Rybiz Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Pokud vim, tak 58ky teprve k AD prijedou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Parada, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 15. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Tak jsem myslel, že fakt koupim ty moony. Řikal jsem si, že tohle nepotřebuju. Tak nic. Jak je to s výškou. Dá se to nosit pod košili? Jsou kupované v čechách? A co váha? Nejsou to kladiva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 15. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Nosim hodinky bezne v praci v kosili (obleku) a prijdou mi uplne v pohode = dam do stejne kosile jako apple watch :-)Ano, CZ AD, vcera jsem vazil na kuchynske vaze, tusim 175-180gr, jako SMPc se sponou s mikroregulaci. Zvlastni, pac oproti SMPc mi prijdou na ruce snad i lehci o neco, takze vaha uplne v pohode. Zadna kladiva, ono pri 41mm ani snad nemuzou byt, na to sem dost haklivej :-) Tak jsem myslel, že fakt koupim ty moony. Řikal jsem si, že tohle nepotřebuju. Tak nic. Jak je to s výškou. Dá se to nosit pod košili? Jsou kupované v čechách? A co váha? Nejsou to kladiva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Parádní hodinky a fotky taktéž. Těším se na ně už příští týden :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Podla mna su to suprove hodinky. Mal som cierne BB a pustil ich do sveta iba koli ETA vo vnutri. Tieto splnaju vsetko, co clovek od hodiniek ocakava. A to nehovorim, ako sa bude dat vyhrat s kozenymi remenmi a Nato... Parada. Su na mojom wish liste Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Skvele fotky, diky, je to fakt paradni kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 24. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 tak sem nezapomen nasypat sve fotky :-) Parádní hodinky a fotky taktéž. Těším se na ně už příští týden :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Mně se líbí, trochu mě se.re ta GMT ručka, ale asi bych si zvykl. Normálně jsem o nich začal uvažovat. Kolik to vlastně na tahu v ČR stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 95.680,-CZK https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-gmt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Jsou fakt povedeny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Jako za ty peníze je to paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Ta cena je zajimava.. bezne BB bez data jsou za 90... A paradni GMT za 95... Jsou super... O kolik se lisi pouzdro od beznych, je vyssi nebo to tam nacpali? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Jako za ty peníze je to paráda!Moje rec, fakt jsou moc zajimavy a vypadaji suprove. Jinak nemam srovnani s klasickyma BB bez data, pouzdro je trochu vyssi nez u subu ( vaha na tahu je 176 a suby maj tusim 160g) a korunka bez ochrany je takova vetsi, coz je asi jedina vec co me vadi, mel sem strach jeste z nytovanyho tahu a taky oka, naopak je takovej chlapskej temi nyty, takze celkovej dojem je moc dobrej teda aspon za me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 (upraveno) Tak z toho, co ctu, tak pouzdro je asi stejne jak ostatní BB (nezvetsovane) a ma navic zkosenou (beveled) i spodni hranu (nejen horni)... asi vizuelni odlehčení při pohledu z boku... Na te fotce nejsou uplne ze stejnych uhlu a navic to nato tam vadi.. .. a ta ruze na korunce je jinou technikou.. :-) Upraveno 24. června 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 zife fotky super. fakt som zvedavy na BB58. To by mohol byt bestseller na najblizsie roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Ty Rybizovi fotky jsou paradni, ale ted jsem sel okolo Bechyne na Vaclavaku a v ty vyloze vypadaj takovy nijaky. Zapadaj tam mezi ostatni Tudor a ani naznak ty smrncovnosti z fotek zakladatele vlakna Jestli je nekdo do vecera nekoupite, tak se ale asi na vyzkouseni cestou z rachoty zastavim Upraveno 25. června 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Mě na nich jen vadí ty nožičky, vypadají jak oleštěné Rolády které někdo přebrousil a udělal novou hranu. Ciferník a ručičky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 neco na parate... Sedi Ti perfektne, fantasticky hodinky.. Velikost 41mm idealni, vsechno na nich sedi a to sklo... No parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se