dtx Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Tak zkus Luboše v Pražském hodinářství. Aspoň si to na tobě vyzkouší, a pak tam budu moct dat svoje Díky za tip. Až budu mít cestu přes Prahu, tak se tam zastavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Nedávno koupené na blešáku,původně jsem myslel že sahám po Prim televize(trochu mi je připomínají),když byly na dece k prodeji ,plně funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Vypadají že jsou ve slušném stavu, parádní úlovek.Jooo občas se poštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Mozem sa mylit, ale vidim to na Indiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Můj první a snad ne poslední twinquartz - rok 79 a přesnost 20s/rok.Od té doby co jsem pořídil zlaté tuňáky tu zlatou nějak přitahuju A to jsem si ještě před rokem a půl říkal, ze bych ?zlaté? hodinky nenosil , ale ten cifr je prostě boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Mozem sa mylit, ale vidim to na Indiu.Je to sice "indický" styl, ale podle mne jsou tyto OK. Můj první a snad ne poslední twinquartz - rok 79 a přesnost 20s/rok.Od té doby co jsem pořídil zlaté tuňáky tu zlatou nějak přitahuju A to jsem si ještě před rokem a půl říkal, ze bych ?zlaté? hodinky nenosil , ale ten cifr je prostě boží.Gratulace, stav je suprový. Já se zlatou mám rovněž problém, několikrát jsem se ho i pokoušel překonat, ale zlato prostě pro mne není, holt cikánský baron ze mne nikdy nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 (upraveno) aj s tymi nakrivo nalepenymi indexami a napisom kalibra, vence nakrivo...ale OK, v tych rokoch to mozno bolo v poriadku, neviem:) edit: som zabudol pochvalit king quartzy, podareny kusok:) Upraveno 23. srpna 2019 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 @xbraj - to vypada super, meli bychom skocit na pivo Jedna otazka, rad se necham poucit. Co je twinquartz? Vcem to spociva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 @xbraj - to vypada super, meli bychom skocit na pivo Jedna otazka, rad se necham poucit. Co je twinquartz? Vcem to spociva?Dva krystaly za účelem termokompenzace s cílem dosáhnout větší přesnost. Blíže viz třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Dikec pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Zjednodušeně jeden krystal hýbe ručičkama a druhý koriguje ten první v rychlosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Můj první a snad ne poslední twinquartz - rok 79 a přesnost 20s/rok.Od té doby co jsem pořídil zlaté tuňáky tu zlatou nějak přitahuju A to jsem si ještě před rokem a půl říkal, ze bych ?zlaté? hodinky nenosil , ale ten cifr je prostě boží. 1F53F384-5E6B-4C08-A135-8FE7A4A13FAD.jpeg5ED3EF78-2987-4BC2-B509-422D2EF40B37.jpeg Tak ty jsou hoooodně pěkný, co je to přesně za model prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 (upraveno) Je to 9923-7010 Upraveno 23. srpna 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Zlatá je "ošemetná", ale s tou uhlově černou je to pecka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Měl bych dotaz na místní znalce 6138. Dělaly se pandy 8020 pouze ve dvou provedeních nebo existuje oficiální třetí? Klasické bílé jsou všem známé, pak jsou černé ve zlatém pouzdře. Internet je ale plný obrázků černých pand v nerezovém pouzdře. Těch fotek je tolik, že se mi nezdá, aby to byly všechno skládačky. Víte někdo víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Jenom dvoje. Ty černé v nerez jsou většinou prebroušené ?zlaté? pouzdro, protože se oloupalo. Poznáš to podle dýnka. Pokud bylo původně zlaté tak je tam označení SGP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Díky! Zrovna jsem našel aukci, která plně podporuje Tvé tvrzení. Hodinky tam mají stříbrné pouzdro s úplně vypocenou zadní stranou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se