Přejít na obsah

Stavba domu (rady, tipy)

Doporučené příspěvky

Vypadá to pěkně, a držím palce, ať to prokáže i funkčnost.

Jo, proč jsem sem vlastně vlezl: možná to tu už je, nemám sílu a čas to ověřovat, ale tady je video s 3D tiskem hrubé stavby, s automatickým kladením zdiva, se složenejma montovanejma domkama apod, docela síla. Nejvíc mne zaujalo to "3D printed house".

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný to máš.

U nás natlakováno, teď už se jen modlit za pěkné počasí, aby se ty podlahy daly vylít. Podle předpovědi žádná sláva. Uvidím co mi zítra řekne ten chlap co si má přijet naměřit výšku. Dlouhodobá předpověď, na které už dávno nevěřím, říká, že tento týden bude chladný a potom by měly následovat dva týdne teplejší. Zase mám strach, že když to teď odpískám, tak zavřou betonárky a čau v březnu (když bude dobře)...

Odkaz ke komentáři

Díky moc! Mám radost, spadl mi velký kámen ze srdce. Už jen sádroše a ta prokletá izolace na což se teda fakt netěším. Pořád zvažuji investici do PUR pěny a to né proto, že bych věřil, že je v něčem lepší. Spíš kvůli tomu, že to bude rychle a už se mi moc nechce...Potom už jen drobnosti, jako finální podlahy, obklady, fasáda, plot, zapojení TČ, rekuperace atd.  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Daj si tú PUR izoláciu naceniť. U švagra predbežná ponuka bol rozdiel medzi vatou + práca a PUR izoláciou cca. 800?, čo pri dome nie je žiadna položka. Ale ak si to vieš spraviť sá, tak vieš ušetriť ešte viac, ale robíš to pár večerov a víkendov, zatiaľ čo pri PUR prídu chlapci a za pol dňa až deň máš hotovo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...