ragu Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Konečně mám možnost srovnání, takže tady je - jedny jsou tam bohužel takovej černej Petr Musím říct, že jak jsem dřív starý keramiky považoval za nejlepší, tak ty nový mi teď v porovnání se vším přijdou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Musím říct, že jak jsem dřív starý keramiky považoval za nejlepší, tak ty nový mi teď v porovnání se vším přijdou top. Mně taky. A jak jsem dřív úplně zavrhoval starý vlnky, tak teď je řadím na druhý místo hned za novejma (a to hodnotím černý, modrý jsem neviděl). Bezvlnkový keramiky mně v tomhle srovnání vychází co do líbivosti nejhůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Co ten heliák? evidentně si řada zdejších majitelů poslední generace vlnek rychle zvykla a jeho tvar jim nevadí... mně tam furt rozčiluje, tak se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Co ten heliák? evidentně si řada zdejších majitelů poslední generace vlnek rychle zvykla a jeho tvar jim nevadí... mně tam furt rozčiluje, tak se ptám. Možná ze začátku mi to nesedělo, hlavně na fotkách, ale v reálu mi to vůbec nevadí. Samozřejmě, že bych raději, aby byl válcovej, ale je to drobnost, kterou jsem překousnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Konečně mám možnost srovnání, takže tady je - jedny jsou tam bohužel takovej černej Petr Moje pocity:- u první generace je vlnky potřeba trochu hledat, ale jsou tam. Na to, jak se mně původně z těch třech moc nelíbily, tak vůbec nejsou špatný.- druhá generace je taková hladká keramika. Myslím, že vlnky v nějaký decentní podobě tam chybí.- nejnovější generace mi přijde z těch všech nejpovedenější. Vlnky tam jsou a svoji výrazností o sobě dají vědět na první pohled. Navíc výška indexů, hloubka datumového okénka a již zmiňované vlnky jim dodávají neuvěřitelnou plasticitu. Na rozdíl od předchozích dvou generací mají průhled na strojovnu, bez kterého bych se rozhodně obešel. V případě SMP není nad plný dýnko s koníkem. To je úžasný. Raději tedy foto: 1.jpg 2.jpg 3.jpg trio.jpg a konečně i to dýnko: dynko.jpgMohu se zeptat, zda je nějaký rozdíl v komfortu odečítání času (polohy ruček) mezi prvou (vlnkovou) a poslední generací? Jde mi hlavně o šero/tmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Mohu se zeptat, zda je nějaký rozdíl v komfortu odečítání času (polohy ruček) mezi prvou (vlnkovou) a poslední generací?Jde mi hlavně o šero/tmu. Já v tomhle žádnej rozdíl nepozoruju. Ručky jsou stejně lesklý a za šera si to člověk vždy natočí, aby dostatečně vynikly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Já v tomhle žádnej rozdíl nepozoruju. Ručky jsou stejně lesklý a za šera si to člověk vždy natočí, aby dostatečně vynikly.Je to silně poznat na ruce, že ty nové mají o mm víc? Nechceš hodit nějaké porovnívací fotky? Zdá se mi, že by zase naopak mohly díky těm koncovkám tahu být jakoby kratší. Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Pekny rozbor, ked mozem tak jednoducho a letmo podotknem a myslim si , ze sa na tom vsetci zhodnu (na temu vlniek) - stare mali ?burlivejsie? vlny a nove len take vlnky - medzityp im trochu nevysiel a poucili sa. Co sa tyka heliaku ke pravdou, ze na fotkach to aj podla slov co padli na roznych forach pripomina stre typy vrchnakov od past, ale v reale je to v pohode a da sa na to znyknut a myslim si (ale to je moj nazor) krutenie je o nieco pohodlnejsie.... Konečně mám možnost srovnání, takže tady je - jedny jsou tam bohužel takovej černej Petr Moje pocity:- u první generace je vlnky potřeba trochu hledat, ale jsou tam. Na to, jak se mně původně z těch třech moc nelíbily, tak vůbec nejsou špatný.- druhá generace je taková hladká keramika. Myslím, že vlnky v nějaký decentní podobě tam chybí.- nejnovější generace mi přijde z těch všech nejpovedenější. Vlnky tam jsou a svoji výrazností o sobě dají vědět na první pohled. Navíc výška indexů, hloubka datumového okénka a již zmiňované vlnky jim dodávají neuvěřitelnou plasticitu. Na rozdíl od předchozích dvou generací mají průhled na strojovnu, bez kterého bych se rozhodně obešel. V případě SMP není nad plný dýnko s koníkem. To je úžasný. Raději tedy foto: 1.jpg 2.jpg 3.jpg trio.jpg a konečně i to dýnko: dynko.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Je to silně poznat na ruce, že ty nové mají o mm víc? Nechceš hodit nějaké porovnívací fotky? Zdá se mi, že by zase naopak mohly díky těm koncovkám tahu být jakoby kratší. Je to tak? Pravda je, že ty nový jsou trochu mohutnější a i těžší. Ale že by mi to na ruce vadilo, to vůbec. Stejně tak ten milimetr mi v případě 41 vs 42 přijde naprosto nepodstatný řešit. Sám mám vychrtlou a spíš plochou ruku, obvod +- 16,5cm a 42mm nosím bez problémů. Jako být to 42 vs 43, tam už by mi to začínalo vadit, ale v tomhle případě určitě ne. Tadá pár srovnávaček - ale první s oběma na ruce dost zkresluje, protože tam kde mám starý mám zápěstí paradoxně širší než tam kde mám nový. A hodinky nosím v pozici novejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Po dlhšej dobe MarkyMoc hezká varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Pokus o nafotenie novych Diverov Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Posledna je fajn, no chyba obsah flase v pohariku - potom by to bolo perfektne Pokus o nafotenie novych Diverov Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Posledna je fajn, no chyba obsah flase v pohariku - potom by to bolo perfektne Teraz doobeda sa este neda, vecer vylepsim )) Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Pekny ty novy SMP! Ja speedy ... Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Jejich modrá vynikne proti modrý obloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Počka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Krasa a ani mi nevadi ta kombinacia farieb, co by mi asi niekde vadila Po dlhšej dobe Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Pravda je, že ty nový jsou trochu mohutnější a i těžší. Ale že by mi to na ruce vadilo, to vůbec. Stejně tak ten milimetr mi v případě 41 vs 42 přijde naprosto nepodstatný řešit. Sám mám vychrtlou a spíš plochou ruku, obvod +- 16,5cm a 42mm nosím bez problémů. Jako být to 42 vs 43, tam už by mi to začínalo vadit, ale v tomhle případě určitě ne. Tadá pár srovnávaček - ale první s oběma na ruce dost zkresluje, protože tam kde mám starý mám zápěstí paradoxně širší než tam kde mám nový. A hodinky nosím v pozici novejch. DSCN1401.JPG srovnani.jpg Dík moc! Ono by to asi šlo. Mám podobné zápěstí. Možná o kousek větší. Musím se na ně někde kouknout poblíž Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Dík moc! Ono by to asi šlo. Mám podobné zápěstí. Možná o kousek větší. Musím se na ně někde kouknout poblíž Ostravy Rozhodně bych se jich kvůli milimetru nebál Tak další ochutnávka jak se umí tvářit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Dajte tu uz aj nejake ine fotky tohto nove faceliftingu, nieje mozne, ze na kazdej ich fotke vyzeraju uzasne.... musi v tom byt nieco, alebo to robite na photoshopoch Rozhodně bych se jich kvůli milimetru nebál Tak další ochutnávka jak se umí tvářit. DSCN1466.JPG DSCN1470.JPG DSCN1478.JPG DSCN1474.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se