Jubilee-007 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 To AP nedělají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 To AP nedělají... Nn, tohle vyrábí Maurice Lacroix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 To AP nedělají... A co tim chtel basnik rici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jubilee-007 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 A co tim chtel basnik rici?Ze original to nedela a nemuze byt tak tezke to prece zkopirovat, ale asi je, podle fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Nechápu o jakou mezeru jde, na jedný fotce držíš náramek víc stočenej a na druhý rovněji. To sklíčko máš škráblý, nebo je to jen nejakej chlup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jubilee-007 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Chapu to tak, ze je tam mezera v napojeni naramku na pouzdro, a to o jine rozteci, nez nasledne na naramku samotnem. Znel takto dotaz?a jinak chlup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Jo už jsem to pochopil ... Nemáš jenom špatně zacvaknutý tak? Ty packy, kterýma se povoluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Tah ne tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Tah je zacvaklej jak má, je to chlup, sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Jenda se o to, že to udělá takovouhle mezírku, občas se to dokonce ?zkřiží? s pouzdrem a je to zaseklé v této poloze, na druhé straně tahle vůle není a když prohodím strany, tak to dělá jen ta jedna strana tahu na obou stranách pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Tak to je asi špatně, mně to sedí fest na obou stranách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Jako dá se s tím žít, spíš mi jde o to, jestli to mám nějak řešit nebo jestli je to u nich ?standard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Jednou jsem je měl cca 5 minut špatně nacvaklé, mohla se nějak zkřivit ta stěžejka? Dá se to nějak servisovat? Nejsou kupované u nás, takže případné řešení s dealerem bude trochu opruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Lepší stěžejka by to asi vyřešila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Leda co se mohlo stát, že se ti ohly ty packy, co jsou vylisované na posledním dílku, který zasouváš do drážek pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Leda co se mohlo stát, že se ti ohly ty packy, co jsou vylisované na posledním dílku, který zasouváš do drážek pouzdraDík za tip, trochu jsem to pošteloval, ošetřil zranění, dodělal a vypadá to o fous lépe, ale víc se v tom patlat nebudu, než něco ulomim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffqo Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Niektori tu poskulovali aj po bielych, https://www.chrono24.com/mauricelacroix/aikon-automatic--id12417313.htm Ak nemate strach zo sellera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Asi bych se ho trochu bál. Už jsou tam asi čtyři měsíce, cena kolísá střídavě mezi 18 až 27k. Několikrát tam byla rezervace a pak zrušená.Psal jsem mu a žádná reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Po delší době jsem je vzal na ruku.Mám je teď na kůži. Udělal jsem z nich oblekovky, ale když se nikam nemůže, tak zahálejí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Kůže jim sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se