Anela Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Bronzovky jsem vždy chtěl zkusit. A musím říci, že nezklamaly. Patinování je zábava sledovat. zelos_1.JPGtyhle jsou spica! dej vedet kdyby te prestaly bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
just_a_wee_dram Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Mosaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriot22 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Mosaz OK, chlor na ne nemá moc vliv,............................................ pokus o prodej, vymazáno Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Nadšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Už se to začíná vybarvovat úplně jinak a pěkně se to sjednotilo :-) bronz je prostě paraaaaada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Řemen divočina, ale jde k nim moc dobře... Moje bronzová luneta přes zimu chytá bronz patinu, za pár měsíců přezuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Aj odlozene patinuju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Zdravím, přiznám se, že se mi líbí bronzovky, ale nemám s nimi vůbec žádnou zkušenost. Líbí se mi potápky od Zelos. Chci se zeptat, jak se chovají bronzovky, když budou v bazénu, moři apod. ? Je to dobrá volba na léto nebo příliš barví apod. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Bronzky jsem nosil asi 2 roky denně prakticky (Borealis Batial). A nikdy žádný problém s barvením - bazén ani moře. Naopak je to super, chytnou dřív patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Bronzky jsem nosil asi 2 roky denně prakticky (Borealis Batial). A nikdy žádný problém s barvením - bazén ani moře. Naopak je to super, chytnou dřív patinu. Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) konecne bronzovko-titanovky co se mi fakt libi :-) i kdys strojkove to neni zadna velka hodinarina ;-) Upraveno 8. března 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Ty vypadaj, jak kdyby je sám Sauron ukul v Hoře Osudu. Natoč video, by mě zajímalo, jak se vrtěj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 jak jsem se pri koupi dozvedel, ukul je sam dabel Ondrej Berkus :-)a hudbu slozil mistr Valjoux ;-) jednou si za ne koupim barak :-) Ty vypadaj, jak kdyby je sám Sauron ukul v Hoře Osudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 jednou si za ne koupim barak :-)spis je za dva mesice pustis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) nevim co chces na tom seagullu videt, ale budiz ;-)edit: tak video se nejak nenahralo, zkousel jsem to TapaTalkem Upraveno 8. března 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Na youtube a link sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 OK, tak jsem tu anabazi s YT absolvoval a zde je vysledek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Na živo vypadají lépe, měl jsem to potěšení,ale Sibiř má pravdu, dávám jim měsíc, maximálně dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Toz pekne se mrcasej. Mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se