Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja vim,ale zase na druhou stranu pokrok nezastavis...chtel jsem si poridit jeste ted uz vybehovy model bondovek v keramice (cerny),ale furt premyslim co s tim budu delat-zase takovej bond nejsem... :)

Ale kurnik libi se mi ty keramiky...libi libi a libi...no nic-jdu mrknout na prodeje :)

Osobně bych ti doporučil raději modré. Černá je sice klasika, ale keramiky v modré barvě vypadají podle světla a úhlu pohledu vždycky jinak. Chvilku do černa, jindy zase trochu do šeda, pak mořsky modré, prostě jsou hezčí a tak rychle se neokoukají :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I nad tim jsem popravde premyslel,ale to uz budu mit uplne stejny hodinky-barva,model-jen jedny s vlnkama a druhy bez nich s keramikou...no ale vlastne proc ne...vsak uz jsem koupil v zivote hromadu blbosti :) :) :)

Buď v klidu, nebudeš. Ty hodinky jsou tak rozdílné, že tuhle starost mít rozhodně nebudeš. Později ti je cvaknu pohromadě a uvidíš sám :-)
Odkaz ke komentáři

Jak jsem rikal-tak jsem udelal...ted budu asi muset rozmyslet-jestli jedny nepustit...vecer se vrhnu na porovnani ktery mi vic vyhovujou a rozseknu to :)

Naprosto stejná situace, tu byla již mnohokrát a šli oboje, tak neočekávám, že by tomu teď, bylo jinak :)

Ať nejsem jen OT, tak PO pořád teď 

post-19492-0-14270800-1525670553_thumb.jpg

Upraveno uživatelem semi001
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...