Dantechno Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Jo jo SKX013. Strapcode tah, Keramicka vlozka luneta s lumi od LCBI, domed safir s modrym AR od crystaltimes. Mel;tam byt jeste cerny datovy venec ale koupil jsem spatny... takze treba priste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Zdravím, chlapec někde ztratil pepsi vložku lunety na SKX009, nemáte ji náhodou skladem, že by si ji rovnou u vás nechal přilepit, ať neprojíždím ebay.Díky a fajn léto.BZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Pepsi vložku lunety na SKX009 máme. Kdyžtak napiš zprávu a domluvíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Čo taký Landeron 48 ?Čistý servis, nepredpokladám, že by trebalo náhradné diely, ale keby áno, máte zdroj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Ahoj. Psal jsem sz. Diky Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 1. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Čo taký Landeron 48 ?Čistý servis, nepredpokladám, že by trebalo náhradné diely, ale keby áno, máte zdroj ? Díly se berou z nefunkčních rozebraných strojů. Něco máme a hodně je toho naštěstí ke koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ahoj. Koupil jsem zde na foru Seiko 7006-8030.Bylo by mozne NECHAT udelat u Vas servis? Serizeni,nova korunka,tesneni? diky Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ahoj. Koupil jsem zde na foru Seiko 7006-8030.Bylo by mozne NECHAT udelat u Vas servis? Serizeni,nova korunka,tesneni? diky PavelAhoj, to nebude problém. Ozvi se do zpráv, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Super. Píšu sz. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Tak jsem tohle vlákno právě objevil a přečetl a v mé duši se rozlil klidDržím palcem ať vám to tiká-Jo a brzy se na vás obrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Tak jsem tohle vlákno právě objevil a přečetl a v mé duši se rozlil klidDržím palcem ať vám to tiká-Jo a brzy se na vás obrátím.Moc děkujeme a budeme se těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 7. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Pořádek je základ :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Ilumináti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Můj otec vždycky říkal, že pořádek je pro blbce, inteligent se v bordelu vyzná. No, ale tady bych tohle rčení neuplaťňoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Pamatujete si na Seiko SKX Stealth? Pokud máte raději "želvy", představujeme Vám Seiko Turtle Stealth . Základ tvoří matné DLC pouzdro, krásný sunburst ciferník z nového modelu SRPC23 a camouflage gumový řemen. Původní minerální sklo jsme vyměnili za tvarově stejné, ale safírové. Abychom to měli kompletní, nové jsou i ručky od Seiko. A to nejlepší nakonec. Tyto hodinky jsou na prodej :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Jen malá otázečka,Jakube.Moc se mi líbí ty pouzdra na Seikách.Je to zajímavý počin.Jste tuto úpravu provést i na jiných hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Ano, to není problém :-). Připravíme povrchovou úpravu (lesk, mat, satén) dle přání a následně uděláme DLC povlakování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Paráda,děkuji.Zvažuji to udělat na Breitlingách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Jdeme do finále :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Nedávno se k nám dostaly krásné Chopard Mille Miglia z limitované edice Light Weight. Mille Miglia (z italštiny tisíc mil) byl vytrvalostní závod přes celou Itálii se startem a cílem v Brescii . Rychlostní rekord drží legendární britský pilot F1 Stirling Moss . V roce 1955 zajel trať dlouhou 1597 kilometrů za 10 hodin a 7 minut. To je rychlostní průměr přes 157km/h vč. zastávek na doplnění paliva. Nutno dodat, že závod se odehrával za běžného provozu, jelikož trať dlouhou tisíc mil nebylo možné uzavřít. Zpět k Chopard, kterým jsme věnovali naši péči. Safírové sklo je sice téměř nepoškrabatelné, ale díky své tvrdosti je zároveň křehké. Z poškozeného skla na tak krásných hodinkách nám bylo smutno. Naštěstí po našem zásahu budou opět dělat parádu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se