shewcza Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 xbraj19: díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 V Brně u všech AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 V Olympii teď měli 20% slevu na ML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Inspirace je jasná a každého, kdo zná Royal Oaky, Royal Oaky u těchto hodinek napadnou. Ale kopie/fake jsou bláboly, ani homage to není. Když se člověk podívá na detaily, tak pouzdro má jiný tvar - ML oblé vs AP kopíruje hranatý tvar lunety, jiný sklon zúžení do tahu, celkově ML působí kulatěji, luneta úplně jiná, jiný poměr okolního pouzdra k cifru (AP má víc kovu kolem), ciferník podobný, ale ne stejný, tah také není stejný, ani indexy - ML má zdvojené čtvrt hodinové. Osobně se mi hodinky velmi líbí.. Jak mě AP nikdy moc nebraly, tak na tyhle jsem narazil omylem a od první fotky mě dostaly.. ještě je bude chtít okoukat naživo, 42mm bude možná moc. Si je snad pořídím a ať si říká kdo chce co chce :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Mám to podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Pořiďte si je už někdo .............. mě se taky moc líbí ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Co jsem je měl na ruce, tak červíček taky hlodá.Fakt pěkný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 A zase u nás stojí skoro o 50% více než na Chronu apod.? Vycházím ze své zkušenosti nákupu ML Pontos S Diver za 50% ceny oproti Koscomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Ahoj všem, koukám po těhto v automatech a protože nesedím jen v kanclu, tak líbivé Carrery od Tag Heuer nebo HyperChromy od Rado brát nechci. Tyhle Aikony jsem měl včera na ruce v Brně na výstavě. Nejsou sice nejlehčí, ale pořád je to na kovovém tahu příjemné. A vyměnit si za kožený pásek může každý sám, díky sponkovému mechanismu, bez nástrojů. I při celodenním nošení je nebude třeba sundávat, ay si člověk odpočal.Safír vytvářel zajímavé odlesky "do modra", takže při umělém světle na výstavě byly někdy huře čitelné. Navíc zástupce distributora při diskuzi by ochoten nabídnout lepší cenu, takže za mě na takovéto denní nošení dobrá koupě. A k diskuzi o tom, kdo napodobuje koho.... Jdu už vůbec tak zásadně inovovat, aniž by si jeden nemusel kupovat Alexandra Sh. nebo hodinky za stovky tisíc? Běžní lidé - kolegové, kamarádi, zákaznící (999 lidí z 1000) tam nic takového neuvidí. Je to taková akademická polemika. Hodinková kavárnička :-) - v dobrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 nemá to vlastné vlákno ale asi najviac to pasuje sem. Váš názor ?Michel Herbelin Cap Camarat https://michel-herbelin.de/cap-camarat-michel-herbelin/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ty ML mi prostě vrtají hlavou..vybírám hodinky ke 30ti nám (březen) a vím, že nemám víc jak 60 a chci nový. Potápkovej nejsem, na Aqua Terra to není a AP se mi vždycky líbily. S inspirací, fejkem, homage nebo jak tomu říkáte se dokážu smířit. Potřebuji je vidět naživo, ale z fotek mě dostaly jako dlouho žádný hodinky. Sháním náhradu za moje Seiko SNXS77, který jsou fajn, ale nějak to není ono. Zas jsem se taky zařekl, že po Wardovi už nechci na hodinkách jméno a příjmení..achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Chce to fakt vidět, mě uhranulo video na youtube kde vypadají úplně fantasticky. Na živo jsem byl celkem zklamaný, ale mohlo to být i tím světlem na SEWu. Co bych naopak hodně pochválil je systém rychlo uchycení tahu (řemenu) k pouzdru. Proč to tak nedělají všichni? Nakonec jsem koupil něco jiného a nelituji toho. Bál bych se těch leštěných ploch na lunetě, něco mi říká, že těmto hodinkám škrábance slušet nebudou. Škoda že jsi nebyl na SEWu, dávali tam na ně zajímavou slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Škoda že jsi nebyl na SEWu, dávali tam na ně zajímavou slevu.Naopak, ještě že jsem tam nebyl, protože kdybych je vzal, musel bych zase do března šetřit na nový k narozeninám Zkusím zejtra ten koscom, jestli mi to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Na SEWu vynikly spíše ty stříbrný, ale přičítám to tomu "komornímu" osvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Souhlas. Z toho, co jsem videl na sewu, tak jednoznacne svetla verze vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Měl jsem postupně na ruce všechny varianty a mezi modrou a bílou bych měl problém se rozhodnout.Každopádně za mě v dané cenové kategorii dost slušný.Klidně bych je ponosil a skoro se divím, že je tady ještě nikdo nemá.Tak kdo bude prvni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Taky jsem je tam zkoušel, modrý, nic moc, ale paní prodejkyně mě donutila jít s nimi ven a byla to paráda, fakt krásný hodinky. Vůbec jsem je neřešil, protože jsou 42mm, ale na ruce úplně super ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Tak koscom jsem dneska nestihl, nicméně projel jsem pár videí a nevidím důvod do nich nejít. Snad jen ta Sellita mě trošku straší, ale není to konec světa. Zkusím v Plzni Altmanna, o víkendu tam zabehnu, třeba budou skladem. Samozřejmě do narozenin ještě pár měsíců zbývá, ale pokud sednou, jdu do nich. Jediné co je ještě může přebít je došetřeni na North Flagy, ale to nevidím reálně. Leda by tu nějaký NF proběhly v top stavu kolem těch 60, pak bych asi zamířil k Tudoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Já Sellitu nevnímám jako nějaký zásadní problém. Měl jsem ji v Alpinách a šlapala parádně. Toho se neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Mě na Sellitě SW 200-1 vadí jen malá rezerva nátahu 38 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se