Sphinxx Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Vlasto, já se určitě nechci přít o to, kdo s tím přišel dříve nebo jestli je to insipirace a podobně, mě je to šumák, ale úplně. Stejně jako neustálé půtky kolem Steinhartu. Spíš je vidět, že jsou si ty hodinky podobné a mají skutečně hodně do sebe, myslím ty Zenithy. Titan mám rád a tady je to opracování moc pěkně udělané, tak jsem zvědav, jak dlouho vydrží v tomto stavu, je to "pětka", tak snad to nebude blátíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 (upraveno) Já se ale nepřu, se jenom ptám :-) Samotného mě to docela zajímá, ta podoba tam očividně je, většina znalých v nich vidí automaticky AP, ale pravda je možná úplně někde jinde, kdo byl první? Samozřejmě je to šumák, v dnešní době jsou to obě věhlasné značky s vlastními kvalitními kalibry, hafou patentů a milníků v hodinářské historii. Ať byl první Zenith nebo AP, obě značky mě určitě jen tak brzy nepřestanou fascinovat. Slovo Steinhart snad ani nelze v této debatě zmiňovat....:-) A ani nebudu psát že jsou dobré a že se prostě jen podobají, protože nejsou dobré a kopírují kdeco, že by číňan mohl závidět.Ohledně titanu na Zenith, u mě zatím velmi dobré, bez ztráty kytičky a to je nosím fest a všude. Na vlásečnice je ten brus úplně super, protože stačí chvíli předjíždění tričkem po směru brusu a jsou pryč, zajímavé :-) Hlubší rány budou asi horší a renovaci v Zenithu asi o něco nákladnější než leštící ubrousky :-) Upraveno 29. října 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Myslim si, ze srovnavat design AP RO a tehle Defy neni uplne na miste. Defy podle me ani nejsou klasickymi zastupci s integrovanym tahem- mohl bys sem nekdy hodit pouzdro bez tahu? Kdyz se divam na fotky, tak mi to uchyceni tahu prijde vicemene klasika, jen tvar pouzdra je hodne specifickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Hasňa sem nedávno dával takový pěkný buing guide pro hodinky s integrovaným tahem a navíc ho vyzdvihují snad ve všech recenzích, takže trochu asi bude :-) Integrovaný tah nemá žádné dané specifikace uchycení, co jsem se dočetl, takže je vlastně tak nějak na každém jak to vidí. Opravte mě jestli se mýlím. Tady je uchycení taková trochu pakárna a pro mě jako uživatele mínus, jelikož rád a často měním tah za gumu. Mimo stěžejky je ještě tah, nebo spíš poslední link přišroubovaný ze strany k pouzdru dvěma šroubky a všechno je strašně natěsno. To si sám zatím nelajsknu, ale pokud to jednou třeba v servisu dopadne, určitě ti to rád nafotím. O nákupu gumy stále ještě uvažuji.... https://gearpatrol.com/2018/07/31/integrated-watch-bracelets/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Vždyť ty Defy vypadají stejně subtilně jak RO. Přitom 37 VS 41mm by mělo být znát. AP RO jsem v ruce měl a pro mne pocitově malý...Doufal jsem, že Defy budou nositelný. Kde se dají zkusit naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Neni to spis novy model AP ve 41mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 jojo, to je 41mm ref. 15400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Neni to spis novy model AP ve 41mm?Vypadá to tak. Ten nárůst rozměru u RO jsem přehlédl, v těchto vodách ještě nelovím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Ano, ta AP jsou 41. Jinak Defy jsou pro mě malinko příjemnější na nošení než AP, zkusitelný jsou u Dušáka v Praze (byly minulý týden). Gumu určitě za mě ne, viděl jsem ji minulý týden v Reichu a za ty prachy na kolik přijde se sponou ani omylem, navíc je taková dost jemná, takže je otázka, co vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Hasňa sem nedávno dával takový pěkný buing guide pro hodinky s integrovaným tahem a navíc ho vyzdvihují snad ve všech recenzích, takže trochu asi bude :-) Integrovaný tah nemá žádné dané specifikace uchycení, co jsem se dočetl, takže je vlastně tak nějak na každém jak to vidí. Opravte mě jestli se mýlím.......Mas recht, je to hodne o kazdym z nas, jak na to kouka. Ja mam v hlave zafixovanej integrovanej tah jako neco, co je bud nafest pridelany k pouzdru (a bez hodinare prakticky nesundatelny) a nebo system ala Ingenieury (treba 3227 nebo ME). Po sundani vznikne atypicka dira, do ktery nedas remen klasickejch rozmeru. Chtel jsem napsat, ze integrovany tahy nemaj ani klasicky stezejky, ale to taky neni uplne pravda (viz Tudor Norrh Flag). U Zenithu to tim prisroubovanym prvnim clankem trochu obesli, ale zase proc ne. Vysledek je vicemene stejnej. Jsem docela zvedavej az si casem poridis tu gumu, na fotkach ta kombinace vypada skvele. Ale je mi jasny, ze se ti do toho zatim moc nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Ano, ta AP jsou 41. Jinak Defy jsou pro mě malinko příjemnější na nošení než AP, zkusitelný jsou u Dušáka v Praze (byly minulý týden). Gumu určitě za mě ne, viděl jsem ji minulý týden v Reichu a za ty prachy na kolik přijde se sponou ani omylem, navíc je taková dost jemná, takže je otázka, co vydrží.Defy jsou opravdu velmi příjemně nositelný kousek, AP jsem bohužel zatím neměl tu možnost porovnat, ale ze všeho ostatního určitě nejlepší. Osobně radši hodinky na ruce trochu cítím, tady je občasné hrábnutí pod rukáv že jsem je ztratil a následný studený pot na čele docela nepříjemné :-) A co tady to, co kluci, no to je masáž, wow....mě se tedy strašně líbí, pokud Vám nějaký ten meloun se ve slamníku válí, tady je reference Zenith 95.9004.8812/80.M9003 :-) https://www.horobox.com/en/news-detail/zenith-s-defy-zero-g---salon-internacional-alta-relojeria-special-editions Upraveno 30. října 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Wow.. moc mi tam nesedí korunka, ale jinak dost hustý. Sice nic pro běžnýho smrtelníka a víc se mi líbí vnitřek než pouzdro, ale i to je zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Na ně asi nedošáhneme, co? :-) Aneb jak by měla vypadat limitka... Brand: ZenithFamily: DefyReference: 95.9004.8812/80.M9003Name: Defy Zero G Titanium / Virgen de Guadelupe EditionProduced: 2018Limited: Yes, 1 unit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Paradni fotosrovnani s AP, jeste by to chtelo pridat IWC Ingy, ktery jsou dle me prima konkurence pro Zenith(AP je precijen cenove trosku jinde)...https://s.yimg.com/aah/movadobaby/iwc-ingenieur-automatic-laureus-sport-for-good-foundation-edition-39.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Tak si dejte s Afrim pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Paradni fotosrovnani s AP, jeste by to chtelo pridat IWC Ingy, ktery jsou dle me prima konkurence pro Zenith(AP je precijen cenove trosku jinde)...https://s.yimg.com/aah/movadobaby/iwc-ingenieur-automatic-laureus-sport-for-good-foundation-edition-39.jpgETA/Sellita inside Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Co lumi Vlastiku? Je to citelnei rano ?Co odlesky lemenych ruciek?! Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem peter_s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Co odlesky lemenych ruciek?!Krásné :-) Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 ETA/Sellita inside I don?t care :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Ajajaj, pár lidí chytne asi výtlem, ale právě skrze toto ďábelské vlákno mi byli nabídnuty jedny krásné extravagantní Zenithky :-) Takže pokud by někdo se zdejších Zenith nadšenců měl zájem, nechám tyto svoje modráky za řekněme..no za 118.000,-Kč. Stav super a za pár měsíců zaběhlé hodinky si myslím že cena fajnová. Jsem hodně takový napůl, musím ještě u nové akvizice dost doplatit, takže inzerát dám až budu plně rozhodnutý, ani nevím jestli neporušuji pravidla, jak píšu, jde o rychlou akci. Au, chronocesty jsou prostě nevyzpytatelné....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se