snake Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Ja vim,ale zase na druhou stranu pokrok nezastavis...chtel jsem si poridit jeste ted uz vybehovy model bondovek v keramice (cerny),ale furt premyslim co s tim budu delat-zase takovej bond nejsem... Ale kurnik libi se mi ty keramiky...libi libi a libi...no nic-jdu mrknout na prodeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Ja vim,ale zase na druhou stranu pokrok nezastavis...chtel jsem si poridit jeste ted uz vybehovy model bondovek v keramice (cerny),ale furt premyslim co s tim budu delat-zase takovej bond nejsem... Ale kurnik libi se mi ty keramiky...libi libi a libi...no nic-jdu mrknout na prodeje Osobně bych ti doporučil raději modré. Černá je sice klasika, ale keramiky v modré barvě vypadají podle světla a úhlu pohledu vždycky jinak. Chvilku do černa, jindy zase trochu do šeda, pak mořsky modré, prostě jsou hezčí a tak rychle se neokoukají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 I nad tim jsem popravde premyslel,ale to uz budu mit uplne stejny hodinky-barva,model-jen jedny s vlnkama a druhy bez nich s keramikou...no ale vlastne proc ne...vsak uz jsem koupil v zivote hromadu blbosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 I nad tim jsem popravde premyslel,ale to uz budu mit uplne stejny hodinky-barva,model-jen jedny s vlnkama a druhy bez nich s keramikou...no ale vlastne proc ne...vsak uz jsem koupil v zivote hromadu blbosti :) Buď v klidu, nebudeš. Ty hodinky jsou tak rozdílné, že tuhle starost mít rozhodně nebudeš. Později ti je cvaknu pohromadě a uvidíš sám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 PO v plamenoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Buď v klidu, nebudeš. Ty hodinky jsou tak rozdílné, že tuhle starost mít rozhodně nebudeš. Později ti je cvaknu pohromadě a uvidíš sám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 POčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Buď v klidu, nebudeš. Ty hodinky jsou tak rozdílné, že tuhle starost mít rozhodně nebudeš. Později ti je cvaknu pohromadě a uvidíš sám :-)Ty keramiky vypadaj tak jako dospeleji se mi zda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 125 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béza Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Na zahradu Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Jak jsem rikal-tak jsem udelal...ted budu asi muset rozmyslet-jestli jedny nepustit...vecer se vrhnu na porovnani ktery mi vic vyhovujou a rozseknu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 125 :-)Veliká paráda a vítaný zpestření tady ve vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 uz se tesim az je dam zitra na ruku ( dneska jsem si je zakazal ) ale nevydrzel ....takhle vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) Snake# pacient, jak má být. Upraveno 6. května 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 (upraveno) Jak jsem rikal-tak jsem udelal...ted budu asi muset rozmyslet-jestli jedny nepustit...vecer se vrhnu na porovnani ktery mi vic vyhovujou a rozseknu to Naprosto stejná situace, tu byla již mnohokrát a šli oboje, tak neočekávám, že by tomu teď, bylo jinak Ať nejsem jen OT, tak PO pořád teď Upraveno 7. května 2018 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Veliká paráda a vítaný zpestření tady ve vlákně Škoda, že jsi tu svoji Omega rodinu rozpustil...pěkná sestava to byla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 To nejlepší z Omegy zůstalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Tudlety Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béza Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Poslední dobou mě Omegy opravdu začly bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se