Jochne Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Zdravím všechnyNechtěl jsem toto téma vkládat do poraďte s koupí či výběrem, ale zajímá mně, jako milovníka motorsportu, jaké zajímavosti kdo nahodí. Nejspíš jsem špatně hledal, ale atumatických non chrono hodinek inspirovaných motorsportem jsem moc nenašel. Níže uvedu pár příkladů, které mně zaujali a budu rád, když ostatní přispějí svými typy do tohoto vlákna Seiko SRPB21 Tissot PRS 516 Automatic T044.430.21.041.00 Hamilton PAN-EUROP H35405741 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 (upraveno) Měl jsem, ale chrona. Upraveno 7. července 2018 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Ward daco ma tiez - https://www.christopherward.eu/watches/motorsportAj automaty, ak kvartzky, aj chrona.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Podobna tema je aj totohttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/109642-hodinky-pre-zberatela-modelov-veteranov/page-3&do=findComment&comment=2162063Tiez sa tu vybrat zopar modelov inspirovanych moto sportom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 7. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 ještě jsem zapomněl na TH F1https://www.tagheuer.com/en-us/watches/tag-heuer-formula-1-43-mm-waz1010-ba0842 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Tudor a Porsche Bremont a Jaguar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Honzo pěkný kousky. Ale patrioti jste na prd ....vlastně sorry, nejsou to automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 7. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Už chápu proč jsem našel tohoto typu hodinek tak málo Cenová hladina těch krásných kousků je, alespoň pro mě, hodně vysoko. Moje hodně vysoká hranice byl Hamilton, ale to do tématu nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Škoda toto vlákno sušiť v ostatnej diskusii. Je toho veľa, narýchlo mi napadajú B.R:M., Autodromo, Graham: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 7. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 to: McStinger - bohužel se mi nedařilo najít kam toto téma umístit, mohlo by se to pak ke konci sjednotit a udělat z toho takový menší přehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Kľudne do "Všeobecná diskuse". Niekto z adminov to určite v pohode presunie a vymaže tieto naše dva príspevky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Za sebe pridavam Junghans Meister Driver: A odkaz na clanek Wornandwound: http://wornandwound.com/junghans-cruises-with-the-meister-driver-handaufzug/ Jinak pokud bych to vzal z prakticke zkusenosti, tak minuly vikend na F1 v Grazu jsem videl asi milion Subu, takze mozna to jsou ty spravne racing hodinky pokud bych pominul Suby, tak me nejvic zaujal vyskyt Orient Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laudis Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 (upraveno) Přidám další pětky, Seiko SNZH63 kupoval jsem je pro bratra, spokojenost (foto kalkulačkou). Upraveno 7. července 2018 uživatelem Laudis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Frederique Constant Healey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Jsem jen na telefonu, ale jedny docela zdařilé dělá taky Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Nezapomínejme na domácí produkci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Genialni pocinek - to v Eltonu vymysleli sami! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Viděl jsem je naživo na ruce. To jsou ještě hnusnější než na té fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 (upraveno) Modrá a černá. Upraveno 8. července 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Tema jsem presunul do vhodnejsi sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se