Dzos Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 A jaky je logicky vysvetleni ze na seznam to neprijde?? Ja tomu jako nerozumim, koncovka cz. nebo jako jen com je dnes oka?Těžko říci, ale problém bude asi an straně seznamu. Nepřišlo to ani na seznam.cz, ani na email.cz a obojí patří seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Emailova magia nie je len o koncovkach alebo nazve domeny.. minule to islo, dnes nemusi, staci aby seznam spravil nejaku upravu na mailserveroch a posta nemusi prist.. to iste omega na svojej strane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 otevreli waiting list registrace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Nejaky info: https://www.fratellowatches.com/speedmaster-speedy-tuesday-2-ultraman/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Na nekterych fotkach, a zminovalo to uz x lidi, nelicuje 12kovy oranzovy index s bilym pod nim. Je to chyba v grafice nebo... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak to jsem zvedavej, me aspon prislo potvrzeni o hlaseni a ze se tomu bydou venovat, estli ne tak jim ten mailik preposlu a budu chtit vysvetleni, jestli nic pak uz budu volat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 jsem zvedavy na delivery, na ST1 jsem cekal 9 mesicu a tohle vypada v idelanim pripade na mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 tak sem na waiting listu aspon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Tak alespoň ten waitlist, ale předpokládám, že bude nekonečný :-) Upraveno 10. července 2018 uživatelem Vanilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 A me wait sel na gmailu hned, ale jako sorry tohle je spatne cely a meli by za to nest odpovednost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Ja nemuzu ani na waitlist, nefunguje to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Super, tak na seznam mi potvrzeni zarazeni do waiting listu neprislo, zalozil jsem si proto gmail a obratem to dorazilo.. Nikdy jsem se seznamem nemel problem a najednou "nefunguje"? Nekdo to trosku o Omegy pomrvil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak uz jim to funguje, jsem na waitinglistu, i kdyz je mi to zrejme k nicemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Cenově je to 4750gbp vs 4100gbp u předchozích že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 té oranžády tam mohlo být o něco míň, vteřinovka a nápis Speedmaster by stačil. Snad to jednou udělají bez toho, applied logo, DON, step dial.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Cenově je to 4750gbp vs 4100gbp u předchozích že?Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Jako jo, hodinky hezký, zajímavý, ale serou mě dvě věci: 1) Obecně mi vadí, jak Omega dojí speedmastery, sází limitku za limitkou a totálně tím ničí exklusivitu (respektive pocit z ní). Tady se mají sakra co učit od Rolexu. 2) Co to je do háje za módu nedávat k limitkám tahy. Koupíš si model kterej stojí téměř dvojnásobek klasických, nenabízí nic moc navíc (řekl bych že první ST byly zajímavější), a dostaneš k tomu ušmudlanej hadr a nic moc řemen. Jinak jsou to docela povedený hodinky a gratuluji všem, na který se dostalo. Upraveno 10. července 2018 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 vypadaji pekne, skoda ze jsem prosvihnul ten kratky cas kdy fungovala rezervace, nez zacaly stranky hlasit 503. tak jsem alespon "pro formu" ve waiting listu, ikyz si vubec nedelam nadeji, ze to vyjde. a omegu bych z nefunkcni koumunikace s vice ci mene free emailovou sluzbou nevinil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se