špelda66 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 modré, fota s dovolením autora: xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 foto řemenu s dovolením autora: RC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 @špelda66 Ty brďo...tak to smekám, ty jsou jak nový....hodně velká paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Jedny obyč pětky z ledna 1975, takže máme sedumačtyřicetiny, akorát že na rozdíl ode mne jdou přesně, já občas šlápnu vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 @špelda66 dovolím, dovolím....až jsem ukápnul slzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 @xbraj19díky, Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Mise 82...splněna!!! No, ale stejně jak se znám, tak budu pátrat ještě po hodinkách se sedícím měsícem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Čaute, potřebuju poradit. Dlouho jsem sháněl JDM bulíky a jedny jsem teď pořídil. Byly prodávány jako plně originální, pouze s vyměněným sklem. Když dorazily, všiml jsem si ale divné, vysoké korunky (pro srovnání přidávám korunku ze svých druhých bullheadů, kterou považuji za jedinou správnou). Tak se raději se ptám - přijdou vám ok? Věřím, že zbytek je origo. Mají i správný tah, původní brus pouzdra, čistý strojek.... Popř. viděl někdo z vás takovou korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 @jonyyy Mám troje bulíky a ani na jedněch takovou korunku nemám a ani jsem jí nikdy na žádných jiných neviděl, takže osobně si myslím, že ok není. Zbytek hodinek vypadá dobře, ale o korunce ti frantík určitě kecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Když vintage, tak černobíle Nebýt chybějící datumovky, tak jsou fakt skvěle, ale datumovka chybí víc, než bych čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Před chvílí doručil pošťák ze servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Seiko Monaco večírek, kdyby někdo náhodou potkal nějaký cifr tak dejte echo, ten prostřední to už má za sebou, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 V 19. 1. 2022 v 13:28, Cukov napsal: Mise 82...splněna!!! No, ale stejně jak se znám, tak budu pátrat ještě po hodinkách se sedícím měsícem SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daluck Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Seiko 7006 7020 po servisu strojku. Přesnost + 1 vteřina na den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Atime, Monaco kolekce je bombovní. Chlapi, potřebuju potvrdit mé domněnky. Myslím, že jsem koupil feiko pandy. Nebyl jsem moc ostražitý, protože byly inzerovány jako "absolutely original". Když dorazily, tak se mi nezdály a po srovnání s tátovýma pandama si myslím, že je to jasné. - nápis SEIKO je sleštěný, nemá ostré hrany. - horizontální šrafování je příliš výrazné - minutky a čárky mezi nimi mají stejně tlustý font - hrany subčíselníku jsou příliš výrazné - stav číselníků neodpovídá pouzdru - ručičky jsou taky průser Chci si to jen ověřit od odborníků než je vrátím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 za mě fejk. Odkud je máš, Itálie nebo Anglie? Ty lesknoucí se subcifry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 (upraveno) Ty ručičky jsou teda peklo....u napisu Japan by měly být ty áčka s placatou "špičkou", G by mělo mít kratší patičku a nápis SEIKO je taky brutal. Upraveno 23. února 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Na géčko jsem zapomněl jsou z Itálie, kam se taky vrátí. Mám doma pěkné origo pandy, chtěl jsem ještě druhé na lítačku a takhle to dopadlo. Člověk musí víc věřit očím než slovům. Alespoň to tu bude viset jako studie pro ostatní. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Včerejší "nový" přírůstek z Anglie....sice to byl drobet porod, ale nakonec to dobře dopadlo. Jen mi zůstává rozum stát nad naší poštou....11.1. to odešlo z Anglie, 14.1. to bylo v Praze a včera mi to dorazilo....tomu říkám fofr!!! Jen tak mimochodem, taky vám některý Seika přijdou jak starý Saaby??? Tak hnusný, až jsou vlastně něčím hezký???...viz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Starý Sáby Ale jo, je to přesný příměr. A ještě bulteriér je takovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se