Frostie Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Možno to sem nepatrí, sú tu všetko vymazlené kúsky, ale pridám svoje vintage seika super - je to už pradedeček asi z roku 1953, vyzerajú na svoj vek, ale stále idú ako hodinky...Veľa takýchto kúskov už asi nie je .tak ovšem, to je teprve vintage, to všechno ostatní jsou krásné youngtimery... Nejstarší funkční Seiko, které jsem zatím viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 6306. Uz ich nemam. Aftermarket dial, bezel a hands, ale pekne spravene. Pasiem po povodnych uz hodne dlho. Tieto boli tusim od Viktora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Původní, lehce pošramocený. Uvažuji o aftermarket sklíčku, ale nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 moc pěkné kousky máte, tady trochu starší fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Parádní vlákno, tak přidám jednu starší. 6138 - 0011 aka "Yachtmaster", aka "UFO" z roku 1976 plně funkční A co bych hned chroupnul je 6138 - 0040 Bull head Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Ze stejného roku aktuální Jumbo (6138-3002). Yachtmastery přidám někdy jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Pozerám, že ti hodinový sčítač beží ďalej, aj keď stopky stoja. Ty máš tú nadmerne premazanú brzdu? Nedá sa to nejako jednoducho opraviť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Nějak to neřeším, myslím, že se zastaví, když spodní tlačítko zmáčknu 2x, asi jsem resetnul jenom jednou, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Po těch od Lucida a Kamila jsem nemocnej, jen jsem neměl tu možnost je osahat. A hlavně kde koupit a zakolik. Třeba se ptám blbě ale jaká je cena plus mínus ve slušném stavu? Nevím jestli tento dotaz není proti nepsaným pravidlům?Ve slusnem stavu od 200-800 $, zalezi v jakem jsou stavu, jestli puvodni nebo jak a kym zrenovovane. Kamile tak to vypada ze ty Tvoje ted nosim ja :-) Soudim tak podle tech prepatlanych lumi indexu a mirne ploche plosky na tachometru na 12 :-) Chystam se je dat trochu dohromady. Mas k nim nejakou historii?Kupoval jsem je z Filipin, je na Ebay par prodejcu s ne zrovna peclivymi renovacemi, zase ale nejsou tak drahe. Parádní vlákno, tak přidám jednu starší. Výstřižek.JPG 6138 - 0011 aka "Yachtmaster", aka "UFO" z roku 1976 plně funkční A co bych hned chroupnul je 6138 - 0040 Bull headTaky jsem jedny měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Ten pásek je velmi dobový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) V detailu je to trochu hardcore,ale bezmezně je miluji. Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Když jinak s Yachtmastery nedáte, tak tady jsou tedy ty mé. Leden 1974. Pochází z pozůstalosti, takže vše původní (včetně tahu) a ve výborném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Když jinak s Yachtmastery nedáte, tak tady jsou tedy ty mé. Leden 1974. Pochází z pozůstalosti, takže vše původní (včetně tahu) a ve výborném stavu.Sranda je, že v sedmdesátých letech byly o 20$ levnější než Submarinery. Někde tady byl scan stránky z ceníku. EDIT: Už jsem to našel na WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Sranda je, že v sedmdesátých letech byly o 20$ levnější než Submarinery. Někde tady byl scan stránky z ceníku. EDIT: Už jsem to našel na WUS.tak to je Kamile za 1000 bodov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Dohromady všechny ani ne za 1000 $ beru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Dohromady všechny ani ne za 1000 $ beru :-)mám dojem, že v těch letech to bylo 3/4 ceny nové Toyoty Corolla... viz: https://de.wikipedia.org/wiki/Toyota_Corolla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 To je hrozně návykový, todle Seiko, už šmejdím zas po Ebay. Jen aby to nelezlo moc do peněz, takovádle záliba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Jo,jo blbej koníček, naštěstí mám velkou ruku a pod 42 mm nemohu, takže mi zbývá pár kousků,ale bohužel zrovna ty dražší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 mám dojem, že v těch letech to bylo 3/4 ceny nové Toyoty Corolla... viz: https://de.wikipedia.org/wiki/Toyota_Corolla Dneska také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Dneska také Tak v NOS stavu zcela jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se