Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 7. 2018 v 8:22, zrno napsal:

Ono pokud chceš něco co nebude mít každej tak musíš jít většinou za někým kdo šije na zakázku, ale zase musíš počítat s tím že budeš muset s financema přitlačit na pilu. 

Ad tlustý .. na netu nenajdeš o tom jak to bylo prakticky nic , musíš se znát s lidma od fochu, ideálně s těma co tam pracovali, nebo pracují... 

To určitě, ale pořád to bude z oboru "jedna paní povídala". Každý na to může mít jiný pohled, jiný názor. Mně se na tom principiálně nelíbí, že pokud se buduje značka pod jménem Tlustý je pak trochu trapné, když tam žádný Tlustý ani nepracuje. Pro mě ten punc toho, že za tím stojí skutečný švec něco znamenal - už z toho důvodu, že jsem chtěl podpořit tradiční řemeslo. Ve chvíli kdy se to začlo měnit ve fabriku mě ta značka přestala zajímat.

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Máte zkušenost s firmou Hajn, www.hajn.cz? Pokukuji po něčem do práce, váhám mezi aktovkou diplomatkou a nějakou o něco méně formální (ale stále ještě formální, bude se nosit na obchodní jednání) taškou či brašnou do ruky i přes rameno. Nosit v tom budu běžné věci jako peněženku, mobil, poznámkový blok, popř. velký zápisník, apod., ale také výkresy, dokumentace či nabídky, obvykle formát A4, ale protože se to dává do většího obalu, potřebuji rozměr tašky cca cca A3. Měla by být dostatečně tuhá, aby v ní nedoznaly materiály úhony, kvalitní, elegantní... Tak různě po něčem pokukuji, ale v hradeckém auparku jsem našel prodejnu firmy Hajn a dost mne to taujalo. Sice jsem tam nenašel absolutní ideál a lásku na první pohled, to ale nenajdu nikde a investovat do zakázkové výroby nechci. Ale mezi Hajny bych si nakonec vybral a 2 aktovky se po 20 minutách ucházely o titul "Láska na druhý a třetí pohled". Ale chtěl jsem si to ještě nechat projít hlavou a o výrobci si případně něco zjistit. Něco jsem googlil, dokonce jsem s výrobcem mailem komunikoval, protože v Auparku jsem viděl jednu jejich aktovku z broušené kůže, ta byla skvělá a od pohledu žádná konfekce, ale na e-shopu ji nemají, ale stále si o té firmě neumím udělat obrázek... Popř. doporučte i jiného výrobce, cenový limit jsem si v hlavě nastavil cca na 7000,-. Jsem z VČ, Hajn je tedy "místní" firma ale není jediná, třeba i někde výš zmíněný www.hemr.cz, určitě rád podpořím nějakého krajového výrobce. Díky.  

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odesláno
  V 24. 7. 2018 v 8:05, Ivan Lelák napsal:

Máte zkušenost s firmou Hajn, www.hajn.cz

Kupoval jsem od Hajnu ženě ručně malovanou peněženku. Maximální spokojenost, kvalitní zpracování a šance, že se stejnou či podobnou potká někde jinou ženskou je naprosto minimální. Cenovka není lidovka, jinak směle doporučím.

Odesláno

Ja mam Ecco uz asi tri roky a naprosta spokojenost, drzi jako nova, vypada skvele, lehce patinuje. Kdysi sem ji bral pres Fler, ale tusim ze ma i nakej showroom v Praze.

Odesláno
  V 24. 7. 2018 v 19:45, Ragoon napsal:

Ja mam Ecco uz asi tri roky a naprosta spokojenost, drzi jako nova, vypada skvele, lehce patinuje. Kdysi sem ji bral pres Fler, ale tusim ze ma i nakej showroom v Praze.

Ecco je na fleru?

Odesláno

Děkuji, budu se tedy asi soustředit na značku Hajn. Oni zase extra výběr aktovek/diplomatek nemají, asi 10 druhů  a jsou si dost podobné. V jejich prodejně v HK mne zaujaly 2. Jedna byla lesklá, tmavější kůže s odstínem do červena, tuhle barvu mám rád a druhá broušená  kůže v šedohnědém odstínu. Ta mne zprvu nezaujala, ale pak přitáhla mou pozornost svou výjimečností, korunu tomu dodala prodavačka, která prohlásila, že takovou bych měl opravdu jen já, na broušené kůži bude sice vidět patina, ale aktovce to neubere exkluzivity ani životnosti a bude tak nějak stárnout se mnou...:-). Jinak jde o celkem běžný a víceméně nadčasový design aktovek, ale z detailů je zřejmá vysoká kvalita a interiér je "prvorepublikově luxusní", aspoň tak na mne působí...:-) 

post-3283-0-28362200-1532522766_thumb.jpg

Odesláno
  V 25. 7. 2018 v 12:46, Ivan Lelák napsal:

Děkuji, budu se tedy asi soustředit na značku Hajn. Oni zase extra výběr aktovek/diplomatek nemají, asi 10 druhů  a jsou si dost podobné. V jejich prodejně v HK mne zaujaly 2. Jedna byla lesklá, tmavější kůže s odstínem do červena, tuhle barvu mám rád a druhá broušená  kůže v šedohnědém odstínu. Ta mne zprvu nezaujala, ale pak přitáhla mou pozornost svou výjimečností, korunu tomu dodala prodavačka, která prohlásila, že takovou bych měl opravdu jen já, na broušené kůži bude sice vidět patina, ale aktovce to neubere exkluzivity ani životnosti a bude tak nějak stárnout se mnou...:-). Jinak jde o celkem běžný a víceméně nadčasový design aktovek, ale z detailů je zřejmá vysoká kvalita a interiér je "prvorepublikově luxusní", aspoň tak na mne působí...:-) 

Ta luxusnost interiéru je dána především tím brokátem myslím :-) To umí leckdo :-) Ale jinak je samozřejmě pekná :-)

Odesláno

tak ony aktovky vypadají pořád tak nějak skoro stejně, ale přece jen některý design je buď víc in, nebo víc nadčasový, že se nosil nejen před dvaceti lety ale i třeba dříve a pořád taková aktovka může vypadat dobře.

mi se moc líbí tenhle dunhill

Odesláno
  V 25. 7. 2018 v 6:59, stefan2 napsal:

Ecco je na fleru?

Sorry, jsem dement, mel jsem namysli Eggo :) .. sem to pomotal jak jsem to tu cetl  :frusty:  .. presto doporucuju kouknout, ma docela hezke kousky.

Odesláno

Vážení,

mám po operaci páteře perfektní zkušenost s  koženým batohem firmy Kubát podívejte se i na jeho sortiment stojí za úvahu, zpracování perfektní

• po 2 týdnech...
Odesláno

Do nového zaměstnání potřebuji aktovku. Na smlouvy, dokumentace, výběrová řízení, na obchodní jednání. Nedávno jsem se tu ptal na výrobky firmy Hajn a objevily se tu veskrze pozitivní reference. Na tu značku jsem narazil v Auparku Hradec Králové a hned mne zaujala. Taková nadčasová klasika a od pohledu kvalitně udělaná. Padla mi tam do oka jedna aktovka z neobvyklé broušené kůže a protože jsem na ni od té doby často myslel, byla to nejspíš láska na první pohled. Před pár dny přišla výplata a tak jsem se přítelkyni zmínil, že se musíme zajet podívat do Auparku. No a Drákulka nelenila a protože mám za měsíc narozeniny a navíc jsem zjistil, že tohle provedení z broušené kůže není v běžné nabídce a dělá se jen na zakázku (asi si ji objednal ten obchod nebo někdo, kdo si ji pak nekoupil, možná to byl zkušební vzorek výrobce, jak by asi taková aktovka zabrala u zákazníků, nevím), tak tam dnes běžela a dostal jsem ji k narozkám s předstihem. Rýhy a patina nejsou ve skutečnosti skoro vidět, ale jak prohlásila prodavačka, "tohle je aktovka na celý život a bude stárnout se svým majitelem". Je velká tak akorát, vejde se tam co potřebuji a mám z ní obrovskou radost...

post-3283-0-64939900-1533926557_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...