Anela Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 shewczo, vodorovnou hydroizolaci máš řešenou ještě někde pod tím betonem? nepamatuju si jestli už jsi na to kdysi někomu neodpovídal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Pod tím polystyrenem je hydroizolace a radonová alu folie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 aha tak to jo, mi to prislo ze tam je jen beton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 To je od prachu špinavý ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 (upraveno) Kdysi jsem tu naříkal nad rozbitým potokem. Vyřešeno. Stav před a po.Edit: Bloody iPhone, sorry za otočený fotky. Upraveno 26. listopadu 2019 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Moc hezké, snad to budu v poho i v zimě. Jak ti tam drží kameny na pravém břehu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 (upraveno) Vypadá to pěkně, a držím palce, ať to prokáže i funkčnost. Jo, proč jsem sem vlastně vlezl: možná to tu už je, nemám sílu a čas to ověřovat, ale tady je video s 3D tiskem hrubé stavby, s automatickým kladením zdiva, se složenejma montovanejma domkama apod, docela síla. Nejvíc mne zaujalo to "3D printed house". Upraveno 26. listopadu 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Niekto tu zháňal info ohľadom svetlovodu v dome. TU je článok o svetlovodoch od architekta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Tak konečně hotová pergola se zahradním domkem, to je radosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Pěkný to máš. U nás natlakováno, teď už se jen modlit za pěkné počasí, aby se ty podlahy daly vylít. Podle předpovědi žádná sláva. Uvidím co mi zítra řekne ten chlap co si má přijet naměřit výšku. Dlouhodobá předpověď, na které už dávno nevěřím, říká, že tento týden bude chladný a potom by měly následovat dva týdne teplejší. Zase mám strach, že když to teď odpískám, tak zavřou betonárky a čau v březnu (když bude dobře)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Už abych začal topit. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 challenge completed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 yeeeeesgratuluju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Díky moc! Mám radost, spadl mi velký kámen ze srdce. Už jen sádroše a ta prokletá izolace na což se teda fakt netěším. Pořád zvažuji investici do PUR pěny a to né proto, že bych věřil, že je v něčem lepší. Spíš kvůli tomu, že to bude rychle a už se mi moc nechce...Potom už jen drobnosti, jako finální podlahy, obklady, fasáda, plot, zapojení TČ, rekuperace atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Daj si tú PUR izoláciu naceniť. U švagra predbežná ponuka bol rozdiel medzi vatou + práca a PUR izoláciou cca. 800?, čo pri dome nie je žiadna položka. Ale ak si to vieš spraviť sá, tak vieš ušetriť ešte viac, ale robíš to pár večerov a víkendov, zatiaľ čo pri PUR prídu chlapci a za pol dňa až deň máš hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Vata +/- 30tis. a hromada práce.Pur +/- 70tis. a bez práce (tedy alespoň té mojí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Neber to ako pokus o flame, len ma naozaj zaujima co vedie niekoho k tomu dat na dom vatu a nie polystyren. Neviem o jedinom realnom benefite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) Chlapci celkem vám závidím.Ale není na "radosti" spojené s rekonstrukcí. Ještě, že se jedná o chalupu... Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Shewcza asi myslel izoláciu podkrovia, či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se