Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 2 hodinami, libor2002 napsal:

Už nevím co bych a tak lezu do pole neoraného - tahy.
Nikdy jsem tahy moc nemusel, po chvilce jsem vždy přehodil na kůži. Ale co, zkusim to s neorigo... Co myslíte, vypadá to blbě?

Jsem tahovej a kůži bych tam necpal. Vzor jsi dle mého trefil, ale to napojení k pouzdru bych ještě řešil 🙂 a hledal dál.

Odesláno

Díky tomu napojení (nenapojení) si myslím že je tah tady úplně špatně. S řemeny jsi asi už experimentoval, zrovna se 103 to musí být zábava. 

Odesláno

@dr.sphinx Jj, tlustý mash mě taky napadl. Dokonce jsem si s tou myšlenkou přes svátky pohrával a dělal koláž pro představu. Konkrétně s mash od MeisterSinger. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale proč to dělám... @kuncák7 v podstatě už nehledám - v hlavě mě vrtá a hodně láká origo tah od Sinnu pětičlánek. Je tam ale motýlková spona, takže bez jakékoli redukce/extenze. A jak už jsem říkal, nejsem vůbec na tahy (všude mám kuže/silikon/nato), takže tímhle levným tahem (pětičlánek s motýlem) to trochu zkouším, jestli jej vydržim mít na ruce. Přeci jen, pětičlánek od Sinnu za 8t není z nejlevnějších a pak by byla škoda, aby se válel někde v šupleti. 

@wolfesh ten shark se k tý celoocel lunetě, která se mi moc líbí, perfektně sedí. Nevím jak k černý, k té spíš jemnější mash.

Odesláno
před 53 minutami, libor2002 napsal:

@dr.sphinx Jj, tlustý mash mě taky napadl. Dokonce jsem si s tou myšlenkou přes svátky pohrával a dělal koláž pro představu. Konkrétně s mash od MeisterSinger. 

Ale proč to dělám... @kuncák7 v podstatě už nehledám - v hlavě mě vrtá a hodně láká origo tah od Sinnu pětičlánek. Je tam ale motýlková spona, takže bez jakékoli redukce/extenze. A jak už jsem říkal, nejsem vůbec na tahy (všude mám kuže/silikon/nato), takže tímhle levným tahem (pětičlánek s motýlem) to trochu zkouším, jestli jej vydržim mít na ruce. Přeci jen, pětičlánek od Sinnu za 8t není z nejlevnějších a pak by byla škoda, aby se válel někde v šupleti. 

@wolfesh ten shark se k tý celoocel lunetě, která se mi moc líbí, perfektně sedí. Nevím jak k černý, k té spíš jemnější mash.

Ta spona se dá řešit též. Vím, že mě motylkovka bez možnosti úpravy hrozná vadí a snažím se jí vyhnout nebo nahradit .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...