pavo_ Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 nový kousek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Strašně mě baví a jak sedi na ruce a ten jemnej řemen . Momentálně moje nejoblíbenější . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 před 3 hodinami, pavo_ napsal: nový kousek Sent from my iPhone using Tapatalk Gratulace, parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 celá rodinka mých símástrů :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 (upraveno) Co máte na sklenici Upraveno 2. září 2022 uživatelem damankapsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Nějak se mi v poslední době usadily na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 007 Elements, Solden. Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-800 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Beskydy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 @Pivas Připomínáš mi, že bych je měl konečně zase taky nasadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 rád bych k nim měl i gumu na přezutí, ale za origo gumu se sponou 16 litrů dávat nehodlám, nemá někdo náhodou zkušenost s Hirsch robby?(bohužel se dělá jen ve 20,22 a 24mm a moje PO mají 21mm tak jestli třeba 22 mm je ok...) díkyhttps://www.hirschstraps.com/products/hirsch-robby-sailcloth-effect-performance-watch-strap-in-black-orange-09176940504?_pos=4&_psq=robby&_ss=e&_v=1.0Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Nojo, oni vědí proč to dělat 21mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 ŽabáciA porovnavačka s černýmaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 @Radik - Však uz je taky na čase,dlouho si je nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 před 6 hodinami, Denjl napsal: Žabáci A porovnavačka s černýma Sent from my iPhone using Tapatalk Krása, měl jsem je na ruce, podle mě nejlepší varianta. Bohužel pro mě to jsou hodinky max z druhé ruky za 2 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Tyjo, uniklo mi, že je máš. S láskou na ty svý vzpomínám... jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se