Přejít na obsah

Tudor Black Bay GMT

Rybiz

Doporučené příspěvky

Ja su s černou gumou moc spokojenej! Zpracovaní a kvalita na úrovni rubberB, cena poloviční, super!

Díky hoši;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tikzot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Cerna je fakt super! Jsem mooc spokojen;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 1. 8. 2018 v 7:06, patprom napsal:

Tak se zdá, že se mi ten kaučuk trochu prodraží. Nejsem si jistý, jestli se mi za ty peníze bude líbit c3cca9120f903f8c97cf0e1a20f8ecf3.png

A to je take ten Vanguard? Protoze ja to kvuli tomu clu resil take, ptal sem se na to a prave rikal, ze se to posila z dubaie a ze to ma ten typek osetreny, tak tohle teda nechapu...

Odkaz ke komentáři

V 1. 8. 2018 v 7:11, tikzot napsal:

A to je take ten Vanguard? Protoze ja to kvuli tomu clu resil take, ptal sem se na to a prave rikal, ze se to posila z dubaie a ze to ma ten typek osetreny, tak tohle teda nechapu...

Jasně, přesně tak. Chlapíkovi jsem napsal a odpověděl mi, že jsem ho měl požádat o fakturu z 90% slevou tak jak to údajně dělají ostatní. Škoda, že se tady nikdo nepochlubil...

Požádal jsem ho, aby mi fakturu s uvedenou slevou poslal dodatečně, což taky udělal, ale DHL ji odmítla akceptovat :-)

Upraveno uživatelem patprom
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...