Anela Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 akorát u želv by byla hrana safíru schovaná pod hranou lunety takže v tomto směru v poho, ne? já bych hodinky nemodifikoval (zatím) a za ty peníze spíše nakoupil natostrapy, řemeny, kaučuky, ať je to veselejší
McStinger Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Tie biele sport sú neskutočne pekné, Citizen sú prečo tak lacné? Citizen je skrátka o niečo lacnejší, neviem, prečo to tak je, nikdy som sa nad tým nezamýšľal. Biele päťky sú podarené, len je treba zobrať do úvahy, že sú to skrátka päťky a kvalita vyhotovenia je "horšia", než napr. u Prospexu. Čo sa týka témy zafír vs. sklo, nenechaj sa vystrašiť. Ono keď človek vlezie na fórum, tak získa dojem, že Hardlex má za dva dni doškriabaný a nadobro zničený, skrátka bez zafíru ani na krok z domu. Nejaká debata prebiehala TU.
lucid Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 akorát u želv by byla hrana safíru schovaná pod hranou lunety takže v tomto směru v poho, ne?U plochého safíru ano.
Peto77 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Zatiaľ to vidím asi na tie modré. Ale mám dilemu objavil som tieto zlaté SRP775 hmmmKtoré sa vám páčia viac ?
Nick06 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Modré. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Po všech těch seriích a limitkách co už našlehali se mi stále nejvíc líbí
McStinger Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Tie modré sú z modrých asi najmenej podarené.
Kluk jako buk Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ad výměna hardlexu za safír: Vlastním několikery Želvy a za poslední cca dva roky, co je nosím a rozhodně nešetřím, se mi ještě nepovedlo ten hardlex škrábnout. Navíc mi na ně pocitově (spolu s hliníkovou lunetou) sedí mnohem víc. Na druhou stranu, já jsem nikdy nebyl příznivcem tuningu.
Peto77 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ono vždy tie hodinky inak vyzerajú na obrázku a v reale keď ich máte na ruke. Ja som bol presvedčený, že chcem tie SRP777, ale prišli mi také suché neviem si to vysvetliť.Možno by som šiel aj do PADI, ale naživo som ich nemal česť vidieť. Tie deep blue mi prídu také iné Neviete ako je to so skracovaním toho kovového remienka ? Viem si ho skrátiť kvalitne aj doma? A čo k tomu treba? SafIr zatiaľ nemám v pláne riešiť.
Michal93 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 VojtaB je zrovna prodává i se safírem tak ať ti neutečou!
Harwey Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Co tie Bulletove lagoony v inzercii?
Peto77 Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Tak som zvážil, že módované nechcem. I keď sú pekné
Anela Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 taková akorát krabice na želvu nebo želvy?
Anela Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 IMG_20181105_213133.jpgto je zatim asi nejdele trvajici fotoreportaz z vybalovani co je nakonec uvnitr?
Peto77 Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Asi to môžme uzavrieť. Ďakujem všetkým za pomoc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se