mm do 46mm ale těchto 43,5mm se i přes 17mm na výšku nosí fakt pohodlně. Líp než IWC IW3713. Není to nic do obleku, pokud nemám na sobě košili s velkou rezervou na manžetě, ale na to nám zas jiný kousky. Předevčírem, jak jste možná viděli, jsem je hodil na NATO a ..pohodaaaa:) DOPORUČUJU VYZKOUŠET!!! Upraveno 8. června 2021 uživatelem Adamsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tady je máte opět já NATU: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 s tim natem to musi mit na vysku pres 2cm snad.. to je brutus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Je to macek, ale na zápěstí to není takový peklo jak někteří tvrdí. Určitě záleží na velikosti a tvaru zápěstí, jako u všech kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jasne, je to o osobni preferenci, ja mam radejc placky. Mam taky cca 18,5 ale tohle si na ruce nedovedu predstavit ze nosim cely den. Neni to vyvazeny, vypadaji jako na steroidech. Ale pudorys maji peknej, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jak říkáš, je to o preferenci. Já byl vždycky na větší hodinky a vždycky železo. Titan jsem zkusil jednou a po půl roce šly do světa. Co mám PO, na bondovky “sedá prach” protože PO mi sedi na ruce proste líp. Možná je to tvar pouzdra, možná je to ten tah, kterej je tedy na PO fakt příjemnější.. Chtěl bych někdy zkusit na ruce PO 2500 45mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 2 hodinami, Seamaster napsal: Jasne, je to o osobni preferenci, ja mam radejc placky. Mam taky cca 18,5 ale tohle si na ruce nedovedu predstavit ze nosim cely den. Neni to vyvazeny, vypadaji jako na steroidech. Ale pudorys maji peknej, to jo Ano Omegy PO nejsou decentní hodinky, ani to od nich nikdo nečeká. To, že bys je nedovedl celý den nosit je Tvůj názor a já Ti ho neberu, za mou mališkost musím říct že o nich vlastně ani nevím. Váha i velikost 45,5 je lehce unositelná, a to můžu i s ohledem na další kousky co mám říci s čistým svědomím. Pokud si na střídačku vezmu Bucherery nebo Breitlingy, nevidím významný rozdíl, možná že je výška hodinek kapku víc než bývá zvykem, ale jinak se nosí skvěle. Pokud chceš hodinky "dámičky" jsou tu třeba Skageny s 3mm výškou a samozřejmě i další značky. Omegy holt nejsou pro každého, i tak si své zákazníky přesto najdou.... a že jich je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 No me prave desi, ze Omega jde smerem Beitling/kolotoc. Ja od nich teda jistou eleganci cekam....ale za damicku se nepovazuju a Skagen je nejaka znacka sekacek na travu?? Omega prave byvala pro kazdeho a jde smerem, ktery me moc nebavi. Mam neco pod 20 naramkovych Omeg a pokud nepocitam Trilogy SM300, tak je vse starsi 12 let... A dik ze smim mit svuj nazor To se na foru gentlemanu ceni! :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tak ne každej má rád velký kladiva, já taky radši nosím oblekovky, dnes je vzal první den po servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Klasika PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se