Vladar91 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Taky vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 56 minutami, Vladar91 napsal: Zelené peklo? Hodinky taky paráda koukám žes je koupil zpátky? Mno jo, moje zenové místo na zeměkouli Někdo na Bali, já na Ring si čistit hlavu. No sehnal jsem novější referenci, v baterce a s nabídkou co nešla odmítnout no. Teď je sbírka u ledu, rozprodaná, ale tohle jsem potřeboval na OWG nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 2 hodinami, Žigi napsal: Mno jo, moje zenové místo na zeměkouli Někdo na Bali, já na Ring si čistit hlavu. No sehnal jsem novější referenci, v baterce a s nabídkou co nešla odmítnout no. Teď je sbírka u ledu, rozprodaná, ale tohle jsem potřeboval na OWG nošení Super, je to asi nejhezčí reference. Kdybych měl jenom jedny hodinky tak jsou bondovky jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Trochu z jiného soudku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Rozdíl 50 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Vinobrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Dneska PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Po dlouhé době na modro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 @tomato- Ty se mi libi,ne tak časté a o to lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Můj první bílý cifr v životě.Bál jsem se,ale teď jsem nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 V 5. 10. 2023 v 12:23, EpsteinBarr napsal: rano som sice pobehoval po dome s moonwatch pred odchodom do prace, ale nakoniec to dopadlo ako stale... very nice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 @jenik77 dik...vcera dosiel kozeny navy od Barton. Trafit farbu cifernika je nemozne, ale zase, nie je to ziadny pruser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 ten gumeny sa mi k nim viac paci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 No, ked sa trochu "vylame" a chyti patinu, malo by to byt lepsie. Ale snad som este nevidel hodinky, ku ktorym nesadne obycajny cierny remen. Chystam sa skusit biely a zeleny silikon. Mozno tomu pomoze prave vyraznejsi kontrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 no skus, skus:) tusim som niekde cital, ze to ma rychloupinacie stezejky, ci? biela guma bude super, zelenu by som dal taku matnejsiu tmavsiu, ak by bola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 To nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 20 minutami, Pivas napsal: To nema chybu. Viadukt před Valticema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 2 hodinami, M-72 napsal: Super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se