cecil Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 tak nějaká patina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Jedna s novým nožem a udělám nějaké lepší..Já teda nechci být nezdvořilý, ale tohle je vážně strašný Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 nejsi nezdvořilý je to tvůj názor,nevím co nosíš nebo ne.Ale nejsou to moje jediný hodinky a mně se třeba tvoje hodinky taky nebudou líbit.Tak to je,ale asi bych ti nepsal tohle je vážně strašný apod debility.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tak nová akvizice z uralu..Agat 257 vzácnější model!Materiál pouzdra bronz,cifr.mokume gane,safír.200m+/snad 700m.Na 46mm jsou perfektně vyvážené a jako edc super!53 jsou jen, na sem tam a Šedesátky se 70mm s korunkou,jen na potěchu a na polici..Ten bund jim opticky přidává na velikosti,jinak uplně v pohodě nositelné hodinky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 (upraveno) Surová umělá patina. Upraveno 11. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 (upraveno) A následné vyšisování exponovaných míst pro vytvoření efektu přirozeně nošených hodinek a celkově většího kontrastu. Upraveno 11. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 myslím že to je právě to co většina majitelů na těch bronzákách zbožnuje.Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Ano. Dnes jsem četl článek od nějakého sochaře jehož jméno si nepamatuji, že doba potřebná k úplnému rozvinutí patiny bronzu v přirozených podmínkách trvá až čtyři roky. A to je doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Sem se chodím pokochat. Je to jiný svět, svět kam nepatřím, ale prohlížím ho s úžasem. Nějak na mne dýchne Vynález zkázy, Tajuplný ostrov a holt svět Julese Verna. Svět co dávno není, ale když probudím toho kluka v sobě uvnitř, tak je na dosah. Díky pánové, je to nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 (upraveno) A teď ten pohled z druhé strany, očima toho kluka co vyrůstal na prim-itivních chromovaných pouzdrech éry RVHP a pak uviděl, že to dávno jde udělat z 316L a dokonce z titanu a oprýskané hrany nejsou nutné zlo, ale dávno překonaná slabina. Ale zde objevil ostrůvek gerontofilie, kde si chlapík přivede nový objev, zelenookou rusovlásku zářící svěžím mládím, a pak rozesílá fotky kamarádům, jak to stárnutí krásně postupuje. Hele ty vrásky, a ty šediny, i skvrny na zápěstí, strie a celulitida a dokonce šedý zákal, no jak toto děláš, hotový gerontomàg... Trochu jsem si zapřeháněl, nic ve zlém a jen tak dál ;o) Upraveno 12. července 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 datel:dobrý jako! až mi přijdou 53mm ocel,bronz mokume AGAT.Tak hodím na 14dní ven na déšt a do studny a uvidíme..Viděl jsem bronzáky po 10 dnech ve vlhku studny a skvělé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 (upraveno) Však jistě. Hodinky jako proces. Panta rhei, říkali staří Řekové u svých vodních hodin ... rád se podívám. Tohle neomrzí Upraveno 12. července 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Když jsme u té studny, tak příspěju jednou armaturou po 10 letech ve vlhku domácí vodárny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 no já se strašně těším na své hybrid Agaty-53mm(ocel,bronz,mokume).Ty budu patinovat okamžitě..Nicméně hrozně rád bych zkusil ty 46mm(malé agaty) ale jsou v prodeji,tak už to nechám na novém majiteli.Zde nějaké foto asi nejhezčích ruských hodinek..opravdové ruské PAMY.. Jinak rozdíl mezi 46 a 53 je již z fotek zřetelný,53 jsou obrovské ale 60mm jsou již nenositelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 To jsou už fakt vodoměry ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 jj, ty 46 ty jsou uplně v klidu, ale 53 a 60mm to je brutalita.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Pořád si říkám, nechat si je nebo ne?Vím určitě, že se už jen tak k nim nedostanu..295 je raritka! Je jich jak šafránu!Luminiscence je parádní a vydrží celkem dlouho..EDC AGAT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Ahoj. Dá se dělat něco s tím, aby pod hodinkami nezelenala ruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Ahoj,jasně dáš je bud na nato nebo zulu,kde budou mírně levitovat nebo nejlíp na bund strap.Který jim,mimochodem moc sluší..já je dal osobně na gumové zulu a v pohodě.Ale mně osobně to nějak nevadí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 diky. mne to taky nevadi, akorat mam vecer ruku jako vodnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se