Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

před 13 minutami, Pivas napsal:

@Vjace- K tomu snad neni ani co dodat,úžasné! Co to jedno volné místo?😀

A uplne si me dostal,ze to je kufr číslo jedna. 😀

To jedno volné místo není pozice na hodinky, pod “záslepkou” je úložný prostor. Nějak se mi toho nastřádalo, tak už se to do jednoho nevejde. Ani do dvou… 🤦‍♂️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky už pokukuju po kufru. Říkám si, jestli má smysl trápit se zase tím, co pustit, abych v současný samo-domo-vyrobený hodinkovnici udělal trochu místa. A nemá! Mám prodávat kousky, co jsem už dřív prodal a horko-těžko je sehnal podruhý nebo vysomroval od kupujícího zpět? To už né. A můžou to bejt "jen" oranž monstra...

Odkaz ke komentáři

Taky už pokukuju po kufru. Říkám si, jestli má smysl trápit se zase tím, co pustit, abych v současný samo-domo-vyrobený hodinkovnici udělal trochu místa. A nemá! Mám prodávat kousky, co jsem už dřív prodal a horko-těžko je sehnal podruhý nebo vysomroval od kupujícího zpět? To už né. A můžou to bejt "jen" oranž monstra...

Já šíleně nerad prodávám. Ke každým hodinkám mám nějakou osobní vazbu - člověk je chce, dlouho shání…a pak je prodat jen proto, že chci nějaké další? Mně to prostě moc nejde. No a po pár letech člověk zjistí, že by všechno neprotočil za rok, kdyby každým dával týden na zápěstí. Ale co, jak píše Josef, chronobundus. A prášky na to nejsou.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Vjace napsal:

Já šíleně nerad prodávám. Ke každým hodinkám mám nějakou osobní vazbu - člověk je chce, dlouho shání…a pak je prodat jen proto, že chci nějaké další? Mně to prostě moc nejde. No a po pár letech člověk zjistí, že by všechno neprotočil za rok, kdyby každým dával týden na zápěstí. Ale co, jak píše Josef, chronobundus. A prášky na to nejsou.

tak to jsem rád, že jsem normální ;) ten stav si popsal dokonale... těším se na kufr číslo 2

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Vjace napsal:

Ne na ruce, ale v ruce. Vyvětral jsem pár kousků v kufru č. 1.

Moc hezkej kufřík, chtěl jsem napsat, že to u tebe musí být jak u nějakého AD Omegy, ale u žádného AD jsem neviděl takové poklady a ještě k tomu všechny pohromadě 👍

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, Josef01 napsal:

Můj odhad - kufr č. 2 bude Semaster Diver a kufr č. 3 bude Seamaster Planet Ocean 😇

Ne ne, všechno jsou ty Speedmastery, až na jednu výjimku (The 1957 Trilogy = 1x Speedy, 1x Seamastery a 1x Railmastery). Do 3 už se to nevejde, ale už mě toho moc nečeká. V zásadě mám na radaru 3-4 kusy na doplnění sbírky, no a přes rok a půl stále marně čekám na nové Snoopy...snad se dočkám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM
před 15 minutami, Vjace napsal:

Ne ne, všechno jsou ty Speedmastery, až na jednu výjimku (The 1957 Trilogy = 1x Speedy, 1x Seamastery a 1x Railmastery). Do 3 už se to nevejde, ale už mě toho moc nečeká. V zásadě mám na radaru 3-4 kusy na doplnění sbírky, no a přes rok a půl stále marně čekám na nové Snoopy...snad se dočkám.

Taky čekám, tak snad se dočkáme 😇

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Vjace napsal:

Parádní sbírka. :clap:A ten kufr co je zač? Takový by se mi taky líbil.

Odkaz ke komentáři

Parádní sbírka. :clap:A ten kufr co je zač? Takový by se mi taky líbil.

Je to z Německa od mc-cases.com
Vyhlédl jsem si ho tam dávno a furt čekal na nějakou akci, která stále nepřicházela. Až na Black Friday dali 20%, tak jsem je nakoupil. Je to něco jako Pelican odolný kufr, ale mají pěkně ten vnitřek. Hodinky jsou jako v bavlnce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...