EpsteinBarr Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Vyzeraju paradne....!!! Drzim palce, nech to dopadne podla predstav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Jarett-pecka,ty fakt vypadaj hodne dobre,tady bych odpustil i datumovku,kterou jinak na tyhle pozici nesnesu.Moc se tesim na fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 (upraveno) tak sem sem chtěl psát, že je na aukru a vy už o něm samozřejmě víte, tak nic no, vypadaj docela v dobrým stavu, ne?No právě proto jsem do nich hned nastoupil, vždyť víš,že když zahlédnu otlučená Seika .... Jarette jsou parádní, jsem zvědav na fotku na ruce Upraveno 3. prosince 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Tak jsem neodolal ... a pořídil jsem Seiko RAF Gen.2. chronograph, ..... Hned jak dorazí dodám bližší info Vypadají na tom hadru dobře,sem zvědav jak ti padnou,už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Jarett - moc pěkný!To jsou quartzky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Tak a jsou doma ... ano jsou to quartz, ale jsou parádní, nesou nějaké ty stopy nošení, ale celkově vypadají moc pěkně. Ještě řeším jestli vyměním sklo, ale spíš ne, původní je původní více info: http://home.earthlink.net/~nederick/SeikoChronoRevuVulcF.htm Úplně z nich dýchá pilotní atmosféra attachment=319977:photo1386069532419.jpg] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Ty jsou parádní a ten strap k nim sedne skvěle. Sklo bych asi ani neměnil. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 U Seika se quartz toleruje:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 U Seika se quartz toleruje:-) Jasně,důvod se vždycky najde ideální třeba jako referenční zařízení Já na to mám staré digošky,tyhle by ale možná byly lepší (sakra zas mám brouka ).Fakt se mi líbí,rozhodně bych s nima nic nedělal a nechal je tak jak jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Narazil jsem v Anglii na hodináře, který dělal servis těchto hodinek pro RAF. Kromě toho, že tyto hodinky vykupuje, pokud mu je někdo nabídne, tak má také ještě dost náhradních NOS dílů, pro jistotu jsem objednal nějaké ty těsnění, origo řemen a sklo ... co kdyby Jako referenční se budou hodit, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Ideální, také objednávám díly i když je neměním. Jeden nikdy neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Paradicka... Asi by som sklo nemenil, ale zblizka ich vidis len ty... Aky maju rozmer?Resp. kontakt na dotycneho hodinara cez pm (pokial to nie je prilis indiskretna informacia :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Rozměr je ideálních cca 40mm .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Pánové jedny bellmatic v původním stavu http://aukro.cz/seiko-automatic-day-date-s-budickom-i3751430526.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Rozměr je ideálních cca 40mm .. Super rozmer,strasne se se mi libej ty utopeny subdialy,muzu se zeptat(treba do sz),jak moc narocny bylo je sehnat a pripadne cenu?Snad to neni drzi,ale jsem z nich fakt odvarenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Jarett: parádne sú?hneď som sa pustil do linku čo si tu o nich postol, díky i za ten! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Seiko 6309-7040, ale cifr a ručky vypadají, že jsou z 6105. Jestli je to upgrade nebo jestli to tak mohlo být, to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Seiko 6309-7040, ale cifr a ručky vypadají, že jsou z 6105. Jestli je to upgrade nebo jestli to tak mohlo být, to nevím. P1010278.JPGTo jsou ty od dave9014? Podle mne to je poměrně populární modifikace 6309-7040, která má právě vypadat jako 6105. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Seiko 6309-7040, ale cifr a ručky vypadají, že jsou z 6105. Jestli je to upgrade nebo jestli to tak mohlo být, to nevím. P1010278.JPGPěkně, jako svítí lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Já ti nevím, ale spojení vintage a lumi k sobě nepasuje . Co mám originální hodinky,tak některé po masivním osvícení svítí i čtyři vteřiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se