villain83 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 V 14. 2. 2019 v 4:38, hunty napsal: Parada z uhrforaSent from my ASUS_Z01HD using TapatalkMoc hezky, kdyby ti ten naramek byl zbytecne dlouhej a mohl jsi postradat nejaky clanky navic, rad je koupim. Mam stejnej naramek, ale beznadejne kratkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunty Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 V 14. 2. 2019 v 6:29, villain83 napsal: Moc hezky, kdyby ti ten naramek byl zbytecne dlouhej a mohl jsi postradat nejaky clanky navic, rad je koupim. Mam stejnej naramek, ale beznadejne kratkej.To by nemel byt problem, mam dost malou ruku a clanky navic jsou. Jen ted cestuju a nejakou dobu se nechystam zpet. Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunty Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 V 14. 2. 2019 v 5:20, lucid napsal: Ještě by to chtělo původní "rakvičkový" tah Jo ten je paradni, mozna po nem kouknu, i kdyz mi ten novy tah k te stare vylestene parade asi sedi vic) Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunty Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Ve stredni Americe se mi nechteji na ulici riskovat lepsi kousky, takze jsem si v El Salvadoru koupil za 200 korun tyhle otloukanky a v Nikarague na ne za 130Kc hodil novy krystal. Nic moc zajimavejsiho se od Mexika uz bohuzel neprodava, ale ucel splni a corky po nich zatim nejdou) Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 pořád mě baví, příští týden ale asi vytáhnu proběhnout bullheady. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.bike Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 (upraveno) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 20. února 2019 uživatelem dr.bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 este pockam na primara, nech mi prehovori do ?duse? a balim veci z a.s. Nemocnica Poprad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Jeden důležitý kousek seiko kolekce, snad už brzo.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 8010 jsou super. Odkud si bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 (upraveno) Japan...ale ještě nejsou doma, ještě to bude trvat, ale byl jsem rád, že se povedly... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 21. února 2019 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Na tahu? Sám mám dvoje, jsou to nejlepší Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 jj, vím, že máš dvoje, mám podobný zdroj Je k nim dobový tah, ale ne origo, s tím jich je bohužel málo. Teď jsou jedny v podobném stavu na prodej, ale 2750 USD za ně fakt nechci dávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Si tam vložil obrázek až po dotazu. Nevadí, i tak vypadají skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 jj, editoval jsem příspěvek, říkal jsem si, že dám celou fotku - byl jsi rychlejší Byly k nim ještě jedny krásky, ale ty asi půjdou. Citizeny nesbírám a raději nechci začínat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 nový přírůstek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Noc pěkný exportní varianta s cifrem 0050T, do některých států se dodávala na fishbone Seiko tahu, častěji jsou ale vidět na steluxu, který je podobný JDM verzi tahu, jen nemá koncovky. Zdá se mi to, nebo jsou ručky a koncovky tahu AM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Ciferník a vložka by měly být aftermarket. Je možné, že i ručky a koncovky. Ale já si na to zas tak úplně nepotrpím a pouzdro je v excelentním stavu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Ten cifr se mi nezdál taky, ale už jsem se tento týden spálil (taky kakume), protože z mizerných fotek to vypadalo, že je to AM, ale na dobré fotce bylo jasně vidět, že je OK. Na ručkách to jde poznat většinou podle laku a velikosti lumi "okýnka" na hodinovce, je rozměrnější jak na origo. Ty ručky mají navíc narůžovělou barvu, ale hlavně povrchovka je jiná, jako by na origo bylo míň barvy, nebo byla prášková. Na AM to vždy vypadá jako když povrchový napětí dělá oblou kapku barvy, origo vypadá ostřeji řezané. Neumím to líp vysvětlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 V 21. 2. 2019 v 16:26, Lamiczka napsal: Japan...ale ještě nejsou doma, ještě to bude trvat, ale byl jsem rád, že se povedly...Ahoj, no paradni kousek se ti podařil ;-) gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Ty jo. Jsi dobrej. Jeste by me zajimalo, jak poznavas ty ciferniky. Jak rikam, bral jsem to s tim ze je to AM. Ale tyhle informace me zajimaji a obdivuju, co nekteri z Vas o tom vsechno vedi. Klobouk dolu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se