financ Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 to byl fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Přišel Vám ten potvrzovací email? Mě zatím ne. Taky nic, 15 minut pryc a potvrzovaci mail zadnej neprisel.. Tak nevim.. pokud do hodiny se objednavka nepotrvdi, tak se rezervace zrusi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Taky nic, 15 minut pryc a potvrzovaci mail zadnej neprisel.. Tak nevim.. pokud do hodiny se objednavka nepotrvdi, tak se rezervace zrusi.. Pořád nic. To mě štve. Je tu někdo, komu ten potvrzovací email přišel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Pořád nic. To mě štve. Je tu někdo, komu ten potvrzovací email přišel?Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak za mě - ANO! Po dlouhé době se mi hodně zalíbila další limitka Speedů. Asi vůli nich nebudu pouštět svoje, ale moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tolik povyku kvůli rafice a pár tečkám oranžové barvy? Ještě chvíli někdo tvrďte že Damaskáři a Paneraisti jsou sekta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Jsem na dovolené na mobilu a vůbec nevím jak jsem se proklikal a jestli vůbec. Snad ano. Potvrzovací email nic. Tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) https://www.fratellowatches.com/speedmaster-speedy-tuesday-2-ultraman/ Upraveno 10. července 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Ja byl taky uspesnej. I stejny cislo jako u #ST1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) 6350CHF, 7100USD, 4750GBP a ? nevim Upraveno 10. července 2018 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak ani po 40 minutach nic.. jestech chviku a rezervace padne.. Toz dobre, no.. Kdyz uz mel nekdo to stesti a stihnul naklikat, tak pak Omega neposle potvrzovaci mail.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 6350CHF, 7100USD, 4750GBP a ? nevim6020e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Zadal jsem tam OB Praha.Vim ale, ze nekteri brali #ST1 z OB v Londyne, protoze to vychazelo cenove lip.Da se to zmenit? Pripadne jak jste pak hodinky dostavali z Londyna? Posta nebo vylet?Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Jo, zmenit to pak jde.. UK vychazela a i ted vychazi nejlepe.. Pisnes jim pak jen mail, ze hodinky budes prebirat v jinem meste s adresou OB. Doporcuji vylet, at si muzes hodinky zkontrolovat.. Postou je snad ani neposilaji.. Upraveno 10. července 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Já taky potvrzovací email pořád nedostal. Už jsem jim to napsal, tak uvidíme, jak se zachovají, když rezervace padne. Očekávám, že se na to vy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Přišel Vám ten potvrzovací email? Mě zatím ne. Zkus to znovu s jinym emailem. Na prvni mi to neprislo vubec, na druhy okamzite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Mě na gmail okamžitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Taky tak, po 20 minutach cekani jsem jim poslal mail a screen jejich stranek s potvrzenim.. Poslednich 10 minut a bude to hodina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Už to nezkusím, když jsou vybraný . Někomu na seznamu.cz nebo email.cz potvrzení došlo? PS: Dementní Omega. Když to nevyjde, kašlu na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Ja na gmailu v pohode.Kamosovi na seznam nic nedoslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se