Johanes Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 před 12 hodinami, vrano napsal: Lumi je fakt nádherná... Ideál by pre mňa bolo 41mm a trošku ľahší ťah.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak je dej na gumu.Je to pohodlnější a za mě i hezčí, ten kontrast černá a ocel
Seamaster Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Dneska naslusno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vorel Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Fade Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 před 2 hodinami, Seamaster napsal: Dneska naslusno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Furt nechápu proč Omega neoživí tenhle model v moderním podání. Jsou boží.
Campino Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Na cestach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
adam.ra Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 V kině Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomato Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Za dva týdny na Islandu, Moony na gumě… celková odchylka 2s. Před dvěmi lety tamtéž, ale na tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
BrunoK Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Už cítiť ako sa skracujú dni Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Tomak Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Odesláno 5. září 2024 Modré 300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Odesláno 5. září 2024 (upraveno) Před spaním…odpočinek po horkém dni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. září 2024 uživatelem Humanzero
AquaTerra Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Odesláno 6. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
AquaTerra Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Odesláno 6. září 2024 před 21 minutami, EpsteinBarr napsal: Ty si akoze kde bol doteraz? Jsem měl takovou pauzičku
junior300 Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Odesláno 6. září 2024 @AquaTerra 4 fotky a 4 rakety za posledne dni.. Co mas este v rukave?
AquaTerra Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Odesláno 6. září 2024 Před hodinou, junior300 napsal: @AquaTerra 4 fotky a 4 rakety za posledne dni.. Co mas este v rukave? Nech se překvapit
AquaTerra Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 K Bondovkám mám dlouhodobě hezký vztah. Byly to vlastně moje první pořádné hodinky. Koupil jsem je tady na Foru před cca 12-ti lety za tehdy běžnou cenu 22,000 Kč. Dneska to zní jako z říše pohádek, a to nemluvím o tom, že jsem zde svého času koupil i Bondovky quartzky za 15,000 Kč, ovšem bez papírůChtěl jsem vlastně jen říct, že tyhle hodinky pro mě ani po letech neztratily nic za svého kouzla. Rád se k nim vracím a vůbec mi nevadí, že nemají regulovatelnou sponu ani keramickou lunetu, o inhousu taky mluvit nemůžeme. Jsou prostě báječné tak jak jsou 3 1
Humanzero Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ddjb Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Já dnes po strašně dlouhé době měl na ruce Omega De Ville Prestige. Stále si pohrávám s myšlenkou, že je pustím do světa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se