Johanes Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 před 12 hodinami, vrano napsal: Lumi je fakt nádherná... Ideál by pre mňa bolo 41mm a trošku ľahší ťah.... Tak je dej na gumu.Je to pohodlnější a za mě i hezčí, ten kontrast černá a ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Dneska naslusno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 před 2 hodinami, Seamaster napsal: Dneska naslusno! Furt nechápu proč Omega neoživí tenhle model v moderním podání. Jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Na cestach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 V kině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Za dva týdny na Islandu, Moony na gumě… celková odchylka 2s. Před dvěmi lety tamtéž, ale na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Už cítiť ako sa skracujú dni Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Modré 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 (upraveno) Před spaním…odpočinek po horkém dni. Upraveno 5. září 2024 uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Ty si akoze kde bol doteraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 před 21 minutami, EpsteinBarr napsal: Ty si akoze kde bol doteraz? Jsem měl takovou pauzičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 @AquaTerra 4 fotky a 4 rakety za posledne dni.. Co mas este v rukave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Před hodinou, junior300 napsal: @AquaTerra 4 fotky a 4 rakety za posledne dni.. Co mas este v rukave? Nech se překvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 @AquaTerra rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 K Bondovkám mám dlouhodobě hezký vztah. Byly to vlastně moje první pořádné hodinky. Koupil jsem je tady na Foru před cca 12-ti lety za tehdy běžnou cenu 22,000 Kč. Dneska to zní jako z říše pohádek, a to nemluvím o tom, že jsem zde svého času koupil i Bondovky quartzky za 15,000 Kč, ovšem bez papírůChtěl jsem vlastně jen říct, že tyhle hodinky pro mě ani po letech neztratily nic za svého kouzla. Rád se k nim vracím a vůbec mi nevadí, že nemají regulovatelnou sponu ani keramickou lunetu, o inhousu taky mluvit nemůžeme. Jsou prostě báječné tak jak jsou 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddjb Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2024 Já dnes po strašně dlouhé době měl na ruce Omega De Ville Prestige. Stále si pohrávám s myšlenkou, že je pustím do světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se