Leviathann Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Tak nějak furt důchodkyně... Aspirují na nejvíce nošené... 3 2
PetroH Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Manzelka vravi, ze AT su i tak naj. Nebudem jej to vyhovarat Ma pravdu?
Axel Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února V 5. 2. 2025 v 23:46, Humanzero napsal: Ten nový tah bych nutně potřeboval (s mikroregulací ve sponě).. Za mě nejlepší tah, co kdy ke Speedům vyrobili (včetně 1450) Staré Moony na 1479.. 1
Jocker Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Konečně chvilka času na vyzkoušení gumy s kožky….
Josef01 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Já měl dnes na ruce tento model, jak koukám, k mání tento typ 120 prakticky není. Foto z katalogu. https://benjaminmarcello.nl/product/omega-seamaster-f300-electronic-198-0005/ 1
Pivas Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. 4 2
Juraj11 Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Tak jsi je sehnal-paráda Za mě nej SeamasterySent from my iPhone using Tapatalk
Axel Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února V 9. 2. 2025 v 14:24, Jocker napsal: Konečně chvilka času na vyzkoušení gumy s kožky…. Jaké jsou dojmy z origo gumy? Racing řemeny moc pěkný.. před 2 hodinami, Pivas napsal: Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Gratuluju!:) Jsou skvělé Nějak ses rozjel s nákupama.. 2
Pivas Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února @Juraj11 - Díky! Jo zadařilo se,štěstí chodí dokola,někdy … @Axel - Ani mi nemluv,doufám,že se ted nikde neobjeví nic co bych nutně potřeboval. Mam vybráno. No,ale ty na tom nejsi o moc líp. Ten nový tah musel stát jak slušné hodinky. Odhaduju 25+
Jocker Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února @Axel osobně nemám rád, když mi hodinky jezdí po ruce. To se mi teď v zimě na origo tahu stávalo a nebyl jsem schopný tah nastavit (články, regulace na sponě) tak aby se ti nedělo. Guma na překlápěčce sedla parádně na dírku na moji ruku. Takže spokojenost a hodinky to hezky odlehčilo a navíc to přesně sedí do pouzdra. Eště jak bude chvilka, tak vyzkouším tu překlápěčku na conduře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se