tikzot Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Ja su s černou gumou moc spokojenej! Zpracovaní a kvalita na úrovni rubberB, cena poloviční, super! Díky hoši;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2018 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Taky uvažuju, že koupím černou. Zatím na tahu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Cerna je fakt super! Jsem mooc spokojen;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Na tom cernem vypadaji dobre, ale na tom tahu jsou fakt nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Super fotky ... nádherné hodinky ... regulérně slintám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Tak se zdá, že se mi ten kaučuk trochu prodraží. Nejsem si jistý, jestli se mi za ty peníze bude líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 7:06, patprom napsal: Tak se zdá, že se mi ten kaučuk trochu prodraží. Nejsem si jistý, jestli se mi za ty peníze bude líbit A to je take ten Vanguard? Protoze ja to kvuli tomu clu resil take, ptal sem se na to a prave rikal, ze se to posila z dubaie a ze to ma ten typek osetreny, tak tohle teda nechapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) V 1. 8. 2018 v 7:11, tikzot napsal: A to je take ten Vanguard? Protoze ja to kvuli tomu clu resil take, ptal sem se na to a prave rikal, ze se to posila z dubaie a ze to ma ten typek osetreny, tak tohle teda nechapu...Jasně, přesně tak. Chlapíkovi jsem napsal a odpověděl mi, že jsem ho měl požádat o fakturu z 90% slevou tak jak to údajně dělají ostatní. Škoda, že se tady nikdo nepochlubil... Požádal jsem ho, aby mi fakturu s uvedenou slevou poslal dodatečně, což taky udělal, ale DHL ji odmítla akceptovat :-) Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 10 euro prezijes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 7:25, huhu4d napsal: 10 euro prezijes a litr k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Aby ti to vůbec došlo, když je to tak odborně začerněný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 9:07, LovecK napsal: Aby ti to vůbec došlo, když je to tak odborně začerněný... Zkušenosti mě nabádají k opatrnosti na všech frontách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 7:26, bandicoot napsal: a litr k tomu Asi tak nějak. 10 ? bych fakt neřešil, ale tohle už mi přijde trošku přestřelené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 jaaaaj, 1264czk ja som videl len 264 czk tak to uz hej, stat treba zivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 11:26, patprom napsal: Zkušenosti mě nabádají k opatrnosti na všech frontách :-)Lovec asi naráží na to, že je to stále čitelný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 12:02, tommasini napsal: Lovec asi naráží na to, že je to stále čitelný :-)Jojo 16372xxxx2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 V 1. 8. 2018 v 12:37, LovecK napsal: Jojo 16372xxxx2Tak to asi nejsem moc velký šikula :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Tak teda souhlasím. Tenhle kaučuk je asi nejlepší co jsem kdy měl. A dokonce i dírky sedí perfektně. Je to nádhera, mám radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 V 2. 8. 2018 v 21:17, patprom napsal: Tak teda souhlasím. Tenhle kaučuk je asi nejlepší co jsem kdy měl. A dokonce i dírky sedí perfektně. Je to nádhera, mám radost :-) Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Tak sme snad vsici uspesne prezuli na kaucuk na leto a sme happy;-) to je super a ja dekuju za super tip! Uzivejte leta hoši;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se