sery.vlk Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Afri, už to tady prosímtě zamkni, stejně už ses rozhodl, příští příspěvek: fotka na ruce. Neboj, Zenith není čínskej, patří LVMH, takže francouzská burza a Bernard Arnauld. Číňan leda přes tu burzu .-) To si ale 1 akcii můžeš koupit taky .-)Hehe, nebo se vykašli na Zenith a najdi si něco od Richemontu - třeba ty Paneraie - to budeš přes Ruperta hnedle doma v SA .-)
African Odesláno 23. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Jasný, děkuji moc všem za velmi cenné rady, opravdu jste my v rozhodování hodně pomohli :-) Zamykat zatím nebudu, protože pokud je náhodou nedej bože nekoupím, tak sem pak napíšu důvod.
kuncák7 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Jasný, děkuji moc všem za velmi cenné rady, opravdu jste my v rozhodování hodně pomohli :-) Zamykat zatím nebudu, protože pokud je náhodou nedej bože nekoupím, tak sem pak napíšu důvod.:-). Tomu tady nikdo neveri.Jsem na ne zvedavej.
African Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Tak jsem cuknul kluci a rozhodl se na poslední chvíli pro zero G........ne, samozřejmě tak maximálně v mém snu Ale je to krása, co? Zná někdo cenovku? Upraveno 24. července 2018 uživatelem African
Harwey Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 od 100k https://www.hodinkee.com/articles/zenith-defy-zero-g-introducing
Gustaf Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Vidíš afri, si můžeš koupit rovnou dvoje
African Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 od 100k https://www.hodinkee.com/articles/zenith-defy-zero-g-introducingNo tak to je ještě o dost méně než Defy Classic, jdu do nich :-)
African Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 v USD:)Ale nebylo by to úplně blbé v Czk, že? :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Seš Afriko koukám pěknej mluvka.
Roman-ZA Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 clovek ma byt hedonista. mas na ne? pacia sa ti? tak ja nevidim problem. a moc tomu neverim, ze ti vydrzia do prveho servisu.
African Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Seš Afriko koukám pěknej mluvka. Vydrž prťka, vydrž.... :-)
M3maniac Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Zenith je legenda, a ikdyž se mi líbí jen pár modelů el primero jsem musel mít :-) Modrou žeru , takže za mě jó.
African Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) To rád slyším, tak držte pěstě ať se modrá líbí :-) A jelikož jsem velice citlivý na přírodní barvy, bude to boj, pot a sebeodříkávání..den D přichází, kurňa jak já se těším a zároveň obávám zklamání, snad nebudou ani spáti :-) Upraveno 24. července 2018 uživatelem African
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Ale jo, trosku ti to teseni zavidim. Pro me uz se nakupovani hodinek stalo takovou rutinou, ze uz zadny nenakupuju a vlastne ani nechci. Upraveno 24. července 2018 uživatelem Zmizík
ramon Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Asi každej hodinkář dospěje do bodu, kdy už žádný hodinky nejsou tak kulervoucí, aby radost vydržela trochu delší chvíli. Další hledání je jen plýtvání energii a penězi a rychlé rozčarování téměř stoprocentní, a přichází s každými dalšími hodinkami rychleji a rychleji.
African Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) To Zmizík: Velmi rád bych na tom byl brzy stejně :-) Čím to, máš snad definitivní? Upraveno 24. července 2018 uživatelem African
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) To Zmizík: Velmi rád bych na tom byl brzy stejně :-) Čím to, máš snad definitivní?Spis veci, ktery kdyz ted prodam, tak uz nekoupim zpatky.Ramon: Hezky sto rek. Upraveno 24. července 2018 uživatelem Zmizík
African Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Asi každej hodinkář dospěje do bodu, kdy už žádný hodinky nejsou tak kulervoucí, aby radost vydržela trochu delší chvíli. Další hledání je jen plýtvání energii a penězi a rychlé rozčarování téměř stoprocentní, a přichází s každými dalšími hodinkami rychleji a rychleji.Člověk který si začne uvědomovat že plýtvá energií a penězi jenom slábne....potká to každého. Čím kratší průběh je a člověk čím rychleji se dokáže vzchopit, tím lépe pro něj samotného :-) Upraveno 24. července 2018 uživatelem African
ramon Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Spíš bych řekl že je to signál, že by měl člověk tu energii vynakládat jiným směrem, kde mu přinese více radosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se