Lamiczka Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Kua ty JDM modely mě nedávají spát. Krásný UFA, já mám zatím JDM jen Kakume a i když jsou to chudinky otloukánky, tak radost je z nich veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Edit: double Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem VojtaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Ty UFO jsou perfektní. Kakume jsem měl JDM verzi i tu druhou a JDM šly do světa, ale tady by to dopadlo opačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Chlapci zkuseni, prosim o radu "z voleje". Objednal jsem picovinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Chlapci zkuseni, prosim o radu "z voleje". Objednal jsem picovinu? Yo, Made in India, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Chlapci zkuseni, prosim o radu "z voleje". Objednal jsem picovinu? Podle mne spíš ano než ne, jak píše JaRooN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Dvakrat mer, jednou rez... Sem chuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Bohužel, je to úplně jasné. Indicie: dvoubarevné DAY DATE, typické pouzdro, trojité nalepené indexy, logo NElogo Seiko... Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Rad bych upozornil, ze jsem kamarada pred nakupem dvakrat varoval! Aspon vyzkousime ebay return/refund... Nastesti to nebylo moc. Ted abych si z zalu koupil neco jineho...me z tech hodinek jebne Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Mohli by si už kucí skoro založit microbrand FEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 stará želva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Stará - dobrá - želva.Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 moc pěkná želva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthewicek88 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Jelikož tady nejsem déle jak půl roku a nemůžu si podat inzerci, zeptám se tady. Shánim těsnící gumu pod sklíčko na Seiko Turtle 6309-7040 Capitain Willard mod. Označení asi ECJ160BO4.Měl by někdo na prodej? Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem matthewicek88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Inzerát na koupi si podat můžeš. Nemůžeš jen prodávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthewicek88 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Inzerát na koupi si podat můžeš. Nemůžeš jen prodávat... Ok, přidáno. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ok, přidáno. DíkyVůbec nemáš za co Jen by sis ho měl trochu upravit. Takto to vypadá, že nám jen oznamuješ, že ji nemůžeš sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Ze ja jsem se tady ptal! Dneska dorazily. Take fajne jsou. Day venec i v arabstine! A ty fejkove indexy a fejkova cervena petka se mi libi vic jak origos. Blbouni, tak mi zkazit radost Nic, zitra putujou zpet k prodejci...prachy slibil, tak jsem zvedav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Jsem zjistil, že asi nutně potřebuju nějaký vintážní GSka. A nejlépe modrý. Tyhle jsem na ebay prokaučoval a chodím se na tu aukci dívat každej den... http://www.ebay.de/itm/Excellent-GRAND-SEIKO-HI-Beat-36000-Steel-Blue-Dial-Manual-Watch-4520-8000-/122294920695?_trksid=p2047675.l2557 Řekněte mi, že mají aspoň aftermarket díly, ať mě to tolik nemrzí. Minimálně bych řekl, že jsou leštěný, ale pěkně... Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Ze ja jsem se tady ptal! Dneska dorazily. Take fajne jsou. Day venec i v arabstine! A ty fejkove indexy a fejkova cervena petka se mi libi vic jak origos. Blbouni, tak mi zkazit radost Nic, zitra putujou zpet k prodejci...prachy slibil, tak jsem zvedav....už jsem mu - jí několikrát psal, ať si ty popisy těch bastlů upraví...marně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se