Michal. Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Přidám klasiku neklasicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 11 hodinami, DarylVanHorne napsal: Naprosto kruté fotky Prosím, vrať se zase k polárkám, nebo mě budeš mít na svědomí. Začínám navštěvovat Wardi e-shop a dívat se na bronzové varianty Wardů častěji, než by bylo zdrávo. Tak prosím o o super luxus fotky RLX Exp II, na ty nemám, tak by mě to netrápilo, ale tohle začíná smrdět průserem. Díky Díky. Expy II nechám chvíli odpočívat, ale brzy budu fotit zase něco jiného, to slíbit můžu. --------------------------------- Trumpetofka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 48 minutami, Jeronimo napsal: Díky. Expy II nechám chvíli odpočívat, ale brzy budu fotit zase něco jiného, to slíbit můžu. --------------------------------- Trumpetofka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na těch tvých fotkách vypadají naprosto skvěle Jediné co mě brzdí je, že mají limitku v bronzu se zeleným číselníkem, ale ten tvůj modrý se mi líbí možná víc. Modrá super, ale zelený mají taky něco do sebe a navíc v limitce a COSC. No, fakt mě s těma fotkama štveš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 před 18 minutami, DarylVanHorne napsal: Na těch tvých fotkách vypadají naprosto skvěle Jediné co mě brzdí je, že mají limitku v bronzu se zeleným číselníkem, ale ten tvůj modrý se mi líbí možná víc. Modrá super, ale zelený mají taky něco do sebe a navíc v limitce a COSC. No, fakt mě s těma fotkama štveš I ten hnědý cifr stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 ChWOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Ahoj, pár dnů tady prohlížím ty krásné bronzovky a přidám se se svejma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 @Rtep78Ty vidím poprvé - hned jsem musel pohledat oč jde - zajímavá libůstka https://www.ablogtowatch.com/zrc-grands-fonds-vintage-1964-spirit-bronze-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Mám rád divné věci, tak jsem tyhle musel mít. Limitka 50ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 A ještě jeden můj kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 (upraveno) Tady se musím samozřejmě přidat! EDIT: @Rtep78BTW ty tvoje jsou podle inzerátu měsíc staré - proběhla vajíčková atmosféra, nebo jak jsi nahnal patimu - ze zkušenosti vím, že mně šly přirozeně pomalu - po měsíci byly maximálně méně lesklé, ale určitě ne takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2022 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep78 Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 @Snekofon dal jsem je na pár hodin nad hrnec s teplou slanou vodou, a občas na pouzdro hodinek nanesl kapky te slané vody a nechal uschnout. Dostane to tak opravdovou "mořskou" patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Déšť patině jen prospěje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Déšť patině jen prospěje. Krásná fotka, jen ty kyklopy máš nějak šejdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 před 16 minutami, Vit napsal: Krásná fotka, jen ty kyklopy máš nějak šejdrem. Díky, Ještě jedna s kyklopem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Díky, Ještě jedna s kyklopem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Huuustyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 .. a přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 před 25 minutami, Jeronimo napsal: .. a přitom taková blbost ručka do vody ponořená, zdá se býti nalomená.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Tak Undone jdou k novému majiteli, ještě si dovolím tedy dnešní jejich poslední fotku a pro informaci - v rámci prodeje jsme změřil pomocí apky chod strojku a výsledek je opravdu fenomenální - na to že se jedná o sprostý strojek NH35 v hodnotě pár desítek EUR. At novému majiteli stále slouží skvěle jako mně - a já se těším až se tady budu moci vytáhnout s novou akvizicí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Když už jsem je tady dřív zmínil, tak je se musím pochlubit i tady... BTW k velikost, kterou zmínil @Jeronimo Cooky mají papírově pouzdro 42mm, ale to je přes lunetu, která je větší - pouzdro samotné má 40mm, takže sedí parádně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se