krutor Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Před hodinou, dieqo napsal: Já bych tipoval že vnější pane kolego. Podle toho co to provde, když mi je pes olíže... Ale ruku do ohně za to nedám Ja uz je nemam doma, tak za to nedam ruku do ohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 před 9 minutami, krutor napsal: Ja uz je nemam doma, tak za to nedam ruku do ohne. Paráda, tak to jsme pomohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 před 2 minutami, dieqo napsal: Paráda, tak to jsme pomohli Snad se vyjadri jeste nekdo jiny, je jich na foru dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 já bych řekl, že vnitřní, mohu ověřit, pokud to lze jinak, než poškrábáním skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Tak to vypadá, že pravdu měli ti, co tvrdili vnitřní... Zřejmě jediná zmíňka je na zahraničním webu, kde píší "inside", ale teda je to asi jediný zdroj. Nikde o tom ani prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 https://monochrome-watches.com/maurice-lacroix-aikon-automatic-2021-collection-green-dial-rubber-strap-hands-on/ hurá, konečně přidali gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Ahoj. Upřednostnili byste automaty nebo baterky? Popř proč? Po pravdě baterky mě lákají poloviční cenou. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Pokud ti nevadí skákající vteřinová ručka quartzu a pokud ti nebude scházet tikot mechanického strojku, tak vezmi baterky... ale něco mi říká, že po čase je prodáš a koupíš automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 před 10 hodinami, safi napsal: Pokud ti nevadí skákající vteřinová ručka quartzu a pokud ti nebude scházet tikot mechanického strojku, tak vezmi baterky... ale něco mi říká, že po čase je prodáš a koupíš automaty No jo. Jenomže Quartz aspoň nebudu natahovat no po pravdě furt se nemohu rozhodnout. Nebudou lepší oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 No, kdybys myslel dvoje Aikony vážně, tak by dávalo smysl mít v oceli automaty a jako quartz #tide. Sice tu nadávám o vlákno vedle, že nechápu jejich cenovou politiku, když 18-22 stojí #tide a baterka v oceli je za 23... Ale když už řešit dvoje Aikony, tak by mi to tak dávalo smysl. Ale jako upřednostnit Quartz před automatem kvůli natahování to tě tu rychle přejde A navíc jako quartz máš MoonSwatch, ne? :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 před 1 minutou, VojtaB napsal: No, kdybys myslel dvoje Aikony vážně, tak by dávalo smysl mít v oceli automaty a jako quartz #tide. Sice tu nadávám o vlákno vedle, že nechápu jejich cenovou politiku, když 18-22 stojí #tide a baterka v oceli je za 23... Ale když už řešit dvoje Aikony, tak by mi to tak dávalo smysl. Ale jako upřednostnit Quartz před automatem kvůli natahování to tě tu rychle přejde A navíc jako quartz máš MoonSwatch, ne? :)) Ty asi vyšlu dále. Nepočítám Timex quartz, nebo Colty v baterkách Ok tak asi automaty jako všech ostatních 10 kousků doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Jediný baterky co mě nestvou jsou G-shocky nebo Alpina AlpinerX Na ty Šikovný jsem teďka koukal u hodináře, a vypadají na živo celkem pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 před 44 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Jediný baterky co mě nestvou jsou G-shocky nebo Alpina AlpinerX Na ty Šikovný jsem teďka koukal u hodináře, a vypadají na živo celkem pěkně Pravda. King of Gshock, který jsou nesmrtelný - na ty jsem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 A není lepší rovnou koupit některé zde prodávané Rolexky? Ušetříš si prodej a nákup 8-12 kusů hodinek, stovky hodin hledáním dalších hodinek a hromady nervů. Protože pokud tě hodinky chytly, tak ti baterkové ML za pár měsíců nebudou stačit... zeptej se místních.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 V 16. 8. 2022 v 15:59, safi napsal: A není lepší rovnou koupit některé zde prodávané Rolexky? Ušetříš si prodej a nákup 8-12 kusů hodinek, stovky hodin hledáním dalších hodinek a hromady nervů. Protože pokud tě hodinky chytly, tak ti baterkové ML za pár měsíců nebudou stačit... zeptej se místních.. Po pravdě už mě chronobundus drží cca 4 roky, takže u AD už jsem min. rok napsaný na Suby 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Tak sem si udělal radost a pořídil full set. Uvidíme jestli se u mě dlouho ohřejou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 25 minutami, roberthonzik napsal: Tak sem si udělal radost a pořídil full set. Uvidíme jestli se u mě dlouho ohřejou Jsou fakt super. A za ty prachy tím spíš. Sedí dobře, vodotěsnost dobrá, rychlopřehoz řemenu, na kterém navíc vypadají taky dobře...Super cifr, dobrý AR... Těžko se jim dá cokoliv vytknout. A nikdo aspoň trochu soudný si je s AP nemůže splést, jsou dost jiné. Takže gratulka a užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu V 16. 8. 2022 v 15:59, safi napsal: A není lepší rovnou koupit některé zde prodávané Rolexky? Ušetříš si prodej a nákup 8-12 kusů hodinek, stovky hodin hledáním dalších hodinek a hromady nervů. Protože pokud tě hodinky chytly, tak ti baterkové ML za pár měsíců nebudou stačit... zeptej se místních.. svatá pravda : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Mám Aikony pár dnů a musím říct, že zpracování je na super úrovni. Ale.... pořád sám ze sebou bojuji, že to je kopírka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se