Návštěvník cecil Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 old rust style strapy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 V 7. 9. 2020 v 17:32, beeman napsal: diky provedl jsem mensi update, rozebral a opatinoval cifr, nozky vymenil za bronzove, piskovane a opatinovane, lunetu nasadil zeleznou, leptanou Sent from my iPhone using Tapatalk Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 diky, tady uz vypadaj zas o kousek lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 jj beeman zajímvý steampunk.. já dneska v ponorkovém modu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Trochu to tu oživím novým přírůstkem, a uvidím co se z toho vyplesniví.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) Snekofon paráda!!Já dneska 193 na supertlustém canvasu od dr.Philla 8-9mm. Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem cecil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 @cecil Máš to parádní, mnoho variací na jedno téma, ale už by sis měl pomalu pořídit něco jiného, aby to tady nebylo takové monotématické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 jj díky no mám vlastně dvoje 295 a 195 ale chci ještě 60mm v titanu s custom bronz lunetou...takže zatím pořád Agat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Cecil to jsou kladiva No ja si ted strihnu bronzove obdobi, uz se tesim az zaroste luneta mechem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 jj díky je to 53mm super kvalitní oceli a bronzi!Opravdu nutno vidět na živo ten oldschool styl výroby pouzdra..celo bronzové 46mm Agaty co zde nabízím k prodeji, jsou mnohem více EDC a velice příjemné na ruce ale to 53mm taky.Jinak strojky šlapou výtečně ale těším se na klasický nátah v 60mm pouzdru..to jsou opravdové monstra mezi diverskami! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Nechci aby to zde bylo teda monotematické ale dám tu foto nové spony, která mi přišla..Jedná se o tzv. roller a je perfektní, pro tlusté řemeny 6mm a více.Je to zase něco jiného.. No a jedna s ranní kávou a 193 hybrid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) Jinak padly na mně dotazy,na zpracování pouzdra Agat a ost.No například, mněl jsem kdysi hodinky u-boat,které jsou ne nepodobné Agat.Byly to nějaké classico 50-53mm, tuším a co se týče zpracování, tak Agat už na první pohled budí dojem,podstatně kvalitněji zpracovaného pouzdra i korunky.Samozřejmně i celkového dojmu.Což je překvapivé,vzhledem k ceně nových U-boat..Kvalitu těch pouzder a takovou jakousi jedinečnost,mi jistě potvrdí kolega Vrcan.Ten má taky jedny krasavice 46mm.. Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem cecil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Tři týdny na ruce... z jednolitě zářivě blyštivých hodinek se stává osobitý kousek s poctivě nabranou přirozenou patinou, bez urychlování... jsem zvědavý kam se to proplesniví.. jestli se nakonec kruh uzavře a dojde to zase do jednolitě temně hnědé, nebo si to uchová nějakou strukturu... musím říct, že bronzovky jsou dobré na uspoření budgetu... tím jak se mění a očekáváním kam to dojde při denním nošení, tak nepouští na ruku jiné kusy a tím pádem je i peněženka ušetřena impulsivních nákupů nových akvizic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Jednolitý to nebude, mně chytaj plíseň pod korunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Zaspamuji tady zase s Undone, ktere se každý týden vybarvují do krásy....baví mě i tvar z profilu, kdy se luneta kónicky zvedá, a pak přechází do klenutého skla...tak pohodovou bronzovou neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 (upraveno) Tyto dvě fotografie dělí nějakých 6 týdnů - pouzdro už nabralo tak tmavý odstín, že to společně s tmavým canvasem už působilo celé příliš temně - přezul jsem teda na světlou kůži - snažil jsem se chytnout odstín lumi, aby to spolu aspoň trochu hrálo... asi se poohlédnu po světle hnědém canvasu, případně perlonu... Upraveno 10. prosince 2020 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Vypadá to dobře!Ja očekávám 60mm Agat s manualnim natáhem titan-bronz hybrid..objednáno v Uralske hodinové manufaktuře Agat.Takze žádná koupě přes net ale zakazkova výroba dle mých požadavku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Tak na to jsem zvědavý - já bych je musel nosit na noze - 60mm už je pořádný kus hodinek... stačí se podívat na velikost "běžné" korunky po sejmutí krytu... určitě pak přidej foto a pocity z nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Já mám nějakých 23cm zápěstí..třeba 46mm mi byly normalne malé a 53mm jsou akorat sedí mi super.Ty 60mm budou už o něco větší.Nicmene Agat orig.Agat je ve skutečnosti jaksi kompaktnější než čísla uvádějí!Proste 46mm mi připadly jako 44-45mm a 53mm o něco menší..Navíc v titanu budou mít velmi snesitelnou váhu!Kolem 160gr!nevím přesně..a korunka na 9h usnadňuje nošení a nepřekáží..na 3h bych ji nechtěl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se