Chumpus Odesláno 17. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 V 13. 4. 2015 v 18:52, Chumpus napsal: .... Někde na poště se mi válí ještě hnědé ...A už jsou doma.
Chumpus Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Díky. Ještě to zkompletovat modrými a pak to zase můžu pustit dál
tommasini Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Jak někteří víte mám po dědovi navigátory. Ale bylo mi nějak líto je nosit, tak jsem pořídil "dvojníky" na kterých můžu leštit sklíčko a tak podobně. Časem jenom potřebují vyřešit korunku, která by měla doléhat více k pouzdru.
odjinud Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Hele, s tím si jdi do GS sekce a nes*r nás tady! :-))))
Gulas Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 V 20. 4. 2015 v 17:13, tommasini napsal: Jak někteří víte mám po dědovi navigátory..... Pecka! Na ty jsem ještě na ebay nenarazil. Jdu hledat jinam
Gulas Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Prosba. Máte někdo zdroj náhradních dílů? Zřejmě budu potřebovat tu "tyčinku" ke korunce na 6139-6012. Na ebay jsem našel, tak jenom sonduju, jestli se třeba jedna nepovaluje u někoho v šuplíku, nebo tak něco. Mockrát díky, chlapi!
blackhead Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 ok, uz mne tu neuvidite V 21. 4. 2015 v 9:15, odjinud napsal: Hele, s tím si jdi do GS sekce a nes*r nás tady! :-)))) V 21. 4. 2015 v 11:44, Anela napsal: vintage GS - to je vražedná kombinace
Tikal Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Už se mi to to stádečko rohatců kompletuje i když tyto hnědé jsou skládačka a potřebují ještě hodně lásky a dílů , ale cena byla příznivá...analýza proběhla... Trochu jsem poladil pozdro a díly budou následovat, ikdyž to bude asi složitější /myslím i nemožné/ vyhnout se AM dílům. Abych osvětlil co je špatně.Hodinky mají značení 6138/0040 takže by to měla být podle lunety, která má zlato/stříbrný potisk verze Speed-timer 5Sport a v tom případě je špatně ciferník a hodinová a minutová ručka, která v originále nemá mít lumi. Varianta dvě : podle lunety a ciferníku /oboje původní/ jde o verzi 6138/0049, čemuž nasvědčuje i ciferník "6138-0060T" s English/Spanish datem, takže je špatně jenom víčko a vteřinovka má být žlutá. Z toho mi vychází, že se pokusím koupit použitou žlutou vteřinovku a víčko 0049. Další indicie je to, že pouzdo má na zadní staně u závitu stopy hloubkové koroze, ale víčko je jako nové, to mě vede k doměnce, že nějaký aktivista vyměnil poškozené víčko, ale to je jen doměnka... a teď mne napadla třetí možnost, nechám to jak to je a budu si je užívat Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Tikal
Chumpus Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Katalog za 5500 káčé, i to je realita dnešního trhu s vintage Seiko. Mimochodem, už jsem viděl i dražší prodej
Tikal Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Tak to je darda, to bych neodhadl ani omylem.
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 V 27. 4. 2015 v 7:33, Tikal napsal: Už se mi to to stádečko rohatců kompletuje i když tyto hnědé jsou skládačka a potřebují ještě hodně lásky a dílů , ale cena byla příznivá...analýza proběhla... Trochu jsem poladil pozdro a díly budou následovat, ikdyž to bude asi složitější /myslím i nemožné/ vyhnout se AM dílům. Abych osvětlil co je špatně.Hodinky mají značení 6138/0040 takže by to měla být podle lunety, která má zlato/stříbrný potisk verze Speed-timer 5Sport a v tom případě je špatně ciferník a hodinová a minutová ručka, která v originále nemá mít lumi. Varianta dvě : podle lunety a ciferníku /oboje původní/ jde o verzi 6138/0049, čemuž nasvědčuje i ciferník "6138-0060T" s English/Spanish datem, takže je špatně jenom víčko a vteřinovka má být žlutá. Z toho mi vychází, že se pokusím koupit použitou žlutou vteřinovku a víčko 0049. Další indicie je to, že pouzdo má na zadní staně u závitu stopy hloubkové koroze, ale víčko je jako nové, to mě vede k doměnce, že nějaký aktivista vyměnil poškozené víčko, ale to je jen doměnka... a teď mne napadla třetí možnost, nechám to jak to je a budu si je užívat Nechej to tak a užívej jsou krásné. Mám stejné modráky, jen musí k doktorovi.
eloga Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 ok, pěkná práce, pěkný stroj, ona ta třetí možnost bývá nakonec také dobrá. Gratuluji, tvé foto i práce vždy potěší.Zdar Seikonautům.** V 27. 4. 2015 v 7:33, Tikal napsal: Už se mi to to stádečko rohatců kompletuje i když tyto hnědé jsou skládačka a potřebují ještě hodně lásky a dílů , ale cena byla příznivá...analýza proběhla... Trochu jsem poladil pozdro a díly budou následovat, ikdyž to bude asi složitější /myslím i nemožné/ vyhnout se AM dílům. Abych osvětlil co je špatně.Hodinky mají značení 6138/0040 takže by to měla být podle lunety, která má zlato/stříbrný potisk verze Speed-timer 5Sport a v tom případě je špatně ciferník a hodinová a minutová ručka, která v originále nemá mít lumi. Varianta dvě : podle lunety a ciferníku /oboje původní/ jde o verzi 6138/0049, čemuž nasvědčuje i ciferník "6138-0060T" s English/Spanish datem, takže je špatně jenom víčko a vteřinovka má být žlutá. Z toho mi vychází, že se pokusím koupit použitou žlutou vteřinovku a víčko 0049. Další indicie je to, že pouzdo má na zadní staně u závitu stopy hloubkové koroze, ale víčko je jako nové, to mě vede k doměnce, že nějaký aktivista vyměnil poškozené víčko, ale to je jen doměnka... a teď mne napadla třetí možnost, nechám to jak to je a budu si je užívat
Chumpus Odesláno 3. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Tohle už je vlastně taky vintage.
eloga Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 pěkné, pěkné, jak budeš řešit to sklo, vidím-li správně, musí hoďky za Tondakem....**
villain83 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Radku,ze ty si nechal nahodit puvodni sklo?
Tikal Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Ale ne kluci,SRY, to je chlup , safír je bez posvrny a původní sklo je v trezoru Upraveno 12. května 2015 uživatelem Tikal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se