leebauer Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 To sou boty? A já myslel,že už se jí ta p.del nevejde do kalhot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Tak jsem vypadal, jak jsem se jednou na Moruvce potřeboval vysrat...akorát jsem neměl ty manžetové knoflíčky ;o) BURANE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Nabídka českého Tchiba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Stále čekám kdo sem hodí fotky z pochodu, díky kterému má získat LGBT komunita respekt. :-) Přítelkyně nějakou včera viděla na P.C. a byla docela překvapená!!! Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Jak to vypadalo, že byla překvapená ? Dámy v šedých kostýmcích a pánové v oblecích (ti největší kulturní hovada pak smart casual) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Jak to vypadalo, že byla překvapená ? Dámy v šedých kostýmcích a pánové v oblecích (ti největší kulturní hovada pak smart casual) ? Hele ona některé věci neřeším ale tady říkala, že to nevypadalo hezky! Ten jejich Outfit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 To :wizard-ov Tak myslím tedy, že viděla něco takového a prostě se ji to nelíbilo. Zdroj foto: Google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 To :wizard-ov Tak myslím tedy, že viděla něco takového a prostě se ji to nelíbilo. Zdroj foto: Google na té poslední fotce jsou zoofilové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 V pohode, to jsou ochranci zvirat, asi... no, zoofilove vlastne taky maji radi zvirata, kdyz se to tak vezme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Ty brďo,já myslel že je to zas nějaká novinka vod Marvelu.Pejsek a kočička infinity war.Nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Pochodovat v latexovych outfitoch po namesti, ano, to je presne ten spravny sposob, ako si ziskat respekt u vacsinoveho obyvatelstva.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Normální karneval. Dělají se co svět světem stojí. Nešel bych tam, ale nemám absolutně žádný problém s tím, když si karneval užívají jiní. Stejný vztah mám i ke karnevalu v Riu. Existence karnevalových průvodů, ať už z jakéhokoliv důvodu, nebo na jakékoliv téma, mě nepohoršuje ani v nejmenším. Musel bych si připadat jako úzkoprsý blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 :-) NORMÁLNÍ :-) karneval. Hele, nedalo mi to, není to RIO pro všechny bez rozdílu orientace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Hasňa má pravdu. Je to normální karneval a je jistě dobře že tam berou i děti. Nebuďme úzkoprsí blbové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 No, ona sama homo-komunita to cíleně jako "normální karneval" neprezentuje. No flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 (upraveno) Jj... Skoro jako v Rio.. jen tam maj vsechno trochu vetsi... :-)) Upraveno 13. srpna 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 V Bohumíně mají zase menší. Tak už to chodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Kluci byli jste nekdo v Riu na karnevalu? Je to fakt tak barevne a divoke jako na fotkach? Kluk od nas z práce byl v Brazilii nekolik let, v nasem sesterskem zavode, a byl z Brazilie hodne nadseny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Do Brazilie jezdím posledních deset let co půlrok. Karneval v Riu jsem nezažil, prý je skvělý. Ale zas celkově nadšenej nejsem: špína, chudoba, kriminalita. Největší zábava širokých vrstev je sex a fotbal. Na druhou stranu fantastická příroda, jezdím do Amazonie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 tak si pisem do zoznamu 1. sovinisticky darwinista2. uzkoprsy blb zacina sa mi to pacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se