Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem na tom podobně, naštěstí žena viděla hrůzu v mých očích, když vyslovila myšlenku dat to pod stromek, takže mne ji donese Mikuláš...uff do stredy to vydrzim...

Odesláno

tiez som mal aj ja take podobne navrhy ;) nastastie som to uhral s tym, ze knihu dostanem hned a potom len obalku s listkom, kde bude napisane "KNIHA" :D

Odesláno

my jsme tyhlety darky pod stromek zrusili, tim se podobne situace vyresily. musim rict ze to ma zatim sama pozitiva.

knihu mi donesla obecni pani postacka v sobotu rano, takze jsem si ji vybalil hned ke snidani a ranni kave.

Odesláno

Tak dnes se mi taky výrazně zvedla nálada v práci - přišel email: Zboží odesláno, včetně věnování dle vašeho přání. L. Hovorka

Už vyhlížím pošťáka :)

Odesláno

To je doufam jenom legrace ... Pri tom poctu, ktery jsem objednaval je ta rozdilna cena celkem znat... :-/

Mam ji za podobnou cenu. I kdyz jsem tedy objednaval a platil jiz v lednu 2018. Pak se chnmg "potacel" v nejistote, takze jsem nechtel riskovat, ze by mi unikla, cili jsem objednavku uz nechal tak....

Odesláno

Já tu knihu kupoval přímo od autora a platil jsem "plnou" cenu a myslím si, že férovou, i kdyby to někde bylo za půl, tak já osobně mám navíc dobrej pocit, že jsem mu mohl za to úsilí přispět víc a ne na něm ušetřit, ale nikomu nezazlívám, když má radost, že ušetří, i to vlastně chápu no...

Odesláno

Tak já ani nevěděl, že tato kniha bude. Dnes na FCB někdo sdílel odkaz a já ji koupil, aniž bych tušil, že něco ušetřím a že je tady nějaký vlákno. To jen na vysvětlenou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...