kuncák7 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Nejsou plastové, strojek totožném jako v moonech. Mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Pěkné, měl bys u kovových zůstat, plasťáky radost nepřinesou, stejně jako fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 (upraveno) Abych pravdu řekl,tak mně osobně se ty plasťáky zrovna ani moc nezamlouvají Přijdou mi takový nemastný,neslaný,prostě divný Upraveno 30. března 2022 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 @semi001- Zase modre? Jestli chces,přijed si zkusit i cerne. @kuncák7 - Ty jsou tak super. Proč neco takového neudělaji znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 13 hodinami, Vladino125 napsal: @Kid_A zaujmava limitka. Aj sa v niecom lisi (okrem vzhladu) od klasickych starich SMP ? Ano, technicke Paramatry jako klasicke full size pre-coax bondovky, ale matny cifernik bez vlnek, applied indexy (o dost driv nez u klasickych bondovkach), jine rucky, brousena luneta, cerna datumovka. Zajimavost, prakticky nesehnatelna v puvodnim stavu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: Nejsou plastové, strojek totožném jako v moonech. Mám je rád Nádherné Speedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Jedna včerejší , taky Speedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 1 hodinou, Pivas napsal: @semi001- Zase modre? Jestli chces,přijed si zkusit i cerne. @kuncák7 - Ty jsou tak super. Proč neco takového neudělaji znovu. Modré mám jen AT, SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Keramicke chromove vlnky prezute na letne gumy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Modráci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Pekny. Koukam,ze starší verzi uz moc nenosíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 18 minutami, Pivas napsal: Pekny. Koukam,ze starší verzi uz moc nenosíš. Letos jsem je na ruce ještě neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Potápěčské, cestovatelské Anniversary GMT Seamaster Upřímně kdejaký inhouse by mohl přesnost a odolnost této poladěné Ety závidět. Měřit sílu může pouze Rolex, žádný jiny kalibr co jsem doposud měl, takovou přesnost nedal...měsíce na vteřinu, teď dostávají druhý týden neskutečný záhul, a vteřinka neujede ani o píď, mám je strašně dlouho a strašně moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 V 30. 3. 2022 v 10:17, Bembeg napsal: Jedna včerejší , taky Speedy... slintám, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Při pátku do kolbenky Speedy, snad to s nima uběhne rychleji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Dneska Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 před 18 hodinami, African napsal: Potápěčské, cestovatelské Anniversary GMT Seamaster Upřímně kdejaký inhouse by mohl přesnost a odolnost této poladěné Ety závidět. Měřit sílu může pouze Rolex, žádný jiny kalibr co jsem doposud měl, takovou přesnost nedal...měsíce na vteřinu, teď dostávají druhý týden neskutečný záhul, a vteřinka neujede ani o píď, mám je strašně dlouho a strašně moc rád Krásný fotky a skvělý Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se