Chumpus Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Japonské yahoo, to není žádné tajemství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 ja som to skusal ale bol som dost zmeteny tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Právě rozbaleno. těšim se, až je seřídim, přehodim na řemen a začnu zkoušet, jak to funguje. Chrono nuluje skvěle. Super. Hoď sem pak foto na řemenu, pro inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 ja som to skusal ale bol som dost zmeteny tam Dal jsem yahoo.jp, do okénka vyhladávače jsem zadal Seiko a vypadlo mi hodně rozsypaného čaje s obrázky a cenami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 a ked som to dal prelozit v google nebolo to uplne jasne:( asi sa dake zrnko z caju stratilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Právě rozbaleno. těšim se, až je seřídim, přehodim na řemen a začnu zkoušet, jak to funguje. Chrono nuluje skvěle. Tak si je konečně sehnal a vypadaj moc dobře. Těším se na ně naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Jsem z nich fakt nadšenej. To retro z nich sálá. A modrá je úžasná. jako nechce se mi to skoro věřit, ale podle indexů bych i řekl, že cifr je fakt původní. A ručky by taky mohly. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Já jsem se při koupi orientoval podle tohoto návodu... i přesto, že je to primárně na modely s pepsi lunetouhttp://forums.watchuseek.com/f281/how-buy-seiko-6139-600x-chronograph-collectors-buying-guide-140803.htmlje tam řečeno, že se aftermarketové cifry snad ani nedělají, co je na tom pravdy nevím, taky už je vlákno poněkud starší. A když už, tak by asi sunburst efekt nebyl tak uchvacující Zašlost na indexech přičítá proniklé vlhkosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Jsem z nich fakt nadšenej. To retro z nich sálá. A modrá je úžasná. jako nechce se mi to skoro věřit, ale podle indexů bych i řekl, že cifr je fakt původní. A ručky by taky mohly. Co myslíte? Pěkný modráky, ten řemen je 19mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Dobrá zpráva pro opravdu hardcore fandy. Znovu byly vydány reference books, tentokrát ve dvou svazcích. Zadarmo samozřejmě nejsou, ale v porovnání s předchozí situací je to lepší. http://www.thewatchsite.com/21-japanese-watch-discussion-forum/86346-seiko-museum-books.html ISBN978-4-88716-118-4 (Handwinds), JPY 9000+taxISBN978-4-88716-110-8 (Automatics), JPY 6000+tax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Pěkný modráky, ten řemen je 19mm? 20 mm. Musim sehnat nějakej vintage rally na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Tak ne, kecam, dneska rano jsem to meril a je to fakt 19. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Tak ne, kecam, dneska rano jsem to meril a je to fakt 19. Sorry Ještě že tak, to mě celkem zmátlo. Takový bych taky nutně potřeboval, akorát černý. Kde jsi ho koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 (upraveno) Nevím přesně, ale dost možná Monkeyswag. Ale možná taky někde na ebayi. Jinak abych to uvedl na pravou míru, ten řemen je 20, ale rozteč je 19, nicméně to tam sedí v pohodě. edit: překlep Upraveno 5. března 2014 uživatelem emef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Tohle mi dorazilo v konvolutu, copak je to zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Seiko 7123. Quartz potápky. Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Mimochodem, ví někdo co znamená to SQ? Special quartz nebo super? Seiko quartz to asi nebude, to by nebylo ve vrchní části ciferníku napsáno quartz. Asi teda.Tady je pěkný přehled (nicméně jsem tam nenašel to SQ) zkratek a různých názvů Seika: http://forums.watchuseek.com/f281/seiko-branding-dictionary-209014.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Seiko 7123. Quartz potápky. Pěkný. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Mimochodem, ví někdo co znamená to SQ? Special quartz nebo super? Seiko quartz to asi nebude, to by nebylo ve vrchní části ciferníku napsáno quartz. Asi teda.Tady je pěkný přehled (nicméně jsem tam nenašel to SQ) zkratek a různých názvů Seika: http://forums.watchuseek.com/f281/seiko-branding-dictionary-209014.html Skvely link, bookmarkujem, vdaka velka! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Mimochodem, ví někdo co znamená to SQ? Special quartz nebo super? Seiko quartz to asi nebude, to by nebylo ve vrchní části ciferníku napsáno quartz. Asi teda.Tady je pěkný přehled (nicméně jsem tam nenašel to SQ) zkratek a různých názvů Seika: http://forums.watchuseek.com/f281/seiko-branding-dictionary-209014.htmlNěkdy se sice udává "Special Quartz", ale spíše to opravdu bude "Seiko Quartz" - viz např.http://quartzimodo.com/how-to-tell-when-your-seiko-watch-was-made-part-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se