Americkej Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Tak zas tyhle škorně řeší problém se zíráním na prsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Nebo do rozkroku.To asi vyjde na stejno.HeHe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Musim rict, ze tohle je ted muj oblibenej komediantskej outfit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Tak, aspoň že ses pro nás přezul s těch šteklů, tohle fórum je plný tolerantních lidí, barva pásků by k tomu ale vůbec neladila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 No ale za vysokozdvižnej vozejk by si s tim nevlez.Nebo?A jinak,outfit do hokny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 sibiř se toho nebojí a to se cení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 No aspoň my s honzom mame odvahu tu postnut naše bizarnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 enslow nic ve zlém, ale ty si ještě jinej level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 nechci se opakovat, ale mi se fakt líbí, jak se enslow přirovnává pořád k sibiřovi... extravagance a absence vkusu jsou dvě úplně rozdílné disciplíny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Nikto sa neprirovnava takže si na omyle a pokiaľ si si nevšimol toto vlákno je primárne o tom si urobiť zo seba trochu prcu. Zrejme ti pointa unikla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Určitě! Tak děkuji za vysvětlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Musim rict, ze tohle je ted muj oblibenej komediantskej outfitkoselu z gati von a odkyva ti to aj Hasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Musim rict, ze tohle je ted muj oblibenej komediantskej outfitTu kosili nutne potrebuju ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Ven z gatí,nebo do gatí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) koselu z gati von a odkyva ti to aj Hasna.No, ... no,.. jak už jsem říkal, úžasná podlaha a pěkný interiér, to se mi líbí jakože hodně. Upraveno 23. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 I ty Nardinky k tomu pekne ladi, na hotelove veceri v Turecku plnem Rusaku by jsi sklidil potlesk! No, ... no,.. jak už jsem říkal, úžasná podlaha a pěkný interiér, to se mi líbí jakože hodně. Co to je, je to lita podlaha? Krasna barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Obuj si ty štekle,co jsou v pravo od tvý nohy.Pak budeš za frajírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Co to je, je to lita podlaha? Krasna barvaNevím, asi nějaký epoxid. Ale je to paráda, přesně, co se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 pokiaľ si si nevšimol toto vlákno je primárne o tom si urobiť zo seba trochu prcu. Zrejme ti pointa unikla Navliect si na seba drahe znackove handry, odfotit sa a daf to na net znamena urobit si zo seba prcu ? Tusim aj mne unikla pointa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Podlaha je lita cementova sterka, mam ju v celym baraku. A enslow je pohodar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se