libor2002 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 před 5 minutami, Harwey napsal: Ta fuga je dost nepekna. To bude dobrý v létě až to tam bude profukovat
dr.sphinx Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 Ony mají bohužel fakt daleko navrtaný nožky. U 103St jsem se těšil, jak je dám na Stowa tlustý mesh, ale ta fuga teda oku moc nelahodila.
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 před 2 hodinami, libor2002 napsal: Už nevím co bych a tak lezu do pole neoraného - tahy. Nikdy jsem tahy moc nemusel, po chvilce jsem vždy přehodil na kůži. Ale co, zkusim to s neorigo... Co myslíte, vypadá to blbě? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsem tahovej a kůži bych tam necpal. Vzor jsi dle mého trefil, ale to napojení k pouzdru bych ještě řešil a hledal dál.
xcmaniax Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 Díky tomu napojení (nenapojení) si myslím že je tah tady úplně špatně. S řemeny jsi asi už experimentoval, zrovna se 103 to musí být zábava.
wolfesh Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 Já nosívám 203 na shark mesh a za mě v poho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
libor2002 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 @dr.sphinx Jj, tlustý mash mě taky napadl. Dokonce jsem si s tou myšlenkou přes svátky pohrával a dělal koláž pro představu. Konkrétně s mash od MeisterSinger. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale proč to dělám... @kuncák7 v podstatě už nehledám - v hlavě mě vrtá a hodně láká origo tah od Sinnu pětičlánek. Je tam ale motýlková spona, takže bez jakékoli redukce/extenze. A jak už jsem říkal, nejsem vůbec na tahy (všude mám kuže/silikon/nato), takže tímhle levným tahem (pětičlánek s motýlem) to trochu zkouším, jestli jej vydržim mít na ruce. Přeci jen, pětičlánek od Sinnu za 8t není z nejlevnějších a pak by byla škoda, aby se válel někde v šupleti. @wolfesh ten shark se k tý celoocel lunetě, která se mi moc líbí, perfektně sedí. Nevím jak k černý, k té spíš jemnější mash.
dr.sphinx Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 Možná to nebyla zas až taková tragédie, ale stejně mi díra přišla moc. Wolfeshuv shark tomu bezpochyby trochu pomůže, ale holt nejsme každej žralokofilni.
kuncák7 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2022 před 53 minutami, libor2002 napsal: @dr.sphinx Jj, tlustý mash mě taky napadl. Dokonce jsem si s tou myšlenkou přes svátky pohrával a dělal koláž pro představu. Konkrétně s mash od MeisterSinger. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale proč to dělám... @kuncák7 v podstatě už nehledám - v hlavě mě vrtá a hodně láká origo tah od Sinnu pětičlánek. Je tam ale motýlková spona, takže bez jakékoli redukce/extenze. A jak už jsem říkal, nejsem vůbec na tahy (všude mám kuže/silikon/nato), takže tímhle levným tahem (pětičlánek s motýlem) to trochu zkouším, jestli jej vydržim mít na ruce. Přeci jen, pětičlánek od Sinnu za 8t není z nejlevnějších a pak by byla škoda, aby se válel někde v šupleti. @wolfesh ten shark se k tý celoocel lunetě, která se mi moc líbí, perfektně sedí. Nevím jak k černý, k té spíš jemnější mash. Ta spona se dá řešit též. Vím, že mě motylkovka bez možnosti úpravy hrozná vadí a snažím se jí vyhnout nebo nahradit .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se