Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak někteří víte mám po dědovi navigátory. Ale bylo mi nějak líto je nosit, tak jsem pořídil "dvojníky" na kterých můžu leštit sklíčko a tak podobně. Časem jenom potřebují vyřešit korunku, která by měla doléhat více k pouzdru.

post-9378-0-37902300-1429549955_thumb.jpg

Odesláno
  V 20. 4. 2015 v 17:13, tommasini napsal:

Jak někteří víte mám po dědovi navigátory.....

Pecka! Na ty jsem ještě na ebay nenarazil. Jdu hledat jinam :)

Odesláno

Prosba. Máte někdo zdroj náhradních dílů? Zřejmě budu potřebovat tu "tyčinku" ke korunce na 6139-6012. Na ebay jsem našel, tak jenom sonduju, jestli se třeba jedna nepovaluje u někoho v šuplíku, nebo tak něco. Mockrát díky, chlapi!

Odesláno (upraveno)
Už se mi to to stádečko rohatců kompletuje i když tyto hnědé jsou skládačka a potřebují ještě hodně lásky a dílů , ale cena byla příznivá...
analýza proběhla...
20150426_145251.jpg

Trochu jsem poladil pozdro a díly budou následovat, ikdyž to bude asi složitější /myslím i nemožné/ vyhnout se AM dílům.
20150426_150120.jpg
20150426_172716.jpg
20150427_083459.jpg

P1020401.JPG

Abych osvětlil co je špatně.
Hodinky mají značení 6138/0040 takže by to měla být podle lunety, která má zlato/stříbrný potisk verze Speed-timer 5Sport a v tom případě je špatně ciferník a hodinová a minutová ručka, která v originále nemá mít lumi. 

Varianta dvě : podle lunety a ciferníku /oboje původní/ jde o verzi 6138/0049, čemuž nasvědčuje i ciferník "6138-0060T" s English/Spanish datem, takže je špatně jenom víčko a vteřinovka má být žlutá. Z toho mi vychází, že se pokusím koupit použitou žlutou vteřinovku a víčko 0049. Další indicie je to, že pouzdo má na zadní staně u závitu stopy hloubkové koroze, ale víčko je jako nové, to mě vede k doměnce, že nějaký aktivista vyměnil poškozené víčko, ale to je jen doměnka...

a teď mne napadla třetí možnost, nechám to jak to je a budu si je užívat :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno
  V 27. 4. 2015 v 7:33, Tikal napsal:

Už se mi to to stádečko rohatců kompletuje i když tyto hnědé jsou skládačka a potřebují ještě hodně lásky a dílů , ale cena byla příznivá...
analýza proběhla...

Trochu jsem poladil pozdro a díly budou následovat, ikdyž to bude asi složitější /myslím i nemožné/ vyhnout se AM dílům.

Hodinky mají značení 6138/0040 takže by to měla být podle lunety, která má zlato/stříbrný potisk verze Speed-timer 5Sport a v tom případě je špatně ciferník a hodinová a minutová ručka, která v originále nemá mít lumi. 

Varianta dvě : podle lunety a ciferníku /oboje původní/ jde o verzi 6138/0049, čemuž nasvědčuje i ciferník "6138-0060T" s English/Spanish datem, takže je špatně jenom víčko a vteřinovka má být žlutá. Z toho mi vychází, že se pokusím koupit použitou žlutou vteřinovku a víčko 0049. Další indicie je to, že pouzdo má na zadní staně u závitu stopy hloubkové koroze, ale víčko je jako nové, to mě vede k doměnce, že nějaký aktivista vyměnil poškozené víčko, ale to je jen doměnka...

Nechej to tak a užívej jsou krásné. Mám stejné modráky, jen musí k doktorovi.  :clap:

Odesláno

ok, pěkná práce, pěkný stroj, ona ta třetí možnost bývá nakonec také dobrá. Gratuluji, tvé foto i práce vždy potěší.

Zdar Seikonautům.

**

V 27. 4. 2015 v 7:33, Tikal napsal:

analýza proběhla...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ale ne kluci,SRY, to je chlup :lol2: , safír je bez posvrny a původní sklo je v trezoru

20150512_121116.jpg

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...