Ropucháč Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Ahojte, mate niekto hodinky tejto znacky? Co sudite o ich kvalite spracovania, pripadne servis.... R.
Platos Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Ropucháč napsal: Ahojte, mate niekto hodinky tejto znacky? Co sudite o ich kvalite spracovania, pripadne servis.... R. Mám od nich katalog 2008 a některé jsou opravdu povedené a vypadají kvalitně zpracované.. S ohledem na rychlost, jakou přišel katalog, myslím že nebude problém ani se servisem či případnou reklamací.. Nemám však osobní zkušenost, takže by to chtělo názor nějakého majitele Sinnů..
DaDriva Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 (upraveno) Mam 4 roky model 144 GMT. Nosim ho prakticky denne, i kdyz od prichodu na Chronomag a prirustku v rodine uz je to mene kvuli stridani . V servisu nikdy hodinky nebyly, byt jsem o tom uvazoval a drive ci pozdeji je na serizeni poslu (zpozduji se mi o cca 2-4 vteriny denne; po koupi se predbihaly o tentyz interval). Kvalita zpracovani je vytecna, tedy alespon jak ja to dokazu posoudit . Objednani a komunikace s klientskym servisem ve Frankfurtu byl naprosto skvely - odpovidali na vsechno, rychle, meli trpelivost, zkratka jen nejlepsi zkusenost. To same kdyz jsem mel rejpave "technicke" dotazy - rychle reakce, vysvetleni a nabidka na servis. Standardni serizeni/cisteni stoji cca 100 EUR + postovne do DE a zpet. Nic vic me asi nenapadne. Hodinky se mnou prezily mozne i nemozne (od stipani dreva, hry na bici, az po jizdu na okruhu, motokarach, plavani, beh, oblekove noseni - zkratka vsechno), maji nekolik malych sramu na pouzdru, safir je netknuty. Gumovy remen, s kterym jsem je v kvetnu 2004 objednaval, vypada porad skvele, byt je malinko "vyhlazeny". Kdyby neco, ptej se primo. Co budu vedet, zodpovim . Upraveno 28. března 2008 uživatelem DaDriva
Ropucháč Odesláno 28. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2008 DaDriva napsal: Mam 4 roky model 144 GMT. Nosim ho prakticky denne, i kdyz od prichodu na Chronomag a prirustku v rodine uz je to mene kvuli stridani . V servisu nikdy hodinky nebyly, byt jsem o tom uvazoval a drive ci pozdeji je na serizeni poslu (zpozduji se mi o cca 2-4 vteriny denne; po koupi se predbihaly o tentyz interval). Kvalita zpracovani je vytecna, tedy alespon jak ja to dokazu posoudit . Objednani a komunikace s klientskym servisem ve Frankfurtu byl naprosto skvely - odpovidali na vsechno, rychle, meli trpelivost, zkratka jen nejlepsi zkusenost. To same kdyz jsem mel rejpave "technicke" dotazy - rychle reakce, vysvetleni a nabidka na servis. Standardni serizeni/cisteni stoji cca 100 EUR + postovne do DE a zpet. Nic vic me asi nenapadne. Hodinky se mnou prezily mozne i nemozne (od stipani dreva, hry na bici, az po jizdu na okruhu, motokarach, plavani, beh, oblekove noseni - zkratka vsechno), maji nekolik malych sramu na pouzdru, safir je netknuty. Gumovy remen, s kterym jsem je v kvetnu 2004 objednaval, vypada porad skvele, byt je malinko "vyhlazeny". Kdyby neco, ptej se primo. Co budu vedet, zodpovim . pytam sa preto lebo ma tieto hodinky zaujali, v minulorocnom UHREN katalogu boli hodnotene fakt ale fakt vysoko, mnohe niekolko nasobne tak drahe znacky nemali take vysoke hodnotenie
Ace Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Vůbec bych se nebál, na všech fórech jsou jenom kladné ohlasy. Subjektivně, jijich divery jsou lahůdka.
Andreas.ks Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Taky jsem se po nich koukal, když jsem uvažoval nad sportovnějším stříhem, taky jsem nenarazil na špatné ohlasy... A některé modely jsou vskutku hezké a zároveň nejsou až natolik brutální k bankovnímu účtu..
weiview Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Je to velmi sympatická značka. Navíc německá a ne moc profláklá, takže má na svou kvalitu za dobré ceny.
ego alter Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 me rikaji pane sinn flieger 103 a rovnez mam jen ty nejlepsi zkusenosti- prvotridni zpracovani, presnost...neotrelost.
New Milis Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 (upraveno) Šmejdil jsem si německou e-bayí a třeba tyhle jsou parádní. Škoda, že pro mě malý a placatý... http://cgi.ebay.de/Sinn-756-Duograph-m-Sta...1QQcmdZViewItem EDIT: Moc se mi líbí to řešení datumovky - když už tam musí být. A ta společná šestka....Paráda! Upraveno 28. března 2008 uživatelem New Milis
Ropucháč Odesláno 29. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2008 New Milis napsal: Šmejdil jsem si německou e-bayí a třeba tyhle jsou parádní. Škoda, že pro mě malý a placatý... http://cgi.ebay.de/Sinn-756-Duograph-m-Sta...1QQcmdZViewItem EDIT: Moc se mi líbí to řešení datumovky - když už tam musí být. A ta společná šestka....Paráda! ja momentalne pokukavam po rucnom natahu od nich - UNITAS
Návštěvník Snow Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 (upraveno) Ropucháč napsal: ja momentalne pokukavam po rucnom natahu od nich - UNITAS Ty pokukavaš po všem jsem zvědav kdy už si něco koupíš a pochlubíš se . Upraveno 30. března 2008 uživatelem Snow
safi Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 (upraveno) New Milis napsal: Šmejdil jsem si německou e-bayí a třeba tyhle jsou parádní. Škoda, že pro mě malý a placatý... http://cgi.ebay.de/Sinn-756-Duograph-m-Sta...1QQcmdZViewItem EDIT: Moc se mi líbí to řešení datumovky - když už tam musí být. A ta společná šestka....Paráda! Konečně rozumné chronografy s přijatelnou velikostí Že já vůl prodával ty moje seiko chronografy...onehdá mě někdo varoval, že budu litovat Upraveno 30. března 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Ondraj napsal: ¨safi ty už máš 50 příspěvků, ne? no jo..už mlčím ....
Ondraj Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 ¨safi napsal: no jo..už mlčím .... Ale jenom těsně, takže zase v pohodě pokračuj
spiderer Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Ondraj napsal: Ale jenom těsně, takže zase v pohodě pokračuj A nebo nam neco peknyho prodej Ja jsem se vcera koukal na ty tvoje Lord Marvely ktery jsi prodaval Ty se mi libily hodne, asi bych je za Alpinisty ani nic podobnyho nevymenil (tzn ani neprodal a nasledne nekoupil) Ach jo, skoda ze je neprodavas ted, asi by se mi klepala ruka..
Ropucháč Odesláno 30. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2008 Snow napsal: Ty pokukavaš po všem jsem zvědav kdy už si něco koupíš a pochlubíš se . nepochlubim, doteraz som sa nechlubil preco by som mal zacat?! ja som skromne vychovany chlapec ja sa nerad chlubim
Mech Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Můj skorošvagr má jedny letecké chronografy SINN s Valjoux a nemůže si je vynachválit, taky říká že komunikace s výrobcem vynikající, bude si tam dodatečně dávat modřené šroubky a průhled. Vše prý v poho... až na tu cenu.
Ropucháč Odesláno 2. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) viete niekto naco je ta skrutka na ciferniku? je to na viacerych modeloch... jo a potom vyvstava otazka preco to niektore nemaju? Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Ropucháč
Viktor Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Myslím, že to není šroubek, ale reliéfní značka, která by mohla označovat strojky s technologií Diapal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se