Tomak Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Po necelém půlroce se Polárky snad už zaběhly, vzhledem k tomu, že jako nové dělaly téměř nulovou odchylku kolem + 0,1 vedlo zaběhnutí strojku k jejímu nárůstu, a to k necelé vteřině do plusu denně. I tak je odchylka super a mé nadšení z Polárek stále roste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Jako majitel cerneho klonu tu presnost +-0 muzu jen potvrdit. Na tve fotky stale koukam, ale z tveho stoupajiciho nadseni moc radosti nemam :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Když ti černé expy dělají takovou skvělou službu, tak už ti musely přirůst k srdci. Třeba by se ti po nich stýskalo kdybys je vyměnil za bílý. Přijde mi, že na zdejším fóru jsou nové velké expy o něco víc žádané v černé variantě než bílé. Na moji světlou ruku se bílá hodí, ale někomu musí víc sednout právě černé. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 26. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Polárky ve svém živlu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Pěkná fotečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Myslím, že jsou úžasný a ta poslední fotka by mohla směle do nějaké fotosoutěže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Nemohla, ma to v blbym formatu, vul...ale kdyz to upravi, muj hlas dostane urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tak půlrok uplynul s Polárkama jako voda a stále super. Přesný strojek a maximálně čitelný dial ve sportovním pouzdře s pohodlným tahem a sponou s easylinkem, co víc si od hodinek přát. Dle slov jednoho autora z aBlogtoWatch "The Rolex Explorer II ref. 216570 ?Polar? is in many ways, the only modern sports model from the brand that still upholds a sense of utilitarian focus." Fotku na ledových krystalech posílám ve správném rozměru ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Krásná fotka.Pro mě osobně nejkrásnější Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Po třech týdnech od pořízení nových Rolex Explorer II s polar white dialem ref. 216570 jsem se odhodlal ke shrnutí prvních dojmů. Hodinky jsem poněkud impulzivně objednal přes chrono24, aniž bych pořádně věděl, jak mi vlastně sednou. Při svém zápěstí o průměru 16,5 cm jsem se obával, že mi budou příliš velké. Též absence Glidelocku, na který jsem si krásně zvyknul u Submarinerů, mi připadala jako možný problém. Poslední otázkou byla polar white barva ciferníčku, kdy jsem nikdy předtím žádné světlé hodinky neměl. Navíc jsem kvůli jejich nákupu musel prodat univerzální keramické Submariner ND. Měl jsem z toho pocit, že mi přijdou ne tak hezké hodinky, než pouštím dál. Ale už to zkrátka chtělo změnu Objednávka přes trusted checkout proběhla relativně v pohodě a za cca dva týdny byly polárky doma. Po krátkém zvykání jsem z nich nadšený. Jejich průměr mi přijde na moji ruku ještě fajn a díky nízkému plochému dýnku mi na ruce sedí pohodlněji než Suby. Spona s Easylinkem je mi díky své kratší délce též komfortnější, a že mi rozsah jejího prodloužení vyhovuje, jsem si v průběhu nynějších tropických teplot mohl krásně ověřit. Polar white v ocelovém pouzdře mi výborně ladí k mému světlejšímu fototypu kůže, naopak na tmavší ruce mé přítelkyně to není úplně ono. Však taky jeden z nositelů tohoto modelu je rusovlasý princ Harry. Shodou okolností jsou mé druhé hodinky modré SMP s vlnkama, které v midsize velikosti nosí princ William. Možná i proto jsem se svojí minisbírkou královsky spokojený ;D Pár fotek závěremOpravdu polarne bila :-) Krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Sedm měsíců dokonalé spokojenosti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlahul Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 gratulace, povedená koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Polárky stále na ruce. V těchto dnech, kdy je ráno pod nulou a odpoledne teplo, docela často využívám easylink. Člověk si rychle zvykne na to pohodlí, už by se mi nechtělo nosit hodinky na tahu bez nějaké formy regulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 I po tři čtvrtě roce si polárky náramně užívám. Tvar jejich pouzdra mi skvěle sedí, a přesto že patří k největším a nejtěžším hodinkám co jsem měl, jsou asi zároveň těmi nejpohodlnějšími. Někdy se až musím podívat jestli je mám vůbec na ruce, a po ubezpečení, že tam stále jsou, si je rád vyfotím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 To nejtezsi je kolik prosim? Nejak to se mnou triska a exp 2 jsou taky varianta.. ale vzhledem k ceně bych tak nejak potřeboval, aby byly co nejvic univerzalni a nafurt.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Tak jak je nosím mají 153 gramů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Tak už mám své polárky k plné spokojenosti jeden rok. Tyhle hodinky bych si dokázal představit jako definitivní, nemám jim co vytknout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Gratuluju, své černé mám přibližně stejně dlouho a spokojenost. Ale po polárkách stále mocně toužím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Polárky jsou super, u toho staršího modelu na mne ale byla jejich velikost příliš malá. Přidávám pár nightshotů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 3. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 (upraveno) Moje nej hodinky s oblíbenou literaturou ;-) Upraveno 3. listopadu 2019 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se