Maxmillian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Ja ji objednaval taky hned. Nebudu spekulovat. Mam objednano na dobirku a hodlam si zasilku vyzvednout tak jako tak. Si proste koupim chleba az pristi tyden no!
ragu Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Mám ji na poště za původní cenu. Kecal bych, kdybych řekl, že mě to trochu nezamrzelo. Ani ne tak kvůli tomu, že jsem zaplatil víc, spíš si myslím, že je škoda dávat novou knížku s takovou hodnotou okamžitě se slevou.
JR_2010 Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Jak jsem psal, nikomu to nezazlívám, já mám prostě jen dobrej pocit, že jsem accutrona víc honoroval, to je vše.
Roman-ZA Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 presne toto som mal na mysli aj ja. podla mna to trochu dehonestuje pracu autora. ale nenecham si vziat radost.
novopa Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Taky mi nevadí, že jsem knihu "přeplatil". Rozhodně stojí za každou korunu co jsem za ni dal! Jen je k zamyšlení, že hnedka po vydaní knihy ji je možné zakoupit v tak výrazné slevě. To mi trochu hlava nebere.
colommbo Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Netuším, byla-li někde stanovena/dojednána "doporučená cena", nicméně odborné publikace žádná láce nikdy nebyly, nejsou a v případě klasických tištěných vydání nikdy nebudou. Vzpomínám na rok 1998, kdy jsem za Občanský zákoník zaplatil skoro tisícovku, bo jsem jej k závěrečné práci na VŠ prostě potřeboval. Accutronovy knihy za odborné publikace osobně považuju a cena za ně...? Když se mi loni podařilo na aukru vydražit první vydání za tři litry, měl jsem radost jak malej kluk. A stejně tak teď, když jsem se dočkal dalšího vydání a byl jsem asi mezi prvními, kteří jej na antikprimu objednali. Mám to nastaveno podobně jako kolega JR_2010 (a další), cenu na AP jsem zaplatil rád, s panem Hovorkou jsem měl možnost setkat se osobně (moc příjemně jsme popovídali a podepsal mi první vydání knihy) a zařadil jsem si ho mezi lidi, jichž si velmi vážím.
hirsch Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Netuším, byla-li někde stanovena/dojednána "doporučená cena", nicméně odborné publikace žádná láce nikdy nebyly, nejsou a v případě klasických tištěných vydání nikdy nebudou. Vzpomínám na rok 1998, kdy jsem za Občanský zákoník zaplatil skoro tisícovku, bo jsem jej k závěrečné práci na VŠ prostě potřeboval. Accutronovy knihy za odborné publikace osobně považuju a cena za ně...? Když se mi loni podařilo na aukru vydražit první vydání za tři litry, měl jsem radost jak malej kluk. A stejně tak teď, když jsem se dočkal dalšího vydání a byl jsem asi mezi prvními, kteří jej na antikprimu objednali. Mám to nastaveno podobně jako kolega JR_2010 (a další), cenu na AP jsem zaplatil rád, s panem Hovorkou jsem měl možnost setkat se osobně (moc příjemně jsme popovídali a podepsal mi první vydání knihy) a zařadil jsem si ho mezi lidi, jichž si velmi vážím.Ano, pod to se klidně podepíšu!
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Netuším, byla-li někde stanovena/dojednána "doporučená cena", nicméně odborné publikace žádná láce nikdy nebyly, nejsou a v případě klasických tištěných vydání nikdy nebudou. Vzpomínám na rok 1998, kdy jsem za Občanský zákoník zaplatil skoro tisícovku, bo jsem jej k závěrečné práci na VŠ prostě potřeboval. Accutronovy knihy za odborné publikace osobně považuju a cena za ně...? Když se mi loni podařilo na aukru vydražit první vydání za tři litry, měl jsem radost jak malej kluk. A stejně tak teď, když jsem se dočkal dalšího vydání a byl jsem asi mezi prvními, kteří jej na antikprimu objednali. Mám to nastaveno podobně jako kolega JR_2010 (a další), cenu na AP jsem zaplatil rád, s panem Hovorkou jsem měl možnost setkat se osobně (moc příjemně jsme popovídali a podepsal mi první vydání knihy) a zařadil jsem si ho mezi lidi, jichž si velmi vážím. Ano, pod to se klidně podepíšu!Takt?ž.
shewcza Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Pánové, vážne si myslíte, že tato akce se nějak dotkla pana Hovorky? Myslím tím na zisku. Domnívám se, že nikoliv.
JR_2010 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 O to ale v těch pár předešlých příspěvcích vůbec nešlo, předpokládám, že práva ke knize neprodal a tak pokud si někdo objednal knihu u něho, jsou jeho i ty peníze a jestli aspoň od těch, co si knížku koupili přímo od něho,vydělal víc, tak je to fajn (tedy aspoň z mého pohledu), muselo to dát strašnou práci a zabrat mraky času. To jen v reakci na tu repliku, že cca 500 Kč stál ten podpis.
Primkáč 1975 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Zdravím pěkně.Já si osobně dám knihu s podpisem do Knihovny a budu jí opatrovat protože kolik jich Accutrona podepsal 100 ks 200ks a jednu si koupím abych si v ní liboval a odškrtával položky.Takže nelitujte peněz,jednou kniha s podpisem bude vzácnost.Jinak už se těším až mi kniha příjde v pondělí mi přišel email.od Accutrona že kniha byla odeslána.Tak teđ je to poště.Jinak předem děkuji Liborovi pro mě to bude velká událost.Je to něco jako když pro sběratele knih vyšel knihopis Českých a Slovenských tisků od roku 1500-1800 do té doby to byl chaos.A to platí i o této publikaci pro sběratele a milovníka hodinek zn.prim.
YPO Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 já mám pocit, že je trochu zlevněná i na antik - hodinky ......... před pár dny jsem měl prst na spoušti, že jí zakoupím a i s poštou to vycházelo na necelých 16, 17 stovek ( teď nevím přesně) ....... chvilku jsem o tom přemýšlel, ale protože nejsem zarytý primkař, tak jsem jí neobjednal i když bych si rád otevřel obzory hele co jste čekali ? ..... že se vydá kniha pro 200 chronomagorů, podepíše se a šmytec ? ........ pan Hovorka chce asi tu knihu prodat více lidem tak aby to stálo za to, noa 1500,- původních peněz je pro neznalce co chce nějakou osvětu celkem raketa po vánocích bude za 600,- a za rok v pdf na alze za 30 korun
YPO Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 samozřejmě jsem myslel antik-hovorka ...... soráč
stenly Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 já mám pocit, že je trochu zlevněná i na antik - hodinky ......... před pár dny jsem měl prst na spoušti, že jí zakoupím a i s poštou to vycházelo na necelých 16, 17 stovek ( teď nevím přesně) ....... chvilku jsem o tom přemýšlel, ale protože nejsem zarytý primkař, tak jsem jí neobjednal i když bych si rád otevřel obzory hele co jste čekali ? ..... že se vydá kniha pro 200 chronomagorů, podepíše se a šmytec ? ........ pan Hovorka chce asi tu knihu prodat více lidem tak aby to stálo za to, noa 1500,- původních peněz je pro neznalce co chce nějakou osvětu celkem raketa po vánocích bude za 600,- a za rok v pdf na alze za 30 korunna výrobu knihy padlo dost materiálu, takže cena 600kč je dost nereálná. Spíš bych to viděl maximálně někde okolo 800kč. S Pdf za 30kč na Alze jsi mě opravdu pobavil. To se domnívám, že asi neklapne:)
YPO Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 jasný ...... to byl jenom můj myšlenkový pochod ..... na druhou stranu kdybych třeba měl vagón knih který nikdo nechce, tak bych ho nezapálil, ale rozdal obsah vagonu potřebným nebo prodal za 600,- ......... i prodělek je výdělek ........ nevím samozřejmě kolik knih se vytisklo já si počkám až to bude za 300 v levných knihách, protože ten obsah stejně neumím docenit ...... třeba se ale nedočkám ....... co teď ? momentální rozpětí cen dle gůglu:
doktor584 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 ...nevim co řešíte, kdo chtěl objednal a zaplatil, kdo nechtěl neobjednal a může si koupit třeba na Megaknihy s pocitem že ušetřil. Já objednal u pana Hovorky dva kusy a bečet nebudu ...
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 u mna v maile dnes toto: Zboží odeslánoVaše objednávka byla dokončena a zboží odesláno. Položky objednávky Kniha PRIMKY s podpisem autora 1 ks 1 399 Kč Celkem cena za zboží: 1 399 Kč Cena za dopravu: platba dobírkou (SK) 300 Kč (původně: 300 Kč) Celková cena: 1 699 Kč sa tesim
H_G_ Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Kniha právě dorazila, hurá, jdu studovat!
Kid_A Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 (upraveno) Fakt nechapu,proc ma nekdo potrebu psat sem do vlakna, ze se da kniha sehnat na netu za 900 nebo kyho certa. Chces knizku primo od Accutrona, akceptuj podminky. Chces ji z netu, kup ji na netu. Mimochodem, puvodni vydani stalo tusim 700 a na aurku bezne chodilo za 3 litry. Za litr bude kniha pryc driv, nez bys rekl svec. Upraveno 5. prosince 2018 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se