Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 16 minutami, villain83 napsal:

cecil - Jožko, vím, že máš pazouru jako kladivo, ale upřímně si myslím, že ty AGATy už jsou průměrem i na tebe dost. Možná je to focený jenom z blbýho úhlu.  Ale taky vím, že máš rád velikánský a výstřední divery, takže u tebe to beru jako normu, v cajku.

K těm Kaventsmann. Já vím, jsou to de facto hand made hodinky, ale on fakt neumí žádnou lumi? Já třeba můžu VDB, jsou mi sympatický tvary pouzdra a hlavně použití vintage kalibrů, ačkoliv ne vždy a všude. Ty indexy tam maluje příborovým nožem? To sklo bude asi minerál, ne? Chápu ten vintage feeling, ale tady už mi to připadá za hranou. Jasně, vím, nejsem cílovka...Kde je vrcan, aby mi to politicky vysvětlil?

Jasně je to z jineho úhlu ale jsou to velké hodinky. To sklo je speciální polykarbonát co se používá na ponorkové skla. Luminiscence je na mé přání oranžová retro. Indexy jsou jakoby odfláknuté záměrně, celkové zpracování hodinek odpovídá ceně. Tedy s naprostou německou precizností. Pohybují se od 3500eur na objednávku až nekde na eBay do 6000eur. Ty moje mají nádherný modrý titanový ciferník a jsou jedinečné v tom, že jsou o mm větší, než standardní produkce! Jsou jediné na světě v této modifikaci. Kaventsman je svatý grál všech milovníků extrémních diverů a bronzovek. Na FB ma dokonce vlastní klub. První bronzové hodinky na světě s WR-12000m!

6AB74BD2-D3C6-42EB-B35A-3D6CB30065F7.jpeg

273B7BD3-A0CC-484E-BC3D-30BF5A261954.jpeg

2A266AB8-B45C-4B30-9F9A-CB05B25F7D02.jpeg

6E66A8B9-655C-4DD4-9CF8-92033AAD528A.jpeg

AA8CA279-3FEE-4C82-9558-FC9E852AFB86.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 790
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 16. 5. 2022 v 16:02, Snekofon napsal:

@cecilevidentně se nebojíš jít za hranu běžných rozměrů všemi směry - k čemu je ta drážka na ultra mega vypouklém skle? To nějak snižuje pnutí, nebo při přímém pohledu to nějak dotváří pohled do té strašné hloubky?

@nizkotucnytvarohTy Eterny jsou skvělé, už jsem úplně zapomněl na tuto edici - to je škoda vytáhnout jen na světlo, ty volají po víkendu na zápěstí! 

Jo, ty Eterny jsou super, a hlavně neokoukané. Bohužel, zatím se dál z krabice podívaly jen jednou, na sraz, jinak odpočívají 😁

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
před 1 hodinou, Snekofon napsal:

Dnes po delší době taky v bronzu.

Hodně muziky za tašku hrušek. Ty jsem prokaučoval... Dnes se v inzerci objevily Yemy Superman Bronze, které jsem poptával jako alternativu k Wardům C60 Trident Bronze. 

--------------------------------------------------------------

Ale co jsem při brouzdání objevil :) Náramek z hodinek Zelos sedí i k Wardům: https://zeloswatches.com/products/bronze-bracelet-fits-bronze-sf40-only?variant=32389983010905&fbclid=IwAR2J_b1EoMi7mWeEibObiTv3mImd7l1DORpLlKNUz2uevnHp7XeqF5pbWRk

274927704_10226883040044919_2023691080523314315_n.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, paya01 napsal:

Na Wardy 42 mm nebo jen na 40 mm?

Pokud na 42, tak jdu do toho...

P.

Pokud vím, tak tyto GMT Zelosy se dělaly ve 40 mm pouzdrech s šířkou mezi nožkami 20 mm. Takže na 42 mm Wardy kde je 22 mm rozteč to nebude. Ale klidně se doptej. 

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Vit napsal:

Pěkné hodinky a nádherné fotky.
Už je vidím na nějakém "rifláku" nebo modrém "nylonu".

Dík Víte. Mám objednaný nějaký tmavě modrý Canvas. NATA s bronzovým hardwarem dorazily, ale já na ty hadráky nejsem. Riflák by byl super. Už se těším na podzimní focení. :)

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Snekofon napsal:

Tyto Wardy 👌a Rado Cook s červeným číselníkem jsou bronzovky, které bych si dovedl představit jako náhradu za své aktuální Undone... 

Rado Cook by byly taky super, ale mají už myslím 42 mm. Ve 40 toho moc není. 

Odkaz ke komentáři

Tyto ChW mají sice průměr 40mm, ale lug to lug by měly mít 49,3mm. Cooky jsou 42mm, ale lug to lug mají 49,8mm - takže budou vypadat větší, ale na ruce by mohly sedět stejně pohodlně... no musím si je zajít k Hanákovi vyzkoušet, ty mně fakt lákají ...

Foto zdroj https://www.horobox.com/

Bronze Burgundy Dial | Captain Cook | Rado | Review

Odkaz ke komentáři

BTW určitě už se to psalo někde ve vlákně věnovaném Cookům, ale já skutečnost, že Rado bronzovkám dává jemnou vrstvu 23 karátového zlata, aby zabránilo patinaci dřív, než si je zákazník patřičně onosí zaznamenal až teď... vysvětluje to ten nepřirozený lesk ve výloze i na fotkách... pro mě osobně je to spíš otravný fakt... obecně se těším z každého fleku a náběhu patinace a čekat ještě až si ojedu zlato - no nevím.... 

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Jeronimo napsal:

..... Zajímavé.

--------------------

Chytám patinu. 

IMG_8998.JPG

IMG_8999.JPG

Naprosto kruté fotky 😍 Prosím, vrať se zase k polárkám, nebo mě budeš mít na svědomí. Začínám navštěvovat Wardi e-shop a dívat se na bronzové varianty Wardů častěji, než by bylo zdrávo. Tak prosím o o super luxus fotky RLX Exp II, na ty nemám, tak by mě to netrápilo, ale tohle začíná smrdět průserem. Díky 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...