eskimak Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Hasna, uch, ten mega panel to je otras pane. A ten horny display mas nakrivo, ja by som nemohol ist spat kym by som to nezrovnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 No.. je to nemoc eskimaku Nicmene taky bych neusnul a nejak by me nedalo spat, proc to vlastne neni vse vycentrovane na stredu? Ale ja ladil sparu obkladu v koupelne na stred baterie umyvadla, takze..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Hasna, uch, ten mega panel to je otras pane. A ten horny display mas nakrivo, ja by som nemohol ist spat kym by som to nezrovnal 2:Není nakřivo je rovně a pravá strana je zarovnaná. Foceno že šikma brutálně zkreslující čočkou na mobilu, takže to tak jen vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 No.. je to nemoc eskimaku Nicmene taky bych neusnul a nejak by me nedalo spat, proc to vlastne neni vse vycentrovane na stredu? Ale ja ladil sparu obkladu v koupelne na stred baterie umyvadla, takze..... Protože na střed to u rohu místnosti vypadalo blbě. Při stavbě jsme to samozřejmě zkoušeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 1 minutou, Hasňa napsal: V 26. 10. 2020 v 21:39, eskimak napsal: Hasna, uch, ten mega panel to je otras pane. A ten horny display mas nakrivo, ja by som nemohol ist spat kym by som to nezrovnal 2: Není nakřivo je rovně a pravá strana je zarovnaná. Foceno že šikma brutálně zkreslující čočkou na mobilu, takže to tak jen vypadá. Ok, ale je to az neuveritelne ak to takto skresluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Ta horní linka je přece okraj fotky z mírné perspektivy mírně zespoda a plastovým širokáčem na levném mobilu. Jasně, že ubíhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 (upraveno) Já se taky nachytal. Než jsem si všimnul, že jsou to dvě různé fotky sražené k sobě Ono mi bylo divný, že má Hasňa doma dvoubarevnou stěnu a ještě v tomhle hnusným odstínu ala generální štáb... Upraveno 28. října 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Na střed to vypadalo jako sněhulák a nelíbilo se mi to. Ale to je asi podle oka každého soudruha, někomu by se to na střed určitě líbilo více a udělal by to tak, pohoda jazz. Ale v rovině, aby hrály kolmice a horizonty, to prostě tou Nokii nevyfotím ani hovno, zase to padá doleva. Nezbývá, než věřit, že je to prostě kolmé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Já se taky nachytal. Než jsem si všimnul, že jsou to dvě různé fotky sražené k sobě Ono mi bylo divný, že má Hasňa doma dvoubarevnou stěnu a ještě v tomhle hnusným odstínu ala generální štáb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 7 minutami, Hasňa napsal: Ta horní linka je přece okraj fotky z mírné perspektivy mírně zespoda a plastovým širokáčem na levném mobilu. Jasně, že ubíhá. Ahaaaaaaaa! Uz som myslel ze mam nieco s ocami. Predpokladam som ze je to farba na stene, t.j. pas inaj farby. Tym sa vsetko vysvetluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Tak... takhke vyfocene to vypada opravdu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 (upraveno) V 26. 10. 2020 v 9:33, Kotlick napsal: Chlapi, čeká mě taky instalace venkovních žaluzií na novostavbě, ještě jsem to moc neřešil, ale kde máte ty ovladače umístěné? U každého okna, nebo někde u vchodu do místnosti jako vypínače světel? V obýváku budu mít 3 ks žaluziíí, tak se ptám. A ještě jedna věc, když už jsme u těch žaluzií. Máte venkovní žaluzie i na HS portálu/fr. oknech na terasu? Mám ho orientovaný na západ a terasa bude do budoucna zastřešená. Příjde mi to zbytečné, tak jen jaké jsou vaše zkušenosti. Ja mam tlacitka na zaluzie normalne v sade s vypinacema na svetla, na 4m HS portalu mam zaluzii take, je to na jih. Upraveno 31. října 2020 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 krásné, schneider? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 před 2 minutami, M3maniac napsal: krásné, schneider? Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Tak dneska jsem tlačítka na žaluzie vyzkoušel. Zmáčknu a jedou, kdykoliv zastavím prostředním tlačítkem. Tlačítkem nahoru a pak tlačítkem stop reguluji naklánění... když nezmacknu stop, tak jedou nahoru. Držet tlačítko po dobu pohybu naštěstí nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 před 2 hodinami, blackhead napsal: Ano. Máme všude stejnou kombinaci jen u portálu jsme pohořeli, v této verzi dělali max. 4 rámeček tak ten jediný máme jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Máme všude stejnou kombinaci jen u portálu jsme pohořeli, v této verzi dělali max. 4 rámeček tak ten jediný máme jiný.Jj, me vysel 5 jen za tv, ale to neni videt, nechapu ze tu 5 nedelaji i v sede ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 no kokoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Slo by to vyresit dvouklapkou v jednom strojku... a byl by to najednou ctyrramecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Dobrá připomínka pro elektrikáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se