Seamaster Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Levitujici logo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. října 2021 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 21 mm Barton Silicon Elite. Neskutečně pohodlná věc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 V 26. 10. 2021 v 14:27, Vladino125 napsal: Kolegovia zvedavý…moony nie sú, tak cesta istoty… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak dodatečně - super! Vítej v klubu vlnkařů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 @Radik ďakujem pekne, su super, príjemná zmena ten bieli ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 biely...bratm, biely (gramafasous tady nechceme, ale nedalo mi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Ty vôle keď to teraz vidím až sa hanbím. Hm asi mi myšlienky chodili po hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Kluci musím se podělit. A omlouvám se za víc fotek, ale prostě nešlo vybrat tu pravou. Tydle Speedy jsou prostě v tom měkkém světle k sežrání. Totální top top. Ten ciferník nádhernej chaos na tom sluníčku. I’m lovin’ it Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 (upraveno) před 2 minutami, Vjace napsal: Kluci musím se podělit. A omlouvám se za víc fotek, ale prostě nešlo vybrat tu pravou. Tydle Speedy jsou prostě v tom měkkém světle k sežrání. Totální top top. Ten ciferník nádhernej chaos na tom sluníčku. I’m lovin’ it Máš 100% pravdu, ale když tady ve vlákně vidím tvůj post, tak jsem čekal jinej kousek na zápěstí. Upraveno 29. října 2021 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 5 minutami, dabelM napsal: Máš 100% pravdu, ale když tady ve vlákně vidím tvůj post, tak jsem čekal jinej kousek na zápěstí. Myslíš ty AP z rána? Mě to nejde nosit, je to moc železa na mě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 (upraveno) před 4 minutami, Vjace napsal: Myslíš ty AP z rána? Mě to nejde nosit, je to moc železa na mě… Ne, vůbec nejde o AP, ale sázím na tebe jako na prvního v ČR/SK s 50.aniv Snoopym ! Upraveno 29. října 2021 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Ne, vůbec nejde o AP, ale sázím na tebe jako na prvního v ČR/SK s 50.aniv Snoopym !Tak to díky za důvěru, ale ani náhodou. V ČR dodali dva kusy, teď to prý má být tempo cca 1ks za dva měsíce (u Dušáka) a na mě se má dostat až někdy. Nic určitého. Takže bohužel :-( Ale jedny už na fóru jsou. Ale jsem jako pěna, majitel se musí prásknout sám ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Praca Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 11 minutami, Vjace napsal: Tak to díky za důvěru, ale ani náhodou. V ČR dodali dva kusy, teď to prý má být tempo cca 1ks za dva měsíce (u Dušáka) a na mě se má dostat až někdy. Nic určitého. Takže bohužel Ale jedny už na fóru jsou. Ale jsem jako pěna, majitel se musí prásknout sám Sent from my iPhone using Tapatalk To potvrzuju, dneska sem se na ně ptal a bez šance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Užívam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 před 15 minutami, Vjace napsal: Tak to díky za důvěru, ale ani náhodou. V ČR dodali dva kusy, teď to prý má být tempo cca 1ks za dva měsíce (u Dušáka) a na mě se má dostat až někdy. Nic určitého. Takže bohužel Ale jedny už na fóru jsou. Ale jsem jako pěna, majitel se musí prásknout sám Sent from my iPhone using Tapatalk Tak aspoň že někdo před 3 minutami, JoyStick napsal: To potvrzuju, dneska sem se na ně ptal a bez šance. Já se zkusím příští týden až budu v PRG připomenout, ale asi taky budu mít smolíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Po delší době na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 20 hodinami, jamikadze napsal: Praca Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyyyy jo, sice nevim co delas, ale v tomhle prostredi ( nemyslim primo Tatry, jakekoliv hory - more - pohodicka a klidek na nervy ) bych makal hned taky @Vladino125 a ja jako posledni - promin - taky gratuluju !! Jsou bomba. Bile a cerne byly v nejuzsim vyberu, kdyz jsem je kupoval.. No nakonec jsem vzal cerne. Mas je paradni, super @No at jen nekecam, jste me navnadili.., jdu je vytahnout z boxu a natocit. Ano, je to brutalni KOMBO! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se